yarın sevgilimle ilgisizliği hakkında konuşacağım lütfen yardımcı olun :(

chocolatepoetry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
42
6
86
28
iki buçuk yıldır birlikteyiz son bir yıldır aşırı ilgisiz ygs-lys sınavlarına çalışıyordu bende çalıştım ona anlayışta gösterdim ama son iki aydır çalışmayıda bıraktı hergün çarşıda arkadaşlarıyla beraber benim çarşıda olduğumu bildiği halde gelip görmeye tenezzül etmiyor bile gün içinde aramıyor sormuyor benim zorlamalarımla sadece eve gidince eve geldim diye mesaj atıyor günde bir ya da bir buçuk saat telefonda konuşuyoruz akşam onun dışında ertesi gün akşama kadar konuşmuyoruz. çalışmıyor da sürekli arkadaşlarıyla takılıyor. benimle ayda bir görüşüyor. hergün telefonda seni özledim diyor ama beni yanına çağırmıyor. bu konuları açınca da bağırıyor sinirlendirme diyor. yarın yüz yüze konuşalım dedim. yardım edin nolur nasıl konuşabilirm ? bu arada sevgisinden eminim

Parası olmayabilir mi gelmemesine sebep? Yaşınız Eminim ki küçük, başka şeylerle ilgilenip sizde bunun üzerinde fazla durmasanız olmaz mı? Herşey olacağına varıyor sonuçta

Şu konuyu, ben açmışım gibi baştan sona oku, ortada sevgiye dair birşey olup olmadığını daha iyi görürsün.
Bir sorunu çözmek için konuşmaya çalıştığın adam, bağırarak karşılık veriyorsa, onunla anlaşma yolu diye birşey yok.

Sorun aşırı üstüne düşmen.
Öncelikle yarın konuşma falan yapıp iyice bi taraflarını kaldırma.
Sonrasında biraz değişmeye başla, başka ilgi alanların olsun.
Umursamaz görün hatta becerebiliyorsan gerçekten umursama.
Şu 1,5 saatlik telefon konuşmalarını da işim var diyerek, sıkılmış bir ifadeyle kısa kesmeye başla.
Sonra da değişimi gözlemle ;)

19 yaşındayız ikimizde. çalışmıyor sonuçta öğrenci ona maddi anlamda yük olmuyorum buluştuğumuzda para harcatmıyorum en fazla çay içiyorum önemli olan birlikte olmamız sonuçta

Sorun aşırı üstüne düşmen.
Öncelikle yarın konuşma falan yapıp iyice bi taraflarını kaldırma.
Sonrasında biraz değişmeye başla, başka ilgi alanların olsun.
Umursamaz görün hatta becerebiliyorsan gerçekten umursama.
Şu 1,5 saatlik telefon konuşmalarını da işim var diyerek, sıkılmış bir ifadeyle kısa kesmeye başla.
Sonra da değişimi gözlemle :KK66:
söylediklerini denedim hatta önceden hep ben onu çağırıyordum sonra o çağırana kadar çağırmayacam dedim ve bir ay sonra çağırdı beni değişim falan yok daha çok işine geliyor gibii :(

Emin olduğun sevgi hayal kırıklıklarıyla son bulmasın ,bir bakıma olası zaten şu yazınız da ,üzgünüm gerçekten haraketleri tam kıvamın da ...

iki buçuk yıldır birlikteyiz son bir yıldır aşırı ilgisiz ygs-lys sınavlarına çalışıyordu bende çalıştım ona anlayışta gösterdim ama son iki aydır çalışmayıda bıraktı hergün çarşıda arkadaşlarıyla beraber benim çarşıda olduğumu bildiği halde gelip görmeye tenezzül etmiyor bile gün içinde aramıyor sormuyor benim zorlamalarımla sadece eve gidince eve geldim diye mesaj atıyor günde bir ya da bir buçuk saat telefonda konuşuyoruz akşam onun dışında ertesi gün akşama kadar konuşmuyoruz. çalışmıyor da sürekli arkadaşlarıyla takılıyor. benimle ayda bir görüşüyor. hergün telefonda seni özledim diyor ama beni yanına çağırmıyor. bu konuları açınca da bağırıyor sinirlendirme diyor. yarın yüz yüze konuşalım dedim. yardım edin nolur nasıl konuşabilirm ? bu arada sevgisinden eminim
Bu halde nasil emin olabilirsiniz ya valla ben burda hic sevgi gormedim aksine ayrilik baslangici baslamis gibi..

söylediklerini denedim hatta önceden hep ben onu çağırıyordum sonra o çağırana kadar çağırmayacam dedim ve bir ay sonra çağırdı beni değişim falan yok daha çok işine geliyor gibii :KK43:
Daha çok gençsin, sana hakettiğin değeri vermeyen adamla günlerini heba etme derim ben. Sen daha iyi bilirsin ama gerçekten sevmiyor gibi geldi bana. Kimse için kendinden ödün verme. sana değersiz hissettiriyorsa, senin için emek vermiyorsa Yol ver gitsin

Gerçekleri yazacaktım ama sevgisinden eminim yazısını görünce gerek duymadım.
Emin olmaya devam et. Mutluluklar.

Gunde 1.5 saat konusuyormussunuz daha ne olacak ki. Adam zaten ozlemeye firsat bulamaz. Birkac gun konusmayi 10 dk ile sinirlandirin. Bak nasil geliyor..

Da beha çok gençsin, sana hakettiğin değeri vermeyen adamla günlerini heba etme derim ben. Sen daha iyi bilirsin ama gerçekten sevmiyor gibi geldi bana. Kimse için kendinden ödün verme. sana değersiz hissettiriyorsa, senin için emek vermiyorsa Yol ver gitsin
kolay değil o ayrılmazsa ben yapamam. ama sevmiyorsan ayrıl derim. ayrılırsa benim için gerçekten biter bu arada çok teşekkür ederim..

Back
X