- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
- Konu Sahibi Morcivert34
-
Bende de olmuştu sabaha kadar uyuyamadım sanki hiç uyanamayacakmışım gibi hissettim korkmayın sonunda çok güzel bir burnunuz olacak onu düşünün ameliyat narkoz çok rahat geçti bende eve gelinceye kadar hiç ağrım olmadı evde biraz ağrıyınca ilaç kullandım akıntı şişlik filan oldu ama çok etkilemedi beni ayakta atlattım eve geldiğim gün oğlumda oyun oynadık eğlendik
kime olacaksiniz?Ya var ya burnumun nasıl olacağı ikinci planda artık. Narkoz,anestezi filan acaip tırsaklık çöktü içime. Birsürü şeyler üretiyorum içimden, kafamda deli senaryolar
Allah yardımcınız olsun kolaylık versin Inşallah istediğiniz gibi bir burnunuz olur
Allah yardımcınız olsun kolaylık versin Inşallah istediğiniz gibi bir burnunuz olur
Anlamadım gerçekten de bitti gitti ameliyat. Şimdi şişliklerle uğraşıyorum,elimde ayna saat başı kendime bakıyorum. Ve gittikçe şişiyorumameliyatın nasıl baslayıp bittiğini siz anlamıcaksınız:)
Geçmiş olsun bende sizin gibiydim,Anlamadım gerçekten de bitti gitti ameliyat. Şimdi şişliklerle uğraşıyorum,elimde ayna saat başı kendime bakıyorum. Ve gittikçe şişiyorum
Geçmiş olsun bende sizin gibiydim,
İniyor geçiyor şişlikler Allahın izniyle,
Benim 5.günüm sararmaya başladım :)
Gecmis olsun. Bak dun korkuyordun bugun atlattin gecti gitii :)
Geçiyor merak etme yani bende öyle oldu :)Ya burnum mu şiş yüzüm mu şiş anlamadım. Burnum zaten kocaman gözüküyo. Tampon ve alçıdan mı onu da bilmiyorum
Geçiyor merak etme yani bende öyle oldu :)
Biraz sabır gerekiyor bize,Yaa bilmiyorum böyle kalırsa diye ödüm kopuyo şuan. Kocaman ve delikleri gözüken bir burun var karşımda: ((
Evet bence de sabır lazim. Kalın deriliyim ben. Zaten hazirlikliydim ama bi tuhaf ruh haline büründüm yaaBiraz sabır gerekiyor bize,
Benimde alçı yamuk duruyor ilk gün takıldım ama inşallah burun altta düzdür :)
daha bunları düşünmeniz için çok erken rahat olun güzel dinlenin saglıklı beslenin baska bişey düşünmeyinEvet bence de sabır lazim. Kalın deriliyim ben. Zaten hazirlikliydim ama bi tuhaf ruh haline büründüm yaa
Benimde kalın deri zor ve sabır gerektiren bi süreç oldugu kesin,Evet bence de sabır lazim. Kalın deriliyim ben. Zaten hazirlikliydim ama bi tuhaf ruh haline büründüm yaa
Takılmayı bıraktım Saçımı yıkattımdaha bunları düşünmeniz için çok erken rahat olun güzel dinlenin saglıklı beslenin baska bişey düşünmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?