yarın ne giyeceğim şaşırdım kaldım

sheldonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
58
0
286
Ankara
sevgili hanımlar yarın 29 ekim, bende basın kuruluşunda çalıştığımdan dolayı meydanda görevliyim. ama hem çekimi yapacağım hem sunumu... bir süre çekeceğim kameraman arkadaş geç kalacak... eee ben ne giyeceğim nasıl makyaj yapacağım. kameramanlıkla muhabirlik için uygun ortak bir kombin lazım acilen ocağınıza düştümmmm....yardııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

elinde ne gibi kıyafetler var seçenekleri bilirsek yardımcı olmak daha kolay olur

elinde ne gibi kıyafetler var seçenekleri bilirsek yardımcı olmak daha kolay olur

canım mecbur pantolon giyicem o cepte :)) ama üstüme ne giymem gerekiyo... normalde gömlek giyeyim diyodum yani anons yaparken genelde gömlek hoş görünüyo ama şimdi kamera omzunu kırıştırabilir gömleğimin. en önemlisi de makyaj kamera gözüme dayanacağı için (vizör) makyajı dağıtmasından korkuyorum normalde kamera çekimine gittiğimde makyaj yapmam ama ekrana çıkınca mecbur makyajlı olmak gerekiyor... ikisi bir arada nasıl kurtarıcam

Canım gömlek üstünede sık bir bluz,yada gömlegi giymeyebilirsn.Onun üstüne güzel bir kolye tamamdır :)

Canım gömlek üstünede sık bir bluz,yada gömlegi giymeyebilirsn.Onun üstüne güzel bir kolye tamamdır :)

bende dolabın önünde ikisi arasında gidip geliyorum :)
peki makyaj ve saç konusunda ne önerirsiniz :) (biliyorum çok oluyorum :)))

gömlek üstüne klasik ceketin var mı?kırışıklığı gizleyebilir.ama bi bayan o koca kamerayı nasıl taşır bilemedim :)
fondotenini rimelini allığını sürersin bunlar dağılmaz göz kalemi ve ruj kalır bunları da arkadaşın geldiğinde hemen sürebilirsin yanına küçük bi ayna alıp
ayakkabı da babet giyersin yanına topuklu alırsın orda hemencik değiştirirsin:)

babet kamerayla sıkıntı oluyor tatlım ya koşmam gerekiyo ara sıra çıkıveriyor gıcık şey :)) spor tarzı bir bot giycem aynen yedek ayakkabı arabada durur :)) kameraya gelince taşınıyo valla ekmek parası napcan :)))

koşmak mı gerekiyor :) ne eğlenceli işmiş :)

koşmak mı gerekiyor :) ne eğlenceli işmiş :)

hı hı "panzerden tomadan kamerayı korurken" "çekme kardeşim" diyen adamlar varken ve kaçırmak istemediğin görüntü olduğunda tabana kuvvet :)) eğlencelidir

Kafanda çok büyüttün

Makyajını sağlam yap yani akacak kalem vs sürme onun yerine eyeliner falan sür gün boyu akmış mı bozulmuş mu derdin olmaz. Kameradan bozulmaz zaten öyle kolay kolay.

Çekimde kadraja tam gireceksen ayakkabılarına da özen göster yani üstün resmi altın spor olmasın

Zaten yarın koşacağın bi'durum yok orta rahatlıkta bi'ayakkabı tercih edebilirsin.
Kıyafet olarak üstüne ceket ya da siyah şık bi'hırka gömlek üstüne. Buruşma ihtimali de ortadan kalkmış olur.

:)))) ayakkabıları değiştirme fırsatım olur mu bilmiyorum da değiştiremezsem kesinlikle ayakkabıları almamasını söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…