yarın transferim var, nelere dikkat etmeliyim?

beylem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
590
56
318
arkadaşlar yaklaşık bir senelik uğraşın sonunda yarın transferim yapılacak ALLAH'ın izniyle..
önemli olan transfer sonrası benim için
neler yapmam konusunda fikirlerinizi bekliyorum
çünkü sürekli yatanlar var yada hemen işe başlayanlar..
ben çalışıyorum ve izne çıkacağım..
sebze ve meyve ağırlıklı besleneyim diyorum
neler yediniz ya da yemedniz
maydonoz ve kimyondan uzak durmam gerektiğini biliyorum
bir de hep sırt üstü mü yatmak gerek?

cnm tedavin hayırlı olsun öncelikle ilk 2-3 istirahat et ama sürekli yatma arada kalk dolaş evin içinde sadece ilk gün yattım ben hatta ambulansta çalışmama rağmen 3 sonra nöbete gitmiştim. sen öyle yapma tabii ama sürekli yatmakta iyi değil ağır kaldırma, ağır spor yapma ama hareket et kan akımın hızlanır bol su iç bir de ben ananas yemiştim iyi geldiğini duyup. ne kadar doğru bilmiyorum ama zararı yok nasılsa deyip yemiştim çok abartmadan tabii. birde transferden sonra zaman hiç geçmiyor teste kadar (yerind eolsam fiziksel güç gerektirmeyen bir işte çalışıyorsam çalışmaya devam ederdim kafan dağılır zaman geçer) kendini oyalayacak bişeyler bul kitap falan oku bir de belirti arama şu belirtim var aman tutmadı falan diye düşünme kendinide bebeğinide üzme çünkü bu dönemde gebelik belirtisi görmek çok zor bir de herkeste değişiyor bırak herkesi her hamilelikte değişiyor. üç kez tüp bebekle hamile kalmış biri olarak aklıma gelenler bunlar ALLAH gönlümüze göre versin hepimizin:nazar::nazar:

Kızlar bısı sorcam bende tup bebek dusunuyroumda asılama oldum tupe gectıkte..
Bu tup bebekte transfer sırasında anestezımı vercekelr ben cok korkarımm:(((

Kızlar bısı sorcam bende tup bebek dusunuyroumda asılama oldum tupe gectıkte..
Bu tup bebekte transfer sırasında anestezımı vercekelr ben cok korkarımm:(((

canım öncelikle hayırlısı olsun bendede anastezi fobisi vardı ::1::ama aştım tıransverde anastezi olmuyor ama yumurta toplamada malesef bayıyorlar ama çok kısa yarımsaat içinde uyanıyorsun canım::16::

canım öncelikle hayırlısı olsun bendede anastezi fobisi vardı ::1::ama aştım tıransverde anastezi olmuyor ama yumurta toplamada malesef bayıyorlar ama çok kısa yarımsaat içinde uyanıyorsun canım::16::

canım yarımsaatt cok dglmıı:((((
rahım fılmı cekınmıstım anestezılı ama 10 dkda uyandımm hemen uyandırın benı dedıı:(((
ayy cok kotu yaa yarım saattmıı

canım yarımsaatt cok dglmıı:((((
rahım fılmı cekınmıstım anestezılı ama 10 dkda uyandımm hemen uyandırın benı dedıı:(((
ayy cok kotu yaa yarım saattmıı

canım yarısaat dediysem tam kendine gelmekten bahsettim yani zaten 10 dk kendine geliyorsun korkma tatlım bende aynı sen gibiydim ama daha 1 ay önce amaliyat oldum yani anne olmak uğruna herşeye katlanacağız::103::103::103::103::

bir arkadaş soru sormuş: bana hep idrarını tutmana gerek yok dediler ama kesinlikle tutma demediler o yüzden bir zararı olacağını düşünmüyorum hatta bir arkadaşımda transferden sonra senin gibi yapmış ikizleri şimdi okula gidiyolar. kısmet. sen yine dr sor için rahatlasın ama bence bişey olmaz. bir de stres yapmamalısın kesinlikle bebiş rahat olsun da tutunsun dimi:)) içini ferah tut hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Back
X