yarın transferim var çok heyecanlıyımm..

sunlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
11
0
36
Bursa
arkadaşlar yarın 3.gün ve transferim olucak. 4 yumurtam döllendi embriyolog bugun 2.fazda dedi ne demek bilmiyorum. acıbademde tedavi görüyorum doktorumdanda cok memnunum.. 30 yaşındayım ve ilk denemem acaba kaç tane embryo transfer edilecek yasaya gore 1 tane ama 2 tane transfer edilen var mı? içim kıpır kıpır..
transferden sonra 2 gun kesin yatıcam ama doktorum 3.gun işe gidebilirsin diyor ama bankada çalışıyorum en azından bir hafta dinlenmeliyiyim siz neler yaptınız ve başarıya ulaştınız lutfen paylaşımlarınızı bekliyorumm... umarım bu sureci rahatlıkla atlatır hepimiz bebişlerimizi alırız kucaklarımıza

arkadaşlar yarın 3.gün ve transferim olucak. 4 yumurtam döllendi embriyolog bugun 2.fazda dedi ne demek bilmiyorum. acıbademde tedavi görüyorum doktorumdanda cok memnunum.. 30 yaşındayım ve ilk denemem acaba kaç tane embryo transfer edilecek yasaya gore 1 tane ama 2 tane transfer edilen var mı? içim kıpır kıpır..
transferden sonra 2 gun kesin yatıcam ama doktorum 3.gun işe gidebilirsin diyor ama bankada çalışıyorum en azından bir hafta dinlenmeliyiyim siz neler yaptınız ve başarıya ulaştınız lutfen paylaşımlarınızı bekliyorumm... umarım bu sureci rahatlıkla atlatır hepimiz bebişlerimizi alırız kucaklarımıza

hayırlı uğurlu olsunnnn... ben tecrübe paylaşamam ama yarın 3. gün (3 ün kendisi), yarın ayın 9'u (3 ün katı), yaşın 30 (3'ün katı) toplamda 3 şey 3 ün katı gibi saçma bir tespit yapıp bunların hepsi bir işaret ilk denemende bebeğin kucağında diyebilirm :46:

Isallah hersey yolunda gider ve en kısa zamanda hayırlı haberi verirsin.benim bugün 11.gunum transferden sonra.ben24 yaşındayım Almanya'da yasıyorum ve benim de ilk denemem Çarşamba gunü sonucumu öğrenilen.Ben iki tane istedim koymalarini veiki embriyo yerleştirdiler.Neden Türkiye'de yasa göre embriyo sayısı bırakıyorlar anlamıyorum.Belkide iki tane bıraksalar sansin daha yüksek olucak.Bilmiyorum yani.Neyse sen çok rahat ol ,hersey Isallah istediğin gibi olur

Transferin hayirli olsun canim yapman gereken ve belkide en onemlisi stresten uzak dur ,ananas yemeyi unutma transferden sonraki gun basla ve 7.gune kadar sadece gunde 2 dilim,ayrica her sabah 2 adet haslanmis yumurta yemeyi ihmal etme bol protein agirlikli beslen,maydanoz nane ve adacayindan uzak dur ve bol bol dua et sansin bol olsun canim dualarimiz seninle ....

canım öncelikle inşallah ilk tedavinle tutar.. 12 gün sonra hamileyiimmmmm diye topic açarsın inşallah. ben 6 gün evde dinlenmiştim 7. gün başladım öğretmenim bende.. ilk gün yatmıştım sürekli ama ondan sonra evin içinde yavaş yavaş hareketler yaptım uzandım oturdum hafif yürüdüm ama kendini yorma. sürekli yatmakta rahme kan gitmesini engelliyomuş tutunma zorlaşıyormş o yüzden bence sürekli yatma ama dinlenir vaziyette ol.. embriyo bana 1 tane koymuşlardı bazı özel yerler yapıyomuş çift ama ben kadıköyşifada yaptırdım kesinlikle olmaz dediler hamdolsun o bi tane tuttu ve şimdi yavrum benimle Allahıma binlerce şükür.. darısı sana inşallah canım..

öncelikle teşekkür ederim benimde dualarım bu sureci yaşayan herkesle.. acaip bir his heyecan.. kendimi rahatlatmaya calışıyorum surekli ama sabah nasıl olur bilmem.. protein agırlıklı besleniyorum forumdan okudugum kadarıyla her gun ananas yiyorum.. 2-3 lt su içmeye çalısıyorum kahve tiryakisiyim normalde ama 1 aydır nerdeyse 3 defa içtim bitki çayı içmiyorum surekli dinlenmeye calışıyorum bende 1.gun sadece yatıcam ama 2.gunden sonra evde dolanıcam ev işi yemek derdim yok ablam ve kayınvalidem yanımda daha neler yapabilirim bilmiyorum.. heyecanım strese donuşmesin istiyorum ama elimde diil.. olumsuzlukları da dusununce geriliyorum.. tek dediğim hayırlısı olsun Allah bana sağlıklı bir evlat nasip etsin.. yarın 2 embriyo koymalarını isticez eşimle.. zaten bu yasa cok anlamsız.. 2 yada 4 tane si bize baglı olmalı nasıl bir stres yaşıyoruz anlayamıyorlar sanırım.. hem olasılık artıyor deniliyor hem de izin verilmiyor.. yarın hayırlısıyla atlatırız inşallah.. eşiminde evlendiğimiz ilk gunden beri dileği ikizlerimizin olmasıydı inşallah Allah bu mutluluğu yaşatır bize...

Esinle ilk gunku dileginizin gerceklesecegine inaniyorum 12 gun sonra hamileyim daha sonrada ikizlerim oluyor diye baslik acman dilegi ile dualarimdasin

transferimin 3. günü ve ben kendimi acaip garip hissediyorum... 3. gün transferi 4 hücreli grade 2 doktor gelişmeleri biraz yavaş ama sağlıklılar dedi mikrotese ile sperm aldığımız için biraz yavaş büyüyorlar dedi.. umarım bana sıkı sıkı tutunurlar.. operasyondan sonra başıma gelen şeyi sizinle de paylaşmak istedim ultrason icin idrar kesemizin dolu olmasını istiyorlar ya bana transferden 15 dk sonra gidebilirsin dediler ve ben heyecandan unuttum 1 saat sonra gittim ama cok tuttugum icin bir anda tuvaletteyken tansiyonum duştu yataga kadar yuruyemedim gözlerim karardı hemen eşim yataga yatırdı belki 5 saniyelik hemen hemşire geldi tansiyonuma baktı iyiydi.. hemen sordum birşey olmuşmudur diye.. olmamıştır dedi zaten niye tuttun ki eger ayaga kalktıgında düşecek olsaydı sizi 2 saat değil bugun burda agırlardık dedi o suanda oraya yapısık buyudukce tutunması onemli dedi sen beslenmene dikkat et cok agır işler yapma rahatına bak dedi bende 2 gundur evde yatıyorum tv izlerken oturuyorum arada evde dolaşıyorum kısaca dinleniyorum.. ilk gun adet agrısı gibi ara ara kasılmalarım oldu ama bugun 3.gun hiçbirşey yok yine evdeyim dinleniyorum 4 hücrelilerde şans azalıyor diye yazılmış forumda bu cok moralimi bozuyor ama doktorum kafana takma cunku bazen rahim onun icin en guzel en dogal ortam orda ataga kalkacak eger tutunmayacagını dusunseydım transfer etmezdim dediği aklıma geliyor ki doktoruma da cok guveniyorum sanki benimle bebegim ama bilmiyorum nasıl gecicek bugunler bilmiyorumm.. düşünmemek elde değil tutundugunu hisseden arkadaşlar olmus acaba kacıncı gun hissettiler
transferi olan tüm arkadaşlar umarım bebeklerimiz bizimledirr..

Back
X