Yarın transferim var tutmayacak diye korkuyorum

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
Meraba arkadaşlar bu ilk tüp bebek denememiz. Pazartesi toplama işlemi yapıldı yarında transfer için çağırdılar. 5. Güne kadar bekleyen embriyoların tutunma şansı daha yüksekmiş bende 5. Gün olsun istedim ama olmadı yarın çağırıyorlar. Sekretere sordum 3. Gün transferimi olucam diye ama söylemedi pazartesinide sayıyormuyuz yani benimki 3. Gün mü yoksa 4. Gün mü transferi olucak anlamadım. Bide bu günler gercekten önemlimi

Teşekür ederim :) peki neye göre karar veriyorlar buna anlamadım ben sonuçta 5. Gün embriyosunun tutma olasılığı daha fazla ise neden o güne kadar beklenmiyor

Teşekür ederim :) peki neye göre karar veriyorlar buna anlamadım ben sonuçta 5. Gün embriyosunun tutma olasılığı daha fazla ise neden o güne kadar beklenmiyor
ilk karar embriyo sayın kaç tane embriyon var mesela? ikincisi çok takma benim ilki 3. gündü tuttu kaybettik yani 3. gün 5. gün kafana takma :KK66: (bu arada benim ikincisi 2. gün takıp duruyorum ne olacağı belli değil. =) 2 Haziran test günüm hayırlısı)

ilk karar embriyo sayın kaç tane embriyon var mesela? ikincisi çok takma benim ilki 3. gündü tuttu kaybettik yani 3. gün 5. gün kafana takma :KK66: (bu arada benim ikincisi 2. gün takıp duruyorum ne olacağı belli değil. =) 2 Haziran test günüm hayırlısı)
4 embriyom vardı canım bugun transferim oldu. Benimde 9 Haziran test günüm inşallah ilk senden güzel haberlerini alırız. Benim şimdiden sancılarım var adet sancısı gibi

4 embriyom vardı canım bugun transferim oldu. Benimde 9 Haziran test günüm inşallah ilk senden güzel haberlerini alırız. Benim şimdiden sancılarım var adet sancısı gibi
endişelenme yumurta toplamadan kaynaklanan ağrılar onlar zamanla geçer :KK66: çok yatma çok hareket etme ağır işler yapmadan normal hayatına dön :KK66:

endişelenme yumurta toplamadan kaynaklanan ağrılar onlar zamanla geçer :KK66: çok yatma çok hareket etme ağır işler yapmadan normal hayatına dön :KK66:
Yok zaten hastahnede ev süpürme ve merdiven çıkma fazla dediler. Geldikten sonra uyumuşum zaten kalktım biraz Bulaşık makinasını falan Yavaşça boşalttım. Elimde resmi sürekli bakıyorum valla :KK48:

X