Yarın test günüm diyenler:)

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
evet arkadaşlar yarın test günüm benim ve son gün heycanı çok farklıymış.tamam 12 gündür heycanla bekledik,ama son gün aşırı bir heycan bastı:18:. nasipse ben yarın sabah kan vermeye gidicem ve inşallah pozitif sonuç alıcam ve bunuda burda paylaşıcam....
peki sizzz sizinde son gününüz mü?nasıl hissediyosunuz...:44:

25 kişi görüntülemiş ama kimse cevap vermemiş demekki benden başka yarın test yaptıracak arkadaş yokmuş..o zaman diyoruz rabbimm herkesin hakkında hayırlısını versin....banada yarın mucizemi versin...mucizee diyorum çünki bu benim 8 yıldan sonra bana gelen mucize olucak..

saolun arkadaşlar umutlarım bu sefer bitti ama bidaahaki denememe inşallah yeniden yeşericek bu yolda pes etmek yok allahın izniyle bigün hepimiz alıcaz meleklerimizi kucağımıza

saolun arkadaşlar umutlarım bu sefer bitti ama bidaahaki denememe inşallah yeniden yeşericek bu yolda pes etmek yok allahın izniyle bigün hepimiz alıcaz meleklerimizi kucağımıza

canım benim çok zor bir durum. ben de martta negatifimi almıştım. sonra tekrar denedik. Rabbim inş kolaylıkla hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana. üzülme lütfen. inş herşey güzel olacak senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…