- 13 Mart 2023
- 3.130
- 4.709
- 63
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
Yarin transfer olacaklar varmi sureci birlikte bekleyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim transferim yok da bir uğramak istedim.
Allahım gönlüne göre versin,kolaylıkla sağlıkla,huzurla geçirebileceğin gebelik,doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
Rica ederim canım.yaa cok tesekkur ederim o guzel kalbinden gecen dularin kabul olmasi dilegiyle canim saol Allah razi olsun
![]()
oyle heycanliyimki 7 yildir bu ozlemle bekliyorum insallah bu defa kavuşurum mucizeme ilk denemem insallah tutunur dualarinizi eksik etmeyin olurmuRica ederim canım.
Amin inşallah arkadaşım. Allahım hepimizin kalbinden geçen duaları kabul etsin inşallah.
Biliyorum çok heyecanlısındır,sabırla dua edelim ve hayırlısını isteyelim.
Yaaa
Ben inanıyorum o güzel haberi yakında alacağız, sende inan kalbini ferah tutYaaasiz harika insalarsiniz cok destek oldunuz bu surecte bana Rabbim'de sizin cocuklarinizi size bagislasin cok tesekkur ederim cnm Allah razi olsun
![]()
insallaahBen inanıyorum o güzel haberi yakında alacağız, sende inan kalbini ferah tut![]()
Merhaba canım kolaylıkla geçsin inşallah sürecin. Bende pazartesi günü oldum transfer. En zor beklemek ama güzel gelecekse sonuçlar beklemeye değer. Bizde 8 yıllık evliyiz 8 yıldır bekliyorum. Güzel haberler alalım inşallahYarin transfer olacaklar varmi sureci birlikte bekleyelim
Tabii ki dua ederim.oyle heycanliyimki 7 yildir bu ozlemle bekliyorum insallah bu defa kavuşurum mucizeme ilk denemem insallah tutunur dualarinizi eksik etmeyin olurmu![]()
Allahım senin de gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.Merhaba canım kolaylıkla geçsin inşallah sürecin. Bende pazartesi günü oldum transfer. En zor beklemek ama güzel gelecekse sonuçlar beklemeye değer. Bizde 8 yıllık evliyiz 8 yıldır bekliyorum. Güzel haberler alalım inşallah![]()
insallah pozitif sonuclanir cnm ilk denememiydiMerhaba canım kolaylıkla geçsin inşallah sürecin. Bende pazartesi günü oldum transfer. En zor beklemek ama güzel gelecekse sonuçlar beklemeye değer. Bizde 8 yıllık evliyiz 8 yıldır bekliyorum. Güzel haberler alalım inşallah![]()
Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederimAllahım senin de gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.
Cok tesekkur ederiiiimTabii ki dua ederim.
Hemen seni de dualarıma katıyorum.
Evet canım ilk deneme 3. Günü embriyosu 8 hücreli idiinsallah pozitif sonuclanir cnm ilk denememiydi
Hadi insallah sıkı sıkı tutunur cnm bende 5.gun taze embriyo transfer olucak hangi kalitede oldugu soylenmedi henuzEvet canım ilk deneme 3. Günü embriyosu 8 hücreli idi
İnşallah canım. Benim de taze transfer idi . Bakalım nasıl geçecekHadi insallah sıkı sıkı tutunur cnm bende 5.gun taze embriyo transfer olucak hangi kalitede oldugu soylenmedi henuz
biliyorum belirti icin henuz cok erken ama yinede biseyler hissediyorsunuz varmi degisik biseylerİnşallah canım. Benim de taze transfer idi . Bakalım nasıl geçecek