Yarın leke Benimi aldıracağım!!

valla bu eski hali ama şuanda çok iyi gündne güne geçiyor.. pembe küçük bir nokta gibi görünüyor

saçların arasından görebilirseniz artık :)

2vlvg1t.jpg

bende yüzümden bir ben aldırdım.kabarık bi ben değildi.mart ayında aldırdım. zaten küçük bi bendi. ama izi tam olarak geçmedi hala .kızarık baya belli :( umarım tamamen gecer....(devlet hastanesinde aldrdım plastik cerrahi)

ya bizde nasıl bir genetik varsa iki amcamın toplam 4 kızında da bende de, yani toplam 5 kuzinde de sağ yanağımızla burun birleşimine yakın yerde leke beni var. o kadar şey okuyorum ki bilen de yazıyor bilmeyen de. kanserden bilmem neye kadar. ama görüntüsünü hiç sevmiyorum. en kısa zamanda da aldıracağım bunu

ya bizde nasıl bir genetik varsa iki amcamın toplam 4 kızında da bende de, yani toplam 5 kuzinde de sağ yanağımızla burun birleşimine yakın yerde leke beni var. o kadar şey okuyorum ki bilen de yazıyor bilmeyen de. kanserden bilmem neye kadar. ama görüntüsünü hiç sevmiyorum. en kısa zamanda da aldıracağım bunu
lazerle mi aldıracaksınız yoksa kesilerek yani ameliyatla mı aldıracaksınız?
beniniz kaşınıyor mu? gideceğiniz doktor zaten alınması sakıncalıysa sizi uyarır endişe etmeyin

Back
X