- 28 Ocak 2009
- 34.565
- 58.318
- 1.123
- Konu Sahibi ehl-i keyf
Cagirmislar o yüzden gidin derim dua bitince kalkarsiniz.işte ikilemde kaldim o yuzden fikirlerinize ihtiyaç duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cagirmislar o yüzden gidin derim dua bitince kalkarsiniz.işte ikilemde kaldim o yuzden fikirlerinize ihtiyaç duydum
insanlik ve komsuluk vazifesi olarak gideyim diyorum ama somestr tatilinde ilk hafta oglum bronsitten ikinci hafta kizim zaturreden hastanede yatti bi telefonla bile geçmiş olsun demediler bunlar bnm kapi komsum
iste bu nedenle de gideyim diyorum ama utanacaklar mi bi de o var bosuna gerildigimle uzuldugumle kalmış olacagimsen iste kotuluge iyilikle karsilik vermis olacaksin.iyi insan olma ozelligini gostermis olacaksin.ve onlar utanacaklar yaptiklarindan.buyukluk sende kalmis olacak.
nasil ifade edeyim gururum nefsim gitme diyorSiz gitmek istiyor musunuz istemiyor musunuz?
Bizim fikrimiz değil sizin ne yapmak istediğiniz önemli bence.
Gitmek istiyorsanız gidin, duayı dinleyip kalkın.
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin.
Bu kadar önemsemeyin.
akil akildan ustundur demislerSiz gitmek istiyor musunuz istemiyor musunuz?
Bizim fikrimiz değil sizin ne yapmak istediğiniz önemli bence.
Gitmek istiyorsanız gidin, duayı dinleyip kalkın.
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin.
Bu kadar önemsemeyin.
nasil ifade edeyim gururum nefsim gitme diyor
vicdanim git komsun kotuluge iyilikle cevap ver diyor
ama gitmek istemiyorum
kesinlikle onlara karsi degil vicdan meselem zaten barissak bile eskisi gibi olmaz bize kotuluk yapanlara iyilik yapin onlar sana gelmese bile siz gidin diye ogrettiklerinden olsa gerek bu kafaya taktimneyin vicdanı bu ?
mevlüt vesile olur eskisi gibi oluruz düşünceniz varsa gidin..
yoksa gitmeyin..
çocuklarınız hastanede yatmış geçmiş olsun bile dememişler , kapınızı çalıp davet etmemişler siz neyin vicdanını yapıyorsunuz anlamadım ...
kesinlikle onlara karsi degil vicdan meselem zaten barissak bile eskisi gibi olmaz bize kotuluk yapanlara iyilik yapin onlar sana gelmese bile siz gidin diye ogrettiklerinden olsa gerek bu kafaya taktim
Çok gıcık oldum sakın gitme mevlide.. Lütfedip sana bile söylemiyor hanımefendi eşine söylemiş.. Hiç sevmem böyle insanlarıinsanlik ve komsuluk vazifesi olarak gideyim diyorum ama somestr tatilinde ilk hafta oglum bronsitten ikinci hafta kizim zaturreden hastanede yatti bi telefonla bile geçmiş olsun demediler bunlar bnm kapi komsum
tamam inekobasi :)Çok gıcık oldum sakın gitme mevlide.. Lütfedip sana bile söylemiyor hanımefendi eşine söylemiş.. Hiç sevmem böyle insanları
aynen ya gergin gergin oturacagima orada evimde uzanayim tv karsisina bir de kahve yada cay yada alayim kizimi havada guzel alışveriş yapayim :))oy oyy sizde durum feci ):
öyle bir dünyada yaşamıyoruz ne yazık ki artık..
takmayın kafanıza iç sesinizi dinleyin ..
gitmek istiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin..
sizin gittiğiniz iyilikten bir şey anlayacaklarını sanmam..
icindeki iyi ses ne diyorsa onu yap normal bi oturma yada gun olayi olsa gitme derdimiste bu nedenle de gideyim diyorum ama utanacaklar mi bi de o var bosuna gerildigimle uzuldugumle kalmış olacagim
o kadar doluyum ki eşim israrla git diyor ama ben gitmek istemiyorum cok kırıldım
nasil ifade edeyim gururum nefsim gitme diyor
vicdanim git komsun kotuluge iyilikle cevap ver diyor
ama gitmek istemiyorum
hem de ne kirilmak ve sogumakHani duadan nasiplenmek istiyorsaniz gidin :)
Yok yaptıkları sizi çok kırdı ve içiniz soğuduysa gitmeyin.
Ben gider kuran dinler duasına katılır sonra geri gelirdim evime.