- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
- Konu Sahibi poyrazinannesi
kızlarr yarın sabah 9'da miyom ameliyatına giriyorum.Açık ameliyat olacak çok korkuyorum...Nasıl giricem ben o odaya yaaaa
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr yarın sabah 9'da miyom ameliyatına giriyorum.Açık ameliyat olacak çok korkuyorum...Nasıl giricem ben o odaya yaaaa(((
canım öncelikle çok geçmiş olsun.oraya girince Allah insana bi rahatlık veriyor korkma.bol bol dua et iyi düşün iyi olsun.
hastabeye gidip girşini yapacaksın aç olman lazım..sonra odanı göstericekler odana gideceksin bekliceksin gelip ateşini ölçerler tansiyona bakarlar sonra eline serum için iğne takarlar..sonra da önlük verirler giyersin ..sonra hastabakıcı geliyor kendi yatağına uzanıyorsun kendi yatağınla ameliyathaneye iniyorsun doktorun orda oluyor zaten anestezici d ehemşireler falan..hiç de soğuk değil yani en azından ben üşümedim o sırada..sonra ameliyat masasına atlıyorsun yataktan hooop sonra da işte birkaç kelam edemeden bayılıyorsun..kolay yani endişe yok ben bile bu korkaklığımla atlattım bi şey olmadı..
miyom dediğin kisk flanmı canım bende 13 cm kist aldırdım 3 sene çnce hiç korkma anlamıyosun uyuyosun uyanıyosun bukadar![]()
gecmıs olsun
Kıstler buyuk degıl neden acık ameliyat oluyorsun özel bir durum mu
Laparoskopık kıst ameliyatı gecırım bende
inşallah canım bazen bi cesaret geliyor,bazende kötü kötü şeyler düşünüyorum ya uyanamazsam falan diye...inşallah o cesaret gelir yine sabah...