yarın sabah 9.da ameliyata gireceğim çok korkuyorum :(((((((

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
kızlarr yarın sabah 9'da miyom ameliyatına giriyorum.Açık ameliyat olacak çok korkuyorum...Nasıl giricem ben o odaya yaaaa :((((

kızlarr yarın sabah 9'da miyom ameliyatına giriyorum.Açık ameliyat olacak çok korkuyorum...Nasıl giricem ben o odaya yaaaa :((((

canım öncelikle çok geçmiş olsun.oraya girince Allah insana bi rahatlık veriyor korkma.bol bol dua et iyi düşün iyi olsun.

hastabeye gidip girşini yapacaksın aç olman lazım..sonra odanı göstericekler odana gideceksin bekliceksin gelip ateşini ölçerler tansiyona bakarlar sonra eline serum için iğne takarlar..sonra da önlük verirler giyersin ..sonra hastabakıcı geliyor kendi yatağına uzanıyorsun kendi yatağınla ameliyathaneye iniyorsun doktorun orda oluyor zaten anestezici d ehemşireler falan..hiç de soğuk değil yani en azından ben üşümedim o sırada..sonra ameliyat masasına atlıyorsun yataktan hooop sonra da işte birkaç kelam edemeden bayılıyorsun..kolay yani endişe yok ben bile bu korkaklığımla atlattım bi şey olmadı..

canım öncelikle çok geçmiş olsun.oraya girince Allah insana bi rahatlık veriyor korkma.bol bol dua et iyi düşün iyi olsun.

inşallah canım bazen bi cesaret geliyor,bazende kötü kötü şeyler düşünüyorum ya uyanamazsam falan diye...inşallah o cesaret gelir yine sabah...

miyom dediğin kisk flanmı canım bende 13 cm kist aldırdım 3 sene çnce hiç korkma anlamıyosun uyuyosun uyanıyosun bukadar :34:

hastabeye gidip girşini yapacaksın aç olman lazım..sonra odanı göstericekler odana gideceksin bekliceksin gelip ateşini ölçerler tansiyona bakarlar sonra eline serum için iğne takarlar..sonra da önlük verirler giyersin ..sonra hastabakıcı geliyor kendi yatağına uzanıyorsun kendi yatağınla ameliyathaneye iniyorsun doktorun orda oluyor zaten anestezici d ehemşireler falan..hiç de soğuk değil yani en azından ben üşümedim o sırada..sonra ameliyat masasına atlıyorsun yataktan hooop sonra da işte birkaç kelam edemeden bayılıyorsun..kolay yani endişe yok ben bile bu korkaklığımla atlattım bi şey olmadı..

canım çokkk teşekkür ederim sen en başından beri destek oluyosun..böyle okuyunca çok rahatlıyorum gerçekten..

insan neleri atlatmıyor ki.. bak bir arkadaş da deneyimini paylaşmış, sen de girceksin çıkcaksın ve bitmiş olcak. güzel şeyler düşün..

bol şifalar diliyorum..

miyom dediğin kisk flanmı canım bende 13 cm kist aldırdım 3 sene çnce hiç korkma anlamıyosun uyuyosun uyanıyosun bukadar :34:

rahim içinde 2 tane miyomum var canım senin baya büyükmüş geçmiş olsun baya olmuş ama...benim biri 4cm diğeri 1,5cm.yarın hemen bitsin istiyorum perşembeden cumaya hızlı bi geçiş olsun herşey bitsin..

gecmıs olsun
Kıstler buyuk degıl neden acık ameliyat oluyorsun özel bir durum mu
Laparoskopık kıst ameliyatı gecırım bende

ben 7 kere ameliyat oldum
dördünde çocuktum
üçünde yetişkindim
uyuyup uyandığını bileceksin
hiç üzülme
Allah büyüktür de bişey olmaz inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım.
Allah Şâfii ismiyle muamele etsin.
İnşAllah biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.

hiç korkma canım,uyuyacaksın ve uyanacaksın bir bakmışsın ki olup bitmiş..

dua et bol bol,seni rahatlatır.

hepinize teker teker çoook teşekkür ederim..iyi dilekleriniz beni çok mutlu ediyor...tecrübesi olanların paylaşımlarıda gerçekten cesaret veriyor...burayı bu yüzden çok seviyorum.Allah razı olsun hepinizden...

Çok geçmiş olsun,
yakın zamanda 2 büyük ameliyat geçirdim.İnan korkacak bir şey yok,uyuyup uyanıyorsun ve herşey bitmiş oluyor.Allah şifa versin,sağ salim atlatacaksın inşallah.

inşallah canım bazen bi cesaret geliyor,bazende kötü kötü şeyler düşünüyorum ya uyanamazsam falan diye...inşallah o cesaret gelir yine sabah...

belki spinal yaparlar.o çok rahat hiç korkma.oluyor ve bitiyor söylemesi kolay belki ama emin ol gelip geçiyor.

Back
X