- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi TRENDY1234
Mahkeme bugün sanırım. Allah yardımcın olsun, kolaylıkla bitsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle mi konuşmak istedi?Mahkeme oldu kızlar tanıklarını getirmedi.konuşmak istedi hakim bir güzel azarladı.bu kızın hakkını vereceksin yukarda öyle bir hakim varki başedemezsin dedi.güzelce giyindim hafif bir makyaj yaptım dimdik durdum.
Yok canım hakimle konuşmak istedi.Seninle mi konuşmak istedi?
Hadi geçmiş olsun inşallah unutma kimsenin ahı kimsede kalmaz dolandırır Allah bi yerden ayaklarını senin avantajın hakim iyiymiş VicdanliymisYok canım hakimle konuşmak istedi.
Hakim dava bitince buna dedi en güzeli anlaşmalı boşanma ama herkesin hakkını vereceksin dedi buda bende birsey diyebilirmiyim hakim bey dedi oda sen konuşursan kızda konuşacak sen sus en iyisi dediNey 25 ekim mi? Ne kadar ileri bir tarih. Neyse senin için hayırlısı olsun.
Hakimle konuşmak ne demek. Ne konuşacakmis acaba. Avukatınin taktiği mi bu acaba. Senin avukat ne dedi bu işe?
Ertelendi canım bu ikinci dava şahitlerini getirmedi.daha bir yıl filan sürer diyor avukatımSonuçlandı mı tamamen canım yoksa ertelendi mı hiç bilmiyorum gerçi