Yarın mahkeme günü

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
961
1.323
113
43
yarın boşanma mahkemem olacak.Avukatım katılmamı istedi dava çekilmeli en nefret ettiğim insanlardan ev sahibimiz şahitlik yapacakmış.sinirlerime hakim olmam lazım.duygularım çok karışık bir an önce bitsin istiyorum.akşamada nöbetçiyim sabaha kadar ayakta olucam.kızlar dua edin Rabbim güç versin bana.

Allah yardimcin olsun cok zor oluyor mahkeme gunu.Benim 10 dk surmustu ama stresten 2 gun kendimde degildim onu gorcem diye.Cekismeli daha zordur tabi.Insallah bi an once kurtulursun .

Orda şahitlere yalan dolan öğretti.saçma sapan konuşacaklar.kendime hakim olmam lazım.en zoruda bu bir sürü haksızlığa ugradım şimdi ben suçluyum onun gözünde.

Canım şahitler istedikleri kadar atıp tutsun. Aile mahkemelerindeki hakimler en az 10 yıllık tecrübe sonrası oraya atanıyor o yüzden yalanı da dolanı da sen söylemeden anlarlar. Ama çirkefleşip haklı iken haksız duruma düşme de önemli olan o

Sen kendini biliyorsun vicdanın rahat olsun yalanlarla mücadele etmek çok çok zor; o günah da onlara ömür boyu yeter. Yalanlar döküldükçe kendini yeme sakın. O adam da gerçekleri çok iyi biliyor merak etme ama artık onun gözünde haklı veya haksız görünmen senin için önemli olmasın. Yoluna bak, temiz bir sayfa aç.

Sen kendini biliyorsun vicdanın rahat olsun yalanlarla mücadele etmek çok çok zor; o günah da onlara ömür boyu yeter. Yalanlar döküldükçe kendini yeme sakın. O adam da gerçekleri çok iyi biliyor merak etme ama artık onun gözünde haklı veya haksız görünmen senin için önemli olmasın. Yoluna bak, temiz bir sayfa aç.
Benim için onun fikrinin bir önemi yok artık haklısın. Yeni bir şehre tayin istiycem.bir ev alma planım var yüksek lisans yapıcam alese başvurdum.bundan sonraki hayatım için planlarım hazır.şu süreci hayırlısıyla bir atlatsam. Şiddet uyguladıgı halde 50 milyar tazminat istiyor.o kadar iğrendim ki anlatamam

Benim için onun fikrinin bir önemi yok artık haklısın. Yeni bir şehre tayin istiycem.bir ev alma planım var yüksek lisans yapıcam alese başvurdum.bundan sonraki hayatım için planlarım hazır.şu süreci hayırlısıyla bir atlatsam. Şiddet uyguladıgı halde 50 milyar tazminat istiyor.o kadar iğrendim ki anlatamam
Babayı alır canım hiç merak etme içini ferah tut, yolun açık olsun bundan sonra çok çok mutlu ol inşallah.

İnşallah hakkı hukuku,vicdanı merhameti sağlam bir hakime düşersin ,dualarım seninle.
Annem yıllardır uğraştı bu tarz mahkemelerle,hala daha uğraşıyor.
Neler hissettiğini az buçuk annemden anlayabiliyorum.
Dua oku bol bol,rahatlat kendini.

Arkadaşım sagolsun bugün evde tek olma kafanda kurarsın sen hadi gidiyoruz dedi sahile gittik yedik içtik sohbet ettik.hatam yanlış insana deger vermek oldu.arkadaşım ne düşünüyor eşim dedigim insan neler düşünüyor. Hakim çok iyiymiş arkadaşım var adliyede çok şanslısın dedi. Umarım adalet yerini bulur.

Orda şahitlere yalan dolan öğretti.saçma sapan konuşacaklar.kendime hakim olmam lazım.en zoruda bu bir sürü haksızlığa ugradım şimdi ben suçluyum onun gözünde.

O kim ki onun gözünde ne olduğunu önemsiyorsun.Bırak allahın gözünde ne olduğuna bak.şüphesiz allah doğru olanıda biliyor yanlış olanıda.rahat ol kalbinden allahtan başka birşey geçmesin rahat olursun o zaman.

Tanıkların olduğu duruşmada avukatlar müvekkillerinin de hazır olmasını ister.
Tanıklar çoğunlukla aleyhinde yalan söyleyeceği kişi duruşmada hazır olunca hem biraz daha zorlanır hem de sizin o an aklınıza gelen bir şeyi avukatınıza iletme fırsatınız olur.
Tanıkların yalanlarına hazırlıklı olun, tanık tanıklık yaparken sakin olun sakın tanığa laf atmayın, soru sormayın .tanığa soru sorulmasını istiyorsanız sessizce yada yazarak avukatınıza bildirin.tanığın tanıklığı bittikten sonra hakim sorar o zaman avukatınız vasıtası ile sorarsınız.

Temiz ve sade giyinin. Bazen boşanma davasına gelen kadınlar çoğunlukla kokteyle gider gibi duruşmalara gelirler. Bu biraz abes oluyor. Amaç sanırım eşim olacak hödük be kaybettiğini görsün demek.
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

Günümüz erkeklerine ne oldu hiç anlamıyorum. Eskiden erkekler gururlu bir şekilde ceketini alır giderdi. Şimdikiler utanmadan tazminat istiyor. Ne ayıp birşey. Kadın başına zaten bir sürü eksiğin gediğin olacak ayrılınca ,birde tazminat ödemekle mi uğraşacaksın? Allah akıl fikir versin böylelerine. Konu sahibi arkadaşım sen içini ferah tıt. Su akar yolunu bulur. Yalancı şahit,iftira olaylarına girerse zaten hakim farkeder merak etme. Herşeyden önce Allah var. O'nun adaletinden şüphe edeilmez. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz. Sen rahat ol. Tahriklere kapılma. Beyaz gömlek bu gibi toplantılarda pozitif etki yapıyormuş. Beyaz gömlek,siyah pantolon gibi takım giy. Kahverenginden uzak dur. Dualarım seninle

Back
X