yarın test günüm ne olur dua edin çok korkuyorum

masalelif inş pozitif sonuç alırsın sonucunu bekliyorum...keşke idrar yapmasaydın bende ilk denememde yapmıştım ve dünyam başıma yıkılmıştı..neyse sen sonuna gelmişsin zaten hayırlı,güzel,pozitif sonuçlar diliyorum....

kızlar.dualaınız için sağolun ama malesef masal bitti.çok üzüldüm çok ağladım ama demekki vakti gelmemiş.inşallah sonuç bekleyenlerin pozitif haberlerini alırım artık.sevgiler

masalelif;

Moral bozmak yok.. Pilavdan donenin kasigi kirilsin.. Denemeye devam... vakti saati gelince tutunacak annesine..

canım şimdi hiç olmayacakmış gibi geliyo ama öle deil bak göreceksn.sen yeterki umudunu yitirme.demekki anne olmamızın zamanı gelmemiş

Üzülme diycem ama insan gerçkten çok etkileniyor.Çok iyi anlıyorum seni.Ama birde şu tarafından bak; o sende tutunduktan sonra ayrılmak daha zor.Bende tutmuştu 2tane kalp atışı alamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım:( inan bana daha zor oluyor.Herşeyde bir hayır vardır.Canını sıkmamaya çalış.Rabbimizin bir bildiği var mutlaka.Bizlerinde imtihanı bu.Sabretmeyi başarırsak inş. Emelimize ulaşıcaz Allahın izniyle canım.Hepimiz için çok dua ediyorum arkadaşlar....

Back
X