• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin onda bosanma davam var karisik duygular icindeyim..

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Merhaba hanimlar...Evet yarın boşanma davam var 4 aylık bi cikmazin ardından geldi o gün ..anlaşmalı olacak hakim bişi sorarmi işte tekrar denemek istermsiniz vss muhatap olmak istemiyorum hiç imza atıp çıkmak istiyorum ..yaşayan bilgisi olan aydinlatabilir mi...Yarın inş güclu dururum .. ailem tedirgin zaten karşılaşmak yuzlerini görmek istemiyorlar ...Bana dua edin olur mu ...hakkımda hayırlısı olsun diye :'(

Sormaz canım merak etme hem sorsa ne olacak ki ...

Geçmiş olsun bundan sonraki hayatında bol şanslar

Çocuk var sa çocuk kimde kalıcak falan der . Yoksada direkt boşar

Merhaba hanimlar...Evet yarın boşanma davam var 4 aylık bi cikmazin ardından geldi o gün ..anlaşmalı olacak hakim bişi sorarmi işte tekrar denemek istermsiniz vss muhatap olmak istemiyorum hiç imza atıp çıkmak istiyorum ..yaşayan bilgisi olan aydinlatabilir mi...Yarın inş güclu dururum .. ailem tedirgin zaten karşılaşmak yuzlerini görmek istemiyorlar ...Bana dua edin olur mu ...hakkımda hayırlısı olsun diye :'(
Anlasmali oldugu için aldiginiz kararlari tekrar edip, neden boşanmak istediginizi sorar. 15 gün sonra imzaya çağırır. Anlasmalida öyle imza var bude düşünmek icin. Asıl o imzadan sonra bosanma gerceklesiyor

Sevmiyorsaniz güclü durursunuz ama sanki seviyormussunuz gibi geldi bana

sana bisey sormaz canim.karari aciklar cocuk varsa velayet kimde kalacak onu soyler nafakayi soyler.sonra avukatina bi kagit verir.nafakaya velayete itiraz icin 15 gun suren var.sonra imza atarsiniz.bosanma gerceklesir diye biliyorum.hakkinda hayirlisi

Sonuç ne oldu boşadımı. Keşke hakimler bazı durumlarda hemen boşamasa kendinize biraz zaman verin dese

Back
X