Yarın leke Benimi aldıracağım!!

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
96
Antalya
Yarın estetisyene gidip leke benimi yaktırıcam.
Leke olduğunu söylemiş estetisyen.
Ne gibi leke olabilir?
Krem vs.. geçirmez mi?
Resimli olarak gösterebilirmisiniz kalacak lekeyi?

yardım ediiiin.........
devlet hastanesinde estetik cerraha aldırıcam
kadın iz kalır demiş
krem falan geçirirmi
yardım edinnn

once bir dermatologa gitmeni tavsiye ederim. lekemi benmi o sana soyler. estetisyene gidip birsey yaptirmamani tavsiye ederim

güzelim daha önce yaktırarak aldırmadığım için yardımcı olamıyorum. burada bunu yaptıran sevdaçiçeğiyim, onun dışında kimseyi bilmiyorum. onun yazdıklarından memnun olduğunu anlamıştım, %100 geçmemişti ama büyük oranda silinmişlerdi. Pişman değildi yani yaptırdığına. Lütfen sen de nerede yaptırdığını, nasıl geçtiğini ve sonraki aşmalarda neler yaşadığını bizlere anlat ki bizlere tecrübe olsun. umarım herşey dilediğin gibi olur :)

benım bıldıgım yaktırmak ıcın ıı degıl dıyolar bende hazıranda aldırıcam doktorumlada gorustum.plastık cerah benımkı yuzumden 5 tanesını aldırıcam cok az ız kalıcak dedı ama benım bıldıgım devlet hastanesı almıyo estetıge gırdıgı ıcın.cok cabuk ıyılesıyomus ama amelıyathanede alınıyomus

deppo canım anladıgım kadarıyla baska bı yontemle aldırdın hangı yontemle acaba ız kaldımı paylasırmısın

lazer değilde yakıcı iğneler varmış.
galiba onlarla yapıcak
iz kalır demiş (anneme)
morelimi bozan o :S
izi geçirecek kremler falan yokmudur
:S

aldırdım dikiş attı doktor..
şuan kapalı bi vaziyetteyim yani yanagımda bantlar var
biraz sızlıyo onun dışında iyiyim
çok kanadıı ama :S
bir kaç gün sonra dikişini aldırıcam
ve 3 ay sonra iz tamamen gidicek

benimde ameliat masasında alındı doktor çok titiz çalıştı ama iz 4 aya kadar geçmez dedi. 2 dikiş attı işte pazartesi günü dikişleri aldırıcam.. 4 ay sonraki halimi buraya resimle beraber koyucam

benimde ameliat masasında alındı doktor çok titiz çalıştı ama iz 4 aya kadar geçmez dedi. 2 dikiş attı işte pazartesi günü dikişleri aldırıcam.. 4 ay sonraki halimi buraya resimle beraber koyucam

şimdi söyleyeceklerim moralini bozabilir ama bozmasın canım, çünkü her cilt farklı tepki gösterir. benimki çok elastik değilmiş demek ki, dolayısıyla iz kaldı. ben sırtımdan aldırmıştım, güneşten de çok koruyamamıştım malesef. şöyle anlatayım, doktor kesiyi aynen şu şekilde yaptı "() ". yani benden daha büyük bi alanı göz şeklinde kesip çıkardı ve malesef bu iki çizgi kaynayacağına arası bağ dokuyla kapandı. Yani benden en az 3 kat büyük bir iz kalmış oldu. öyle dandik bi yerde yaptırdım sanma sakın, burada da reklam veren bir doktorun çalıştığı ve üst segment bir güzellik merkezinde yaptırmıştım. Ödediğim paradan bahsetmeyelim bile (. Doktorun çalışma biçimi mi hatalıydı diye de düşünüyorum bazen. Senin kesi şeklin nasıldı? Lütfen ileri dönemlerde neler yaşadığını anlat.s.

doktor benimkinide göz şeklinde kesti ama küçük. 1 ay sonra falan o ten rengimi alacakmış.. 3-4 ay sonrada yavaş yavaş iz geçmeye başlayacakmış doktor öyle söyledi.
evet şuan benim suratımdaki dikiş izi aldırdıgım benimden daha büyük ama tabi kan toplamış ve dikişli bir halde şuan.doktor üst deriyi aldı neşter falan kullanmış yani benim haberim yokta ameliatı izleyen annemin anlattıklarına göre neşterle küçük bir çizik atıp benin olduğu bölgeleri almış kesmiş.. daha sonra dikmiş.. 2 gün bantlı durdu.. birazdan hastaneye gidicem ve dikişleri aldırıcam.. doktor iz kalmaması için bir şeyler yapacağını söylemişti bakalım artık hastaneden döndükten sonra sonuçları buraya yazarım..
bu arada pişman değilim..hatta mutluyum bile diyebilirim..çünkü o benden nefret ediyordum..artık o yok daha mutluyum.

sonuç olarak yüz bu...
suratımın hiç bir yerinde ne ben ne siyah nokta ne de sivilce yok.
tenim beyaz olunca yanağımdaki bende çok dikkat çekiyordu koyu renkli olduğu için.
gittim aldırdım.. iz kalırsada kalsın.. o ben gittii ya başka birşey istemiyorum...ama olaya farklı yönden bakılıncada gereksiz birşey yaptığımı hissediyorum.
boşuna canım acıdı,seven beni yanagımdaki benimle sevsin.. diyesim geliyor..
ama daha farklı bakıncada olaya..
yanagımda ben varken kendimi mutsuz ve çirkin hissediyordum..
şuan yanagımda yara izi olsa bile o benin orada olmayışı beni sevindiriyor.
biliyorum çok gereği yoktu ama kendimi mutlu etmeme değdi açıkcası.
inşallah izde kalmayacak allahın izniyle.
güneşe çıksam birşey olurmu bilemiyorum..
sizce güneşle bir alakası olabilirmi?

çok abartılacak kadar büyük bir benim yoktu ama beni rahatsız ve mutsuz ediyordu işte resmi bu

Liseye gidiyorsun bu yaşlarda normal takman kafana büyüyünce umrunda olmuyor. yalnız küçücük şeye dikişmi atıldı? ben sana tavsiyede bulanayım bikaç ay güneşe çıkma ve doktorun verdiği kremleri kullan yoksa dikişler skara dönüşebilir oda iğrenç oluyor keşke aldırmasaydım dersin dikkat et.

yani güneşe çıkma derken güneş altında durma,güneşlenme.. okula git gel bişey olmaz. benimde dikiş izim var piyasadaki bütün dikiş izi için olan kremleri kullandım biliyormusun :)
ama en çok fayda contractubexte gördüm onu önerebilirimde bu ilaç yara iyileştikten sonra sürülüyo sanırım . hatta konusuda açılmış :
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-bakimi-urun-tavsiyeleri/56203-contractubex.html
bir oku şanslısın böyle tecrübelilerden öğreniyosun, ben bilmiyordum ve 1 sene sonra ögrendim böyle kremler varmış doktor sağolsun arkasından ne beddualar ne beddualar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…