yarın sezeryan oluyorum dualarınızı esirgemeyein lütfen...

ay ben de okudum okudum şimdiye doğmuştur bebek diyodum
inş.hayırlısı böyledir.bak sen anne sayılırsın artık bizim gibi anne olmak isteyenlere de dua et lütfen.
Allahım kolaylaştırsın inş.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o mis kokusuyla..
Rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr:Rabbim kolaylaştır zorlaştırma,Rabbim hayırla sonuçlandır.
bu duayı bol bol et inş.

yazılanları okurken bebeği kucağındadır şimdi diyordum ki ertelenmişş. hayırlısı olsun canımm yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
darısı başımıza bu bekleyişin bittiği günleri görsek hepimiz

Ben de 16 ay önce sezeryanla oğlumu doğurdum gerçekten de ona kavuşma anımı merakla bekledim hiç aklıma canım acıyacak kesileceğim gibi şeyler gelmedi sadece evladımı düşündüm siz de öyle yapın

ay ay ayyy yuvarlağınköşeleri sonunda doğuruyo musunnnn
oy canım benm yaaa allahım kurtarsın sağ salim her ikinizi de. daha dün gibi.. bi kaç ay önce mide bulantılarından falan bahsediodun bak geçecek inşalhh.bizi haberdar etmeyi unutma. kocamn öpüyorum.allaha emanet olun

doğurdunuz mı kızlaaaaar nördünüz..ay ne güzel bi de bizi kesselerdi heehe..işin şakası ödüm patlıyor neşteri sürtüverecekler karnıma anaam anam oyyy korkuyoruuuumm..neyse konuya dönelim.Allah ım sıkıntısız kavuştursun bebeklerinize hayırlısıyla kavuştursun inşalllah ikinizi ve tüm hamileleri

yuvarlağın köşeleri doğurdun mu kıııııııııııııııızzz
uykusuz geceler zor günler başladı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…