Yarın sabah hastanedeyim...

canım allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun kolay bir doğum olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

allah yardımcın olsun canıım.evladına hayırlı ve sağlıklı ömür diliyorum.

julicim sana hayırlı doğumlar diliyorum.ne güzel yavrularınıza kavuşuyorsunuzŞenizben 40. haftama giriyorum ama hala tık yok.kızımın henüz gelmeye niyeti yok galiba.allah yar ve yardımcımız olsuna.s.

inşallah kolay bir doğum olur..
hem sen hem bebeğin hiç bir problem yaşamadan evinize dönersiniz...
Allah yardımcın olsun.....

:Saruboceq:ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlar inş. sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:ecrin_bebek: benimde az kaldı sayılır insan gün yaklaştıkça dahada heyecanlanıyor..

sevgili julianne ve beklemek her ikinize de kolay doğumlar dilerim, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. darısı başımıza :))

julicim hayırlı doğumlar cnm kızına kavuşacaksın hyırlısıyla kolay bi doğum olur inş.hikayeni ve kızının resmini bekliyoz cnm.

Julicim, sağlıkla git, Banusu ile beraber sağlıkla dön canım... Şimdiden kolaylıklar diliyor, tebrik ediyorum... Darısı henüz doğuramayanların başına :) Sevgiler...

allah yardımcınız olsun, sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla kolayca yavrucaklarınızı kucağınıza alırsınız inşallah

Canım benim,doğuma gitmeden seninle konuşmayı çok istiyordum.
Sanırım seni yakalayamadım.
Bugün daha iyiydim ben ama Ceren im hastaydı hastanedeydik.
O yüzden giremedim.Anne olunca ,fazla wakit bulunmadığını göreceksin.Hele de bizimki gibi gazlı bi bebekse :)

Doğumdan hiç korkmadığını gördüm çok sevindim.Zaten olması gereken de böyle.Ben çok rahattım.İnşallah senin doğumda öyle olur.

Sana hayırlı bir doğum diliyorum.İnşallah Minik Banu Su na en rahat şekilde kavuşursun.
Seni çok öpüyorum.Bol şanslar diliyorum.Dualrım seninle olacak.Şeniza.s.

julicim bütün dualarımız seninle inşallah kolaycacıl doğurup sağlıkla bebişini alıcaksın kucağına.dark ı da görmek mümkün olmadı bi yakalayamadık soru yağmuruna tutamadık:))bakalım hanginizi yakalayıp sorcaz sorularımızı:))))

julii bu gece koca göbekle uyuyacağın son gecen olacak kaydirigubbakcemile3.yarın sabahtan itibaren de inşallah meleğin koynunda olacak. hayırlısıyla kolay bir doğum yaşarsın ve sağlıcakla meleğini kucağına alırsın.dualarımız sizlerle.a.s.

Julicim hayırlı doğumlar diliyorum güzelim. İnşallah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kavuşursun miniğine.

julicim ben başlığı yeni gördüm ve sen bu saatlerde çoktan yavruna kavuşmuşsundur.banusu kızımızda sende umarım çok iyisinizdir.sağlık,sıhhat diliyorum ikinizede..en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz..
ikinizide kocaman öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…