- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
-
vall bende şaşırdım emojisi atanlara şaşıyorum arkadaşım kesin net bilgileri var galiba
Öğretmen arkadaşlarım da yazmış ben de yazayım 1.sınıf öğretmeni olarak 21 eylüle kadar 1lere canlı ders yok watsapp grubumu kurdum parmak kası geliştirme etkinlikleri attım 3 hafta onları yapıp kalem tutmaya hazır bir şekilde gelecekler tabi inşallah okul açılırsa vakalar artmasın diye her gün dua ediyorum
Benim arkadasim sinif ögretmeni bugün telafi egitim basliyor dedi (yüz yüze)Hic mi haber izlemiyorsunuz uzaktan eğitim başlıyor yarin. Kızınızı şimdiye kadar bir okula kayıt yaptırmış olmanız gerekirdi.
Özel okullar 8.siniflara okulu acti catir catir ders yapiyor 10 kisilik siniflarda.Devlet okullarinda dyk kursu adı altinda acacakti basvurular gecikti.8 ,12 ve 1.siniflar icin acilacagini dusünuyorum ben baska türlu cok mağduriyet olur cünküOglum bu yıl 8.sınıf
Kurslar yarın başlayacakti bizim okul da yüz yüze
Ama ertelendi
Ertelenmesi bu dönem okulların açilmayacagini güçlendirdi bana da
çok saolsun bide size benim için çok önemli olan bişey sorucam .. mahallede iki tane yeni yapılmış ilkokul var biri bana daha uzak ve kayıt oraya çıkmış , diğer okul benim mahallede ama okulun aktif olacağı belli değil milli ehitimi arıyorum evet açılacak diyorlar sadece müdür öğretmen ataması yapılmadı diyorlar , ama diğer okul için herşeyi tamam orayla görüşün siz ikerleyen zamanlarda diğer okul aktif olursa nakil yaptirisiniz diyorlar ...ben çocuk arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra başka bir okula gitmesini istemiyorum diretk mahallesine gitsin istiyorum ama orada da yetkili kimse yok napacami şaşırdım sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Özel okullar 8.siniflara okulu acti catir catir ders yapiyor 10 kisilik siniflarda.Devlet okullarinda dyk kursu adı altinda acacakti basvurular gecikti.8 ,12 ve 1.siniflar icin acilacagini dusünuyorum ben baska türlu cok mağduriyet olur cünkü
Benim arkadasim sinif ögretmeni bugün telafi egitim basliyor dedi (yüz yüze)
Arkadasa sordum evet Onlinemis:)Yüzyüze demek okula gitmek demek yalnız Bugün veya üç hafta boyunca okula gelecek öğrenci yok Online derstir o
Bugun 7 eylulde canli derse baslayacagimiz netlesti.Bu hafta planlama yapacakmisiz bizde son durum buÜstte alıntıladıgım üye de aynı şeyi söylemiş
Belki bölgeye göre degişebilir mi ki ?
Neyse bugün yaşayıp görecegiz nasil olsa
Aynen biz de haftaya canlı derse basliyoruzBugun 7 eylulde canli derse baslayacagimiz netlesti.Bu hafta planlama yapacakmisiz bizde son durum bu
Teşekkür ederim öğretmenimSenin dediğin eğer yüz yüze eğitime herkes başlamayacaksa o zaman daha önemli görülen bu kademelerle başlanır diye bir plan ama şimdilik 21 Eylül e kadar telafi süreci var o da yüz yüze değil yineMinik Duduklu Tencere
Yuz yüze değil online uzaktan dersler basladi bugün itibariyle. 21 eylülde yüzyüze kademeli gecis planlanıyor. 8 ve 12 lerin kurslari yüz yüze yapilacak sadeceBenim arkadasim sinif ögretmeni bugün telafi egitim basliyor dedi (yüz yüze)
Biz bugün başladık :)Aynen biz de haftaya canlı derse basliyoruz
Tutarsızlık keşke sizin okulda olsaGeçen hafta içi pazartesi ( yarın) kurslarin başlayacagini duyurdular gruptan
Ama bu akşam kurslar için degerlendirme yaptiktiklarini kursa gelinmemesini söylediler
( devlet okulu )
Galiba bizim okul da bi tutarsızlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?