Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bilmiorumm ama eşinin o gözyaşalrını görür gibi oldum okurken
Tyülerim diken diken oldu . . .
Ama belkide hakkında hayırlısı buydu. . .
Allah ikinizinde yolunu açık etsn inşallah. . .
benim de gozumden gitmiyor malesef, umarım uzun surmez. onun o sekilde ağlamasını gectim, herkesin gozu onunde o kadar hıckırması cok daha sasırttı beni.huzunlendiriyor aklıma takılıyor inşalah uzun surmz. normaldir herhalde bu durum...
Ağlaması tamamen seni vazgeçirmek içini sevse böyle olmazdı zaten hem de hiçbiri olmazdı.
Timsah gözyaşları bunlar.
Lütfen üzme kendini...
:1hug:
Bazı adamların karşısında bir kere taviz verdin mi anında bir tarafları kalkıyor, zannediyorlar ki ne yaparlarsa yapsın hep öyle gider, kadın hep kendinden ödün verir ama vazgeçemez, cesaret edemez..
Ama öyle bir eder ki!
Seni karşısında öyle dimdik görünce inan o daha beter şoka girmiştir, biraz sızlanırsa için acır, pişmanlığına inanıp ona geri dönersin zannetmiştir haspam. Sonra da kendisi pişman olmuştur zamanında biraz daha tırtıklayabilseydim keşke, altın yumurtlayan tavuk göz göre göre gidiyor diye..
Anketle beraber açtığın konunu okurken cidden çok içim acımıştı, sonra silkinip hayatına çekidüzen vereceğine inanmıştım ama bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmemiştim, valla helal olsun sana. Dava gününün gelip çatması, şudur budur biraz tesadüfi olmuş ama sen her türlü yapardın bence, adamın avukatına söylediklerinden belli guclubacismile
benim de gozumden gitmiyor malesef, umarım uzun surmez. onun o sekilde ağlamasını gectim, herkesin gozu onunde o kadar hıckırması cok daha sasırttı beni.huzunlendiriyor aklıma takılıyor inşalah uzun surmz. normaldir herhalde bu durum...