Erkek İnfertilitesi Yarin transfer sonucumi ogrenecegim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy
Ayy insallahh guzelim etmezmiyim hic ozelden yaziyorim insallak rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu ama cok asamasi var biliyorsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu ve kalitesi neydi biliyor Muş’un

Sevgili arkadaslar yarin transfer sonucumu ogrenecegim bu 6.denemem bana dua edermisiniz bir tane ayetel kursi okur musunuz rabbim sizinde gonlunuz dekini versin insallahh mbenim gb kim varsa evlat icin ugrasan rabbim tez zaman da saglikla kucagina aldirsin selam ve dua ile#tüpbebek#bebek#dua#🙏
Canım sonucuna çok sevindim ilk gebeliğinmi bu bide neden 6 deneme yaptınız sorun neydi acaba bende 7. Ci tedavimdeyimde inşallah benimde sonucum güzel olur

0u
Canım sonucuna çok sevindim ilk gebeliğinmi bu bide neden 6 deneme yaptınız sorun neydi acaba bende 7. Ci tedavimdeyimde inşallah benimde sonucum güzel olur
[/QUOT
Hicbir problem yoktu 3kere zaten hic kalamadim o kadar iyi embriyolara bir kimyasal gebelik bir de 3 aylik kalbi durmustu insallahh Allah tez zaman da nasip etsin inan kendime nasil istiyorsam sizler icinde istiyorim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin sadeve tek oneri yat uzan dinlen bu ia boyle oluyor ceviz ye havuc suyu yesil elma

Okudum canim allahim gonlundekini sana hayirlisiyla versin.. benimde test gunum pazar ve cok heycanliyim belirtin varmiydi bende akinti cok hemde su gibi bide göğüslerim cok sisti

Okudum canim allahim gonlundekini sana hayirlisiyla versin.. benimde test gunum pazar ve cok heycanliyim belirtin varmiydi bende akinti cok hemde su gibi bide göğüslerim cok sisti
Insallah aminnn rabbim sana da nasip eylesin sanki hamilelik belirtileri☺ insallah rabbim emeklerini bosa cevirmwsin bende hic belirti yoktu az gogusumde agri var di yok gb hadi bakalim bana da haber ver hayirli guzel haberler insallah

Back
X