Yarın transfer olacak arkadaşlar var mı

Merhaba insalalhh olumlu sonuclanir bende bu sabah aşılama yada tup bebek için adım attım .tahlil alttan muayene oldum . cuma hsg cekilcek..ilaç olarak Yasmin verildi.birde yumurta sperm arttırıcı takviye ilaç verildi .sizede ialc verildimi yasmini okuyorm yazıları olumsuz .ama doktor verdi çocuk icin

Merhaba nasıl.ilerliyor her şey yolundami...ben bugün adet birinci günü muhtemel.pazartesi gidicem muayene için.sonra aşılama süreci...siz aşılamami tüp bebekmi ..heyecan stres karıştı bende rabbim yar ve yardımcımız olsun

Çok şükür tutu cnm 6+3 olduk dün de gittim kalp atışını keseyi gördüm darısı başına inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin

Hepsinin stresini dibine kadar yaşadım valla cnm10 gün bekle kan için kan veriyon sonuç için bekle bu sefer ilk ultrasyon sonra kese sonra kalp atışı daha daha devam valla

Ayy harikaa rabbim.saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende heycan basti pazartesi gidecem ne dicek ne olacak..bı aşılama yapriz dedi ..ilk te tutsa dunayalar benim olacak...inşallah canım agziniz duası

İnşallah tutar canım Allahım kimsenin emeğini boşa götür meşin seninde inşallah

3 denemem olumsuz oldu. Yine İzmir'de. Başka bir doktora gidiyorum şimdi ben de . Yaş 40 olunca zorlaşıyor .
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahım bu sefer emeklerinizi boşa götürmesin inşallah benim tek sıkıntım çocukken geçirdiğim ameliyatta dikiş yaparlarken benim tüpü de dikmişlerdi

Amin isteyen herkese nasip etsin rabbim bana da. Yaa başkasının yaptığı hatayı siz ödemişsiniz. Neyse çok şükür ki hamilesiniz.

Benim de yaştan dolayı yumurtalık rezervi düşük. Amh 0.58 çıktı. Moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum.

Amin isteyen herkese nasip etsin rabbim bana da. Yaa başkasının yaptığı hatayı siz ödemişsiniz. Neyse çok şükür ki hamilesiniz.
Aynn öyle işte doktor seçimi çok önemlidir ben rahîm filmi çektim iki aşılama oldum gitmedigim özel doktorlar kalmadı hepsi hiç birşeyin yok rahim filminde apaçık ortada gözüküyor tüpün dikildiği ve onu bilerek görerek bana aşılama yapıldı 7 yıl hep boş doktorlarla geçti çok şükür şuanda hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…