yarın transferim var ama ....

babyhome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
59
2
86
Ankara
arkadaşlar yarın transferim var ama ben genellikle kabızlık sorunu yaşıyorum buda beni korkutuyo transferden sonra kabız olmamak için ne önerirsiniz yardım ederseniz sevinirim

canim kayisi mevsimi zaten ya taze olarak ye yada kurusunu bol bolye yiyemiyorsan hosafini kaynat ic ALLAH yardimcin olsun insallah hayirli sonuclanir

evet canım bende tam onu dicektim
kayısı yemek yada hoşafını yapmak lazım
galiba bu ilaçlar yapıyor
bende de aynı sorun var tedaviye başladığımdan beri bağırsaklarımın çalışmasında uyumsuzluk var
senin nerde transferin
aradılar mı kaç tane döllendi kaç tane yapacaklar

bende kabızlık resmen kronikleşti...15-20 gün içinde transferim olacak...bende korkuyorum..acaba bu fitil gibi lavmalar varya ondan yapılır mı ,ben doktora soracağım...bide kiraz iyi geliyor...

ben her sabah 4-5 tane (aç karnına, kalkar kalkmaz) gün kurusu dedikleri (koyu renkli olan) kuru kayısı yemiş üzerine de bol su içmiştim ve hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

Hayırlısı olsun, umarım iki haftaya kalmadan da güzel haberlerini alırız.

Canım doktor bana "MAGNESıE CALCıNıNEE" diye bir ilaç vermişti tamamen zararsız bir ilaç bir mineral yani onu doktoruna sorup sende alabilirsin selamlar......

Tabi bu dediğim mağnezyum arkadaşların tüm önlemleri alıpta yine de kabız oluyorsan eğer kullanılıyor bende fena kabızlık yaşayanlardanım da onun için vermişti bana ..........

Back
X