• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın test yapacağım..Pozitif olmasını çok istiyorum arkadaşlar..

Ah canım yoldaşlarım çok iyiysiniz...allah size güzel haber almayı nasip etsin tüm kalbimde diliyorum..bize de burda umut olun sevinelim inşaaaalllah..şuan ne yapcağımı bilmiyorum tedavi konusunda .10 tane yumurda dondurlmuştu.anadolu sağlık merkezinde .ama en azında altıay ara vermeyi düşünüyorum..bilmiyorum gerçi sağlıklımı düşünüyorum hele şunu bi atlatayımda...

tatlım yaa hay allah, seni çok iyi anlıyorum inanki, ama bak sen gene şanslısın 10 tane dondurulmuşun varmış ne güzel, bende yumurta çıkmıyor neredeyse , belkide hiç bulamıycaz ama ben genede en son noktaya kadar deneyeceğim,
o yüzden her negatifliğin altında illaki bir olumluluk vardır , sende böyle bak, vakti saati gelmedi demekki, ama eninde sonunda olacaktır.

bence 6 ay çok uzun, 2 ay dinlenmen yeterli ben çok ara verdim ama iyi değil, bu durumda zaman bizim aleyhimize çalışıyor bu sebeple, sen bilirsin tabi ama, 2 ay yeterli derim ben, negüzel bak yakında gene trasnferin olacak böyle düşün canım :))),

sevgilerrr

canım cok uzuldum ama dondurulmuslarla yola devam senı bekleyen on melegın var yolda ınş bırı tutunacak annesı ....ama bencede arayı cok verme toparla ınş kısa zamanda

canım yaşın kaç bilmiyorum ama ne kadar erken davransan okadar iyi çünkü tüp bebekte yaş çok önemli bencede arkadaşlar doğru diyor 2 ay yeterli dinlenmene inşallah dondurulmuşunla bu sefer tutar ve pozitifi görürsün rabbim tez zamanda kucağını doldursun.

Back
X