yarin ki mevlide gideyim mi

mrb kizlar hemen konuya geciyorum benim ust komsumla aram cok iyiydi yedigimiz ictigimiz ayri gitmez nerdeyse ikigunde bir gorusurduk karsimiza yeni biri tasindi onu davet ettik ona ilk yaklaşan üst samimi olan komsum oldu derken biz üç komsu samimi olduk
sonralari bu ikisi pazara beraber gitmeye basladilar ben zaten gidemezdim kucuk cocuklarim var teklif etmediler ben de cocuklarimdan dolayidor diye seslenmedim evimin karsisinda piknik yaptilar yone cocuklarimdan firsat bulamayacagimi dusundukleri icin cagirmamislardir dedim
birgun üç komşu oturuyoruz ama karsi komsum surekli tersliyor beni alttan aldim zaten 2 dakikada bir ayy camasirlarim ayy camasirlarim dedi durdu
sonrasinda karsilastigimizda dedigi iyi gunler iyi sabahlat ama hal hatir sorma yok
bu durumu ust kat komsuma aktardim sen alinganlik yapiyorsun bana bile gecen hafta geldi cok yorgun ustelik hamile dedi hanfendi hamileymis ve benden saklamislar
dolayisiyla ben bunlara tavir aldim.benim de gururum var
daha cok sey var da uzatmak istemedim
dogum yapmış esime demisler yarin 3 te meblidimiz var ehlikeyf i de bekliyoruz ne yapayim
Ben de seninle aynı kafadayım ehl_i keyfim,kinci biri değilim,amann ne olursa olsun gideyim o utansın derdim ama senin çocukların hasta olduğunda kapını çalmayan insanında kapısına gidilmez sanırım.Sabah olduğunda kalbinden geçen ses neyse onu dinle,gideyimmi gitmeyeyimmi diye şimdiden kasma kendini.

Bu arada üst komşuyla da karşı komşu hakkında iyi yada kötü hiçbirşey konuşma.

Back
X