• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın tüp bebek tedavisine başlıyorumm!!! Korkuyorum

azra_beril

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
294
77
118
Diğer
canlar 6.5 yıllık evliyiz polikistik overim malesef ve bu zamana kadar umutla korunmadan bekledik ama olmadı Rabbim bi tane verdi erken aldı emanetini düşük yaptım geçen yıl inş hayırlı sonuçlar alırız sanki bu tedavi hayatımın dönüm noktası gibi sonuç negatif çıkarsa çok etkileneceğim kesin hep olacak gibi hazırladım kendimi ve korkuyorum ya olmazsa...Tedavi süresince internet imkanım olmayacak %90 başka şehire gitcez çünkü gelişmeleri burdan yazarım merak eden ilgilenen arkadaşlara. bize dua edin lütfen Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayrlı sağlıklı güzeller güzeli evlatlar nasip etsin....:49::49::49::49:

Allah isteyen herkese nasip etsin denemediğim şey kalmadı.bu ayda son bir ümit bitkisel şeylere yöneldim son kez denemek istedim bakalım inşaallah işe yararda tüpe gerek kalmaz.görünürde hiçbir sorunumuz yok.en sinir bozucu yanıda bu zaten!!

canlar 6.5 yıllık evliyiz polikistik overim malesef ve bu zamana kadar umutla korunmadan bekledik ama olmadı Rabbim bi tane verdi erken aldı emanetini düşük yaptım geçen yıl inş hayırlı sonuçlar alırız sanki bu tedavi hayatımın dönüm noktası gibi sonuç negatif çıkarsa çok etkileneceğim kesin hep olacak gibi hazırladım kendimi ve korkuyorum ya olmazsa...Tedavi süresince internet imkanım olmayacak %90 başka şehire gitcez çünkü gelişmeleri burdan yazarım merak eden ilgilenen arkadaşlara. bize dua edin lütfen Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayrlı sağlıklı güzeller güzeli evlatlar nasip etsin....:KK49::KK49::KK49::KK49:
Merhaba geçmiş olsun durumumuz aynı tüp bebek denedinizmi şuan bebeğiniz varmı

Back
X