• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın transferim var çok heyecanliyimmmm

pera80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
208
20
98
İstanbul
Kızlar yarın büyük gün transferim var ilk tüp bebek denemem 5. Gün embriyosu konulacak ama çok heyecanlıyım neler yapmıştınız siz benim ne yapmam gerek

Kızlar yarın büyük gün transferim var ilk tüp bebek denemem 5. Gün embriyosu konulacak ama çok heyecanlıyım neler yapmıştınız siz benim ne yapmam gerek

İnş güzel sonuç alacağın bir işlem olur yarınki...Sana zaten napman gerektiğini anlatırlar...MErak etme..Sakin ol..Allah yardımcın olsun...

Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim seni hayırlı ve sağlıklı evlatla müjdelesin İNŞALLAH.

allahım bu gecenin hatrına seni ve tüm evlat hasreti çekenleri sevindirsin amiinnn

canım benım ınsallah sonuc olumlu olur ınsallah hepımızın hayırlı evlatları olur. ılk 2 yada 3 gun onemlı dıye bılıyorum onda cok dıkkat et stres yapma mumkunse yatarak gecır zaten gıttıgın merkez senı yonlendırır napman gerektıgını soyler hatırladıgım kadarıyla 1-2 gun dus almıyosun alacagın zamanda ılık suyla oluyo. 12 sureklı yatmak zor bence bazen evde dolas fazla yorulacak ıs yapma kendını rahatlat stresten uzak dur. burdakıler ananas ve kabak cekırdegı dıyolar onları dene bu konuyla ılgılı baslıgı bulup okursun orda ayrıntılı var. belırtıler ıcınde kendını dınleme cunku herkeste farklı anladıgım kadarıyla nasıpse olur ınsallah

canım ALLAH bu mübarek ayın ve gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip tsin.tüm isteyenlerede...

Kızlar şimdi dinlenme odasindayim Allah hepinize bu mucizeyi görmeyi nasip etsin inanilmazdi yüzümüzü kara çıkarmasın Allah
bebeğin rahimdeki ilerleyişini görmek inanilmazdi Allahım Sen yuzumuzu kara çıkarma

Kızlar şimdi dinlenme odasindayim Allah hepinize bu mucizeyi görmeyi nasip etsin inanilmazdi yüzümüzü kara çıkarmasın Allah
bebeğin rahimdeki ilerleyişini görmek inanilmazdi Allahım Sen yuzumuzu kara çıkarma

Hayırlı olsun...Ve de geçmiş olsun...

Canım benimde transferim dün yapıldı. Çok heyecan verici.Benim elim ayağım titriyordu.
Şimdi artık dinlenme aşamasındayım.Sürekli yatıyorum yerimden sadece tuvalet için kalkıyorum.Umarım bu mübarek günlerde bebişlerimiz hayırlı olur ve sıkı sıkı tutunurlar bize.
Esracım korkma transfer yapılırken hiçbirşey hissetmiyorsun zaten çok kısa sürüyor.5 bilemedin 10 dk sürüyor. Müthiş bir duygu anesteziye gerek yok uyanık olup yaşamalısın bu duyguyu..

uc dort gun cok onemli surekli dinlen ve zor da kalmassan dus alma. sonra yavas yavas normal hayatina don bence. cunku surekli yatmak hem gereksiz diyorlar hem de yattikca stres olursun. tutunursa zaten uc gune tutunuyormus heleki besinci gun transferiyse. bir de canim o ilk uc dort gun kabiz olma kuru kayisi ye bol bol. Insallah mutlu sonla biter tum bu emeklerin.

Slm peracigim benimde Allahin izniyle cumartesi gunu transferim var.Insallah hayirli sonuclar aliriz.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Rabbim isteyen dileyen herkesi bebişlerine kavuştursun.

Back
X