Yarın transferim var 🤗

Benim transferim yok da bir uğramak istedim.

Allahım gönlüne göre versin,kolaylıkla sağlıkla,huzurla geçirebileceğin gebelik,doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Benim transferim yok da bir uğramak istedim.

Allahım gönlüne göre versin,kolaylıkla sağlıkla,huzurla geçirebileceğin gebelik,doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
😢yaa cok tesekkur ederim o guzel kalbinden gecen dularin kabul olmasi dilegiyle canim saol Allah razi olsun 💋💋

😢yaa cok tesekkur ederim o guzel kalbinden gecen dularin kabul olmasi dilegiyle canim saol Allah razi olsun 💋💋
Rica ederim canım.

Amin inşallah arkadaşım. Allahım hepimizin kalbinden geçen duaları kabul etsin inşallah.

Biliyorum çok heyecanlısındır,sabırla dua edelim ve hayırlısını isteyelim.

Rica ederim canım.

Amin inşallah arkadaşım. Allahım hepimizin kalbinden geçen duaları kabul etsin inşallah.

Biliyorum çok heyecanlısındır,sabırla dua edelim ve hayırlısını isteyelim.
oyle heycanliyimki 7 yildir bu ozlemle bekliyorum insallah bu defa kavuşurum mucizeme ilk denemem insallah tutunur dualarinizi eksik etmeyin olurmu 😊

Yarin transfer olacaklar varmi sureci birlikte bekleyelim
Merhaba canım kolaylıkla geçsin inşallah sürecin. Bende pazartesi günü oldum transfer. En zor beklemek ama güzel gelecekse sonuçlar beklemeye değer. Bizde 8 yıllık evliyiz 8 yıldır bekliyorum. Güzel haberler alalım inşallah🥰

Merhaba canım kolaylıkla geçsin inşallah sürecin. Bende pazartesi günü oldum transfer. En zor beklemek ama güzel gelecekse sonuçlar beklemeye değer. Bizde 8 yıllık evliyiz 8 yıldır bekliyorum. Güzel haberler alalım inşallah🥰
Allahım senin de gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.

Back
X