güzelim daha önce yaktırarak aldırmadığım için yardımcı olamıyorum. burada bunu yaptıran sevdaçiçeğiyim, onun dışında kimseyi bilmiyorum. onun yazdıklarından memnun olduğunu anlamıştım, %100 geçmemişti ama büyük oranda silinmişlerdi. Pişman değildi yani yaptırdığına. Lütfen sen de nerede yaptırdığını, nasıl geçtiğini ve sonraki aşmalarda neler yaşadığını bizlere anlat ki bizlere tecrübe olsun. umarım herşey dilediğin gibi olur :)
güzelim daha önce yaktırarak aldırmadığım için yardımcı olamıyorum. burada bunu yaptıran sevdaçiçeğiyim, onun dışında kimseyi bilmiyorum. onun yazdıklarından memnun olduğunu anlamıştım, %100 geçmemişti ama büyük oranda silinmişlerdi. Pişman değildi yani yaptırdığına. Lütfen sen de nerede yaptırdığını, nasıl geçtiğini ve sonraki aşmalarda neler yaşadığını bizlere anlat ki bizlere tecrübe olsun. umarım herşey dilediğin gibi olur :)
deppo canım anladıgım kadarıyla baska bı yontemle aldırdın hangı yontemle acaba ız kaldımı paylasırmısın
benimde ameliat masasında alındı doktor çok titiz çalıştı ama iz 4 aya kadar geçmez dedi. 2 dikiş attı işte pazartesi günü dikişleri aldırıcam.. 4 ay sonraki halimi buraya resimle beraber koyucam
şimdi söyleyeceklerim moralini bozabilir ama bozmasın canım, çünkü her cilt farklı tepki gösterir. benimki çok elastik değilmiş demek ki, dolayısıyla iz kaldı. ben sırtımdan aldırmıştım, güneşten de çok koruyamamıştım malesef. şöyle anlatayım, doktor kesiyi aynen şu şekilde yaptı "() ". yani benden daha büyük bi alanı göz şeklinde kesip çıkardı ve malesef bu iki çizgi kaynayacağına arası bağ dokuyla kapandı. Yani benden en az 3 kat büyük bir iz kalmış oldu. öyle dandik bi yerde yaptırdım sanma sakın, burada da reklam veren bir doktorun çalıştığı ve üst segment bir güzellik merkezinde yaptırmıştım. Ödediğim paradan bahsetmeyelim bile(. Doktorun çalışma biçimi mi hatalıydı diye de düşünüyorum bazen. Senin kesi şeklin nasıldı? Lütfen ileri dönemlerde neler yaşadığını anlat.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?