yarın okullar mi aciliyor

Hangi sınıfların yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmedi. 21inde kimler gidecek bilmiyoruz henuz. Bilgi kirliliği olmasın.
Eklemek isterim yaşı dolan çocuğu okula gondermemenin cezai yükümlülükleri var. Cocugu mahkeme kararıyla okula göndermek hoş bir durum olmaz
evet net bir bilgi yok zaten bende sizlere de sormak istemistim

Bahsettiğiniz kurslar devlet okulundaki ise, daha öğrenci başvuruları bu gün yani pazartesi son. Yani henüz başvuru aşamasında
Geçen hafta içi pazartesi ( yarın) kurslarin başlayacagini duyurdular gruptan
Ama bu akşam kurslar için degerlendirme yaptiktiklarini kursa gelinmemesini söylediler
( devlet okulu )
Galiba bizim okul da bi tutarsızlik var 😊

Yüz yüze eğitim 21 Eylülde başlayacak deniyor ancak henüz hangi sınıfların başlayacağı belli değil.
Basında çıkan bilgiler doğru değil diye açıklama yaptı Meb .
Ilerleyen zamanlarda netlesir .

peki yuz yüze eğitim nezaman olacak yarın mi ? bunu herkes zaten kesin ve net şekilde bilmiyor bence ..ben sordum herkes şaşırıyor ama net bilgi varmı yani
Hayır hanımefendi, yorumları okumuyor musunuz? Yarın eba dersleri başlıyor, yüzyüze eğitim 21 Eylül de.

peki yuz yüze eğitim nezaman olacak yarın mi ? bunu herkes zaten kesin ve net şekilde bilmiyor bence ..ben sordum herkes şaşırıyor ama net bilgi varmı yani
Alt yazı hecmisti son dakika diye bakan açıklama yaptığında o zaman yüzyüze dendi bu saydığım sınıflar için

Sosyal medyada yarın açılıyor diye panik yapılmış, üye sanırım o başlıkları gördü. Birinci sınıflar için telafi eğitimi vs yok merak etmeyin, 21 eylülde uygun görülürse uyum eğitimine başlayacağız. Yarın uzaktan eğitim başlıyor 2. sınıf ve diğer sınıflar için.

Eğitim öğretim ilk orta derece ösym yök :KK53: binlerce dansöz var
Yks de İlk bine girmiş çocuk yerleşemiş
Birsürü mühendislik fakültesi boş kalmış
İlayatta fakültelerine bilmem kaç kişilik kontejan açılmış hepsi dolmuş
Meb bakanına göre öğretmenlerin maaşı fazlaymış
Okullar açılacakmış düğün derneklerle

Ayasofya açılışına çevre illerden adam taşıyan zihniyet 30 ağustos zafer bayramını kutlaamazmış pandemi nedeniyle

Ben haberleri takip eden biri olarak yetişemiyorum gündeme
O yüzden sana hak verdim be konu sahibi🤗

Eğitim öğretim ilk orta derece ösym yök :KK53: binlerce dansöz var
Yks de İlk bine girmiş çocuk yerleşemiş
Birsürü mühendislik fakültesi boş kalmış
İlayatta fakültelerine bilmem kaç kişilik kontejan açılmış hepsi dolmuş
Meb bakanına göre öğretmenlerin maaşı fazlaymış
Okullar açılacakmış düğün derneklerle

Ayasofya açılışına çevre illerden adam taşıyan zihniyet 30 ağustos zafer bayramını kutlaamazmış pandemi nedeniyle

Ben haberleri takip eden biri olarak yetişemiyorum gündeme
O yüzden sana hak verdim be konu sahibi🤗
vall bende şaşırdım emojisi atanlara şaşıyorum arkadaşım kesin net bilgileri var galiba

Sosyal medyada yarın açılıyor diye panik yapılmış, üye sanırım o başlıkları gördü. Birinci sınıflar için telafi eğitimi vs yok merak etmeyin, 21 eylülde uygun görülürse uyum eğitimine başlayacağız. Yarın uzaktan eğitim başlıyor 2. sınıf ve diğer sınıflar için.
evet onu gördüm burdada yorumlarda gördüm sorayım dedim .çoğu arkadaş MEB de çalışıyor galiba ki soruma çok şaşırdılar ...benim kızımın kaydinitomatik olmuş zatne mahallesi okula..ben yarın okula gidip yeniden kayıt yaptirmalimiyin

ya çok saolun bende tam olarak böyle biliyordum söylentiler kafamı karıştırdı...şey soracam öğrencilerinizle nezaman tanışacaksınız belli mi sinif listeleri
Bizim okulda eksik öğretmen olduğu için sınıf listeleri belli değil. Daha kayıtlar da tamamlanmamış. 21 Eylül’de okul açılırsa 1 hafta ders yok, tanışma ve uyum süreci var. Sonra dersler başlıyor.

Bizim okulda eksik öğretmen olduğu için sınıf listeleri belli değil. Daha kayıtlar da tamamlanmamış. 21 Eylül’de okul açılırsa 1 hafta ders yok, tanışma ve uyum süreci var. Sonra dersler başlıyor.
bizim okul da bu sene ilk defa faaliyete geçecek bir okul olduğundan belli değil hiçbir şey ...çok teşekkür ederim size

evet onu gördüm burdada yorumlarda gördüm sorayım dedim .çoğu arkadaş MEB de çalışıyor galiba ki soruma çok şaşırdılar ...benim kızımın kaydinitomatik olmuş zatne mahallesi okula..ben yarın okula gidip yeniden kayıt yaptirmalimiyin
Yani istediği öğretmene yazdırmak isteyenler okula gidiyor ama ben yarın müdürüme sorup size yazayım olur mu, kesin bilgi olsun. Okula gitmek zorunda mısınız sorayım.

Bu mesaji atan oglumun ögretmeni
Tablo bize de atilmisti akşam
Bu bilgi de tam bi önceki mesaji attigim da geldi gruba
Öğretmen de yanlış bilgi paylaşmaz diye düşünüyorum
Burada ögretmen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bu konu da
Evet tablo bu, buna göre canlı dersler yapılacak. Sadece geçen yıl 4. Sınıf olan öğrenciler yeni okullarından telafi eğitimi alacak.

Yani istediği öğretmene yazdırmak isteyenler okula gidiyor ama ben yarın müdürüme sorup size yazayım olur mu, kesin bilgi olsun. Okula gitmek zorunda mısınız sorayım.
çok saolsun bide size benim için çok önemli olan bişey sorucam .. mahallede iki tane yeni yapılmış ilkokul var biri bana daha uzak ve kayıt oraya çıkmış , diğer okul benim mahallede ama okulun aktif olacağı belli değil milli ehitimi arıyorum evet açılacak diyorlar sadece müdür öğretmen ataması yapılmadı diyorlar , ama diğer okul için herşeyi tamam orayla görüşün siz ikerleyen zamanlarda diğer okul aktif olursa nakil yaptirisiniz diyorlar ...ben çocuk arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra başka bir okula gitmesini istemiyorum diretk mahallesine gitsin istiyorum ama orada da yetkili kimse yok napacami şaşırdım sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Back
X