Yarın transfer günü. Tek embriyo mu çift mi?

tilsim256

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
152
63
13
34
Hanımlar merhaba, bir sorum olacak. Yarın transfer olacağım. İki adet biri 7 biri 8 hücreli 3. Gün embriyolarım var. Kaliteleri iyiymiş fragmantasyon yokmuş vs.
Biz en başından beri çift embriyo transferi olacağını sanıyorduk. Ama doktorum son muayene kararı bize bıraksa da tek transfer önerdi. Çünkü iki ayrı denemede başarı oranı daha yüksek olacaktır dedi. Biz de kabul ettik.
Ama emin olamıyorum. Gün içinde hala arayıp çifte dönme şansım var sanırım. Çift transfer olup negatif sonuç alırsam en başa dönmekte korkutuyor. Bir yandan gönlümden geçen çift sanırım.
Keşke kararı bize hiç bırakmasaydı. Çok karmaşık hissediyorum.

Snaırım ben çifti seçerdim zor süreçler ama mevlam yardımcın olsun inş güzel sonuçlar alırsın

Bende şuan bekliyorum transfer için. Bir saat sonra olacağım. Bizde doktor çift önerdi. 39 yaşındayım ve sadece iki tane embriyom oluştu onlarında biri orta biri iyi kalite dediler. İnşallah hayırlı sonuçlar alalım hepimiz.

Ben henüz transfer sürecine gelmedim doktorum tek mi çift mi önerecek bilemiyorum ama benim de gönlüm tekten yana sanırım ikiz olma fikri beni biraz korkutuyor hem riskleri konusunda hem de iki çocuk birden büyütmek zor olsa gerek ama allah hepimize hayırlısını nasip etsin tabi

Ayy hayırlı olsun. Pozitif sonucunuzu diliyorum doktorun önerisine uyacağım herhalde ama çift transferde aklım kalacak. Benim de sadece iki embriyom var.

Amin insallah kucaklarımız boş kalmasın. İki çocuk tabiki çok daha zor ama ben içten içe ikiz olabileceğine hiç inanmıyorum sanırım. Siz tedavinin hangi aşamasındasınız?

Amin insallah kucaklarımız boş kalmasın. İki çocuk tabiki çok daha zor ama ben içten içe ikiz olabileceğine hiç inanmıyorum sanırım. Siz tedavinin hangi aşamasındasınız?
Ben ilk opumu oldum 4 yumurta toplandı 3ü döllendi üçü de 3.güne gitti 2si iyi kalite 1i orta kaliteymiş o şekilde üçü de donduruldu. Doktorum havuzlama önerdi şimdi yarın tekrar ilaçlara başlayacağım 2.kez opu yapılacak ondan sonra transfer aşamasına geçeceğiz

Allah yardımcınız olsun. İkinci opuda daha da kaliteli daha çok embriyolarınız olur umarım. Havuz bize hiç önerilmedi. Ama oldukça mantık bir yol. Transfere sadece bir iki embriyo ile girmek de ayrı bir strese sebep oluyor.

Bence doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın derim.Tamam çift embriyo mantıklı ama tutmama ihtimali daha fazla ise tek koydurun bence.

Evet işte az embriyonuz olduğu için doktor yüksek ihtimalle riske atmak istememiştir tek transfer önermiştir bence de doktorun önerisine uyun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağlıcakla

Bence doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın derim.Tamam çift embriyo mantıklı ama tutmama ihtimali daha fazla ise tek koydurun bence.
Çift koyarsak gebelik %58 civari olur. Ama tek tek koyarsak iki seferde %65 olur toplam dedi. Zaten doktora tamam dedik, dediğini yapacagiz ama işte kafalar karışıyor. Cevabınız için teşekkürler

Çift koyarsak gebelik %58 civari olur. Ama tek tek koyarsak iki seferde %65 olur toplam dedi. Zaten doktora tamam dedik, dediğini yapacagiz ama işte kafalar karışıyor. Cevabınız için teşekkürler
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz yazın bizede..

Çift seçerdim tutmuştu daha önce fakat düşük yaşadım ikizdiler tekrar 1 hafta sonra çift transfer olacağım yaş 25 çiftin başarı oranı daha yüksek dedi doktorum biri tutnmazda diğeri tutunur dedi önceki ikiside tutunmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…