• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın test yapacağım..Pozitif olmasını çok istiyorum arkadaşlar..

LAVXIXNXIXAW

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
107
0
96
41
Kocaeli
yarın 11. günüm test yapcam ..o kadar heyecanlıyım ki ..aynı zaman da çok korkuyorum...negatif yazısından ve "0" değerinden nefret ediyorum ..

ne olur yarabbim sen hepimizin yüzünü güldür.sen bize hayırlısını ver yarabbim .

yarın 11. günüm test yapcam ..o kadar heyecanlıyım ki ..aynı zaman da çok korkuyorum...negatif yazısından ve "0" değerinden nefret ediyorum ..

ne olur yarabbim sen hepimizin yüzünü güldür.sen bize hayırlısını ver yarabbim .

Allah hakkinda once hayirlisini nasip etsin arkadasim, umarim yarin sevincini burdan bizimle paylasirsin...

allah hayırlı sonuçlara ulaştırsın kardeşim.eşim gördü başlığı şimdi o bile dua etti sana.2-3 hafta sonra benim de transferim var.allah hepimize yardım etsin.sen şimdi stres yapıyosun ama ben senin yerinde olabilmek için neler vermezdim.günler uzadıkça uzuyo.bir türlü sona ulaşamıyorum.inş güzel haberler alırsın da yarın dua eden sen olursun bize.

allah hayırlısını versin,EN EVVELÜ tesbihini sayısızca çekin,rahat olun stres yapmayın.
Ali imran suresinin 26. ve 27. ayetlerini 41 gün 41 er kere okuyanın her dileği oluyormuş.,hoca falan değilim,kapalı da değilim,sadece temiz kalpli biriyim.namazlarımda kadınlar kulübünde evlat isteyenlere de her seferinde dua ediyorum.dualarım sizinle.

Allahım gönlündekini hayırlı kılsın arkadaşım.İnşallah güzel haberler verirsin bize burdan...

çok sağolun arkadaşlar ..içok heyecanlı ve çok korkuyorum..inanınki sizlerle konuşmak öyle iyi geliyorki...insanın okurken bile gözleri doluyo içi titriyo.
Tanımadığın görmediğin kişiler..seni hissdebiliyor, yüreğine inebiliyor..
Dualarınız için allah razı olsun..sonucumu yarın ilk sizlerle paylaşacağım ..
Inşallah pozitif olur...

Arkadaşım RABBİM gönlüne göre inşallah yarın güzel haberlerinizi alırız.RABBİM yardımcın olsun.AMİN.

Şimdi senin için Ayetel Kürsi okuycam...Allahım yanında olsun ve inş. yüzün gülsün...Negatif olursada yıkılma sakın :50: yılmadan yola devam :34:

Bende 6 Martta aynı heyecanı yaşıycam...Muhakkak sonucunu yaz merak ederim canım...Hemen duana başlıyorum....

Dualarınız için allah razı olsun...
Inşallah canılarım bu üçüncü tüp bebek denemem ..2 gün önce çok az pembe bi kanamam oldu . Biraz kortum adet oluyorum diye ama devam etmedi ..bide tranferim çok zor geçtiğini söylediler.rahim ters ve rahime giden kanal düz değil dediler.

çok sağolun arkadaşlar ..içok heyecanlı ve çok korkuyorum..inanınki sizlerle konuşmak öyle iyi geliyorki...insanın okurken bile gözleri doluyo içi titriyo.
Tanımadığın görmediğin kişiler..seni hissdebiliyor, yüreğine inebiliyor..
Dualarınız için allah razı olsun..sonucumu yarın ilk sizlerle paylaşacağım ..
Inşallah pozitif olur...

Hayırlı haberlerle gelirsin inşl arkadaşım.Unutma,Rabbim bir ol derse herşey olur.Sizin hakkınızda da hayırlısı bu olacaksa inşlh olsun.Bunun heyecanı bile başka dimi cnm.

Ya yanlış birşey söylemek istemem ama az leke gözükmesi Tutulmanın işareti diye biliyorum...İnş. öyledir...Yarın güzel haberini alırız ve hep birlikte mutluluğuna ortak oluruz :69:

Back
X