yarin ki mevlide gideyim mi

ehl-i keyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
3.208
5.055
158
mrb kizlar hemen konuya geciyorum benim ust komsumla aram cok iyiydi yedigimiz ictigimiz ayri gitmez nerdeyse ikigunde bir gorusurduk karsimiza yeni biri tasindi onu davet ettik ona ilk yaklaşan üst samimi olan komsum oldu derken biz üç komsu samimi olduk
sonralari bu ikisi pazara beraber gitmeye basladilar ben zaten gidemezdim kucuk cocuklarim var teklif etmediler ben de cocuklarimdan dolayidor diye seslenmedim evimin karsisinda piknik yaptilar yone cocuklarimdan firsat bulamayacagimi dusundukleri icin cagirmamislardir dedim
birgun üç komşu oturuyoruz ama karsi komsum surekli tersliyor beni alttan aldim zaten 2 dakikada bir ayy camasirlarim ayy camasirlarim dedi durdu
sonrasinda karsilastigimizda dedigi iyi gunler iyi sabahlat ama hal hatir sorma yok
bu durumu ust kat komsuma aktardim sen alinganlik yapiyorsun bana bile gecen hafta geldi cok yorgun ustelik hamile dedi hanfendi hamileymis ve benden saklamislar
dolayisiyla ben bunlara tavir aldim.benim de gururum var
daha cok sey var da uzatmak istemedim
dogum yapmış esime demisler yarin 3 te meblidimiz var ehlikeyf i de bekliyoruz ne yapayim

Ben olsam gitmem okadar samimiydiniz neden sana kendi davet etmiyo.. Cok can skci bi durum. Sende araya mesafe koyarsin oda anlar.
ben zaten mesafeyi coktan koydum selam bile vermedim birkere bile donup neden selami kestin diye bile sormadi eşi ilk zamanlar konusuyordy o da selam vermeden trans geciyor daveti de dedigim gibi bana degil kocama soyluyorlar

hatt ust kat komsuma ben ona karsi yanlis bisey mi yaptim gerekirse ozur de dilerim dedim sen alingansin o lafini cekinmez bisey olsa soyler konusmuyorsa sen de konusma niye kafani taktin dedi ben de karsi komsum takilmayacak gibi degilki birden bicak gibi samimiyeti neden kesti dedim

hatt ust kat komsuma ben ona karsi yanlis bisey mi yaptim gerekirse ozur de dilerim dedim sen alingansin o lafini cekinmez bisey olsa soyler konusmuyorsa sen de konusma niye kafani taktin dedi ben de karsi komsum takilmayacak gibi degilki birden bicak gibi samimiyeti neden kesti dedim
Aynen ya neden kesmiş ortada bişey yokken denge problemimi var acaba?

ve hanfendi hamileymis benden saklamislar neden sakladiniz dedim.kivirmaya basladi nazar deger diye korkmus

Aynen ya neden kesmiş ortada bişey yokken denge problemimi var acaba?
bu bayan ogretmen.mudur yardimcisi oldu ve son model araba aldilar bizim yok biz esimle birincisi havalandi ikincisi de isimiz dustugunde arabasini isteriz diye mesafe koydugunu dusunduk ki Allah ona muhtac etmesin

bu bayan ogretmen.mudur yardimcisi oldu ve son model araba aldilar bizim yok biz esimle birincisi havalandi ikincisi de isimiz dustugunde arabasini isteriz diye mesafe koydugunu dusunduk ki Allah ona muhtac etmesin
Amin canım bazıları öyle ne yapacaksın valla içinden ne geliyorsa onu yap ayıp olur falan diye düşünme insanlar o kadar rahatki bi biz o ne düşünür bu ne der diye hareket ediyoz

iki kadın biraraya gelince üçüncüyü feda edermiş.
duaya gidin ama sonrasında kalmayın. bu arada üst komşu da bana masum gelmedi.

Araba için kimse kimseye mesafe koymaz hele kapı karşı komşusuna hiç koymaz enazından selamı sabahı kesmez diye düşünüyorum
Selam sabahı kestiyseniz gitmeniz tuhaf olur ama ortada kavga gürültü yoksa hediye vermeniz gerekiyorsa hediyesini verip çıkabilirsiniz davet etmişler

iki kadın biraraya gelince üçüncüyü feda edermiş.
duaya gidin ama sonrasında kalmayın. bu arada üst komşu da bana masum gelmedi.
zaten ona da tavir aldim o da zaten dunden hazirmis hemen küstü benimle
o feda edilen ucuncu benim sanirsam:)

Back
X