Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarın sevgilimle ilgisizliği hakkında konuşacağım lütfen yardımcı olun :(
Öyle deme, neden olmasın. İnsanlar kaç yıllık evlilik sonrası , çocuk varken ayrılıyor. Kimse senden değerli değil, sevgi de bi yere kadar. Asıl şimdi ayrılman kolay olur, yarın birgün evlenirseniz, evlendikten sonra daha beter olacak bu oğlandan ayrılman çok daha zor olur
Öyle deme, neden olmasın. İnsanlar kaç yıllık evlilik sonrası , çocuk varken ayrılıyor. Kimse senden değerli değil, sevgi de bi yere kadar. Asıl şimdi ayrılman kolay olur, yarın birgün evlenirseniz, evlendikten sonra daha beter olacak bu oğlandan ayrılman çok daha zor olur
aynı düşünüyoruz. hatta bir arkadaşımın sorunu olsaydı aynı şeyleri söylerdim yanılmaktan korkuyorum telefonda konuşunca yanımda olunca sevgisini fazlasıyla hissettiriyor ailesi beni biliyor benim ailem onu tanıyor akrabalarımıza kadar sonradan pişman olacağım bişey yapmak istemem ihtimali bile beni bitirir ayrılacak biri varsa o olsun bunu yarın ona diyecem seni yanımda zorla tutmuyorum gideceksen git
arkadaşlarını ailesini konuştuğu görüştüğü herkesi biliyorum. hayatında ailesindekiler dışında benden başka kız yok arkadaşı falan kimse yok arasında en ufak bir diyalok geçen kızı bana söylüyor bu geldi bana bunu söyledi vs. öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum
Günde bir buçuk saat konuşmak nedir... maşallah.
Ayrıca 19 yaşında bir erkekten bahsediyorsunuz. Lys den bahsediyorsunuz. Ayrı şehirlere düşebilirsiniz ve bu adam aynı şehirde iken yanına gelmiyor.
19 yaş çok küçük bir yaş erkek olgunluğu adına.
Günde bir buçuk saat konuşmak nedir... maşallah.
Ayrıca 19 yaşında bir erkekten bahsediyorsunuz. Lys den bahsediyorsunuz. Ayrı şehirlere düşebilirsiniz ve bu adam aynı şehirde iken yanına gelmiyor.
19 yaş çok küçük bir yaş erkek olgunluğu adına.