• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın yumurta toplayacaklar heyecan dorukta:))))))))ne yapacağım

benimde ilk denemem bende de heyecen doruktaydı ama stres yapıldığı kadar değil toplama işlemi
asıl sonrası önemliymiş onu anladım...hadi topladılar kaçı işlem görecek döllenecek mi ya sonrası tutacak mı ???????
allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar toplanırken anestezi alıyorsunuz yarım saatlik bi anestezi.ben toplatalı 3 gün oldu merakla bekliyorum.6 toplandı 4ü döllendi sonra 3 düştü sanırım biri daha gidecek hayırlısı bakalım.işlemden sonra çok ağrı oluyor üşütmeyin dikkat edin kendinize bide işlemden sonra bi ton ilaç veriyorlar........allah yardımcınız olsun.....

tatlım benim bugün toplandı hiç bişey hissetmiyosun çünkü yarım saat uyutuyorlar çıktığındada hafif adet sancısına benzer ağrın oluyor o kadar korkulcak bişey yok stres yapma

benimde bugün toplandı..gerçi 4. denemem çok tecrübeliyim..bende çok yumurta alındığı için ağrım çok malesef..

ama kolay bir işlem arkadaşlarda anlattı...asıl heyecanlı durum ertesi gün kaç ebriyonun oluştuğunu öğrenmek...yarını sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah seninde işlemin güzel geçer ve sonucunda hayırlı haberler alırsın

Back
X