• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarına kadar bir karar vermem gerekıyo!bi öneri lütfen

eşin çocuk gibi oyun bozanlık yapmış..yok öyle hep bana hep bana...
kafasına koymuş gitmeyi.. yarına kadar karar vermem gerekiyo demişsin ama evde kalamam diyosun..
mecburen gideceksin o zaman

evlendiğinden beri 3 bayram geçmiş ve 3 ünüde eşinin ailesinde geçirmişsin..bu bayramda gitmeyiversin beyefendi..peki bu 3 bayramda 18 saat yol bile olsa neden senin ailene gitme gereği duymadı..sonuçta 10 saatlik yola giden 18 saatlik yoluda gider arada 8 saat var..

ya hemen ben yalnız kalamam bu öneri bana uygun değil deme
çek restini
yoksa çook devam eder bu devran böyleee
git ben kalıyorum.
ama beni evde yalnız bıaktığın için başıma bir şey gelirse tüm vebal senin üstüne...
beni anlamaya çalışmadığın için...
ben aileni görmeyelim onları sevmiyorum demiyorum
ama 3 bayramdır gdiyoruz
hiç düşündün mü kız evlat bile olsam benim de annem babam var bu size enteresan gelebilir ama beni de büyüten birileri var
senin annen baban bayramda seni görmek el öptürmekten nasıl mutlu olutyorlarsa benim annem babam da beni 3 bayramdır görememekten üzülüyorlar
illa kavga etmek terslemek zıtlaşmak mı alzım
anlatmaya çalıştığım durumu neden anlamıyorsun???

senin isteklerine tamam diyorum diye ailemi umursamıyorum mu sanmaya başladın yoksa???
herşeyden vazgeçtim madem sen bana isteklerime özlemlerime saygı duymuyorsun ozaman ya bu bayram benim aileme gideriz ya da ben ne bu ne de başka bayram gitmem ailenin yanına
evde korkudan öleceğimi bilsem gene gitmem

derim yerinde olsam
hemen tüm kapları kapatmam onun eline koz verme

aa ne bu beee
ağaç kovuğundan mı çıktık
nası bi fikir ediyorlarsa kız olunca sanki anamız babamız olmuyor
sterse orta yerinden çatlasınlar canım aaaa

valla benim eşimde her bayram gidelim diye hevesleniyo ben eğer istiyosan tek git ben çocukla hiçbir yere gidemem gittiğimdende zaten bişey anlamam diyorum. oda tek gitmeyi göze alamıyor. vazgeçiyor. ama bizim aileler aynı şehirde olduğu için altında bir art niyet aramıyor. çünkü kendi ailemide görmemeyi tercih ettiğime göre kendine göre haklı nedenleri vardır diye düşünüyo herhalde.ama aslında ben sırf kayınvalidemlerle beraber olmamak için annemleri bile gözden çıkarıyorum. o derece yani

arkadaşım bende aynı durumları yaşadım.bence taviz vermemek gerek.bana da ben gidecğim dedi bende sen git ben gitmiyorum dedim son ana kadar.blöf yaptığımı sandı ve her fırsatta" ya okadar yolu nasıl çekeceksn tek başına "diyerek psikolojik baskı yaptımve sonuç bensiz gidemedi.bende sinir oluyorum bu tatillerden.hep tartışmışızdır.onlarda daha çok kalınacak bizde az.
bence behappy sende kararlı ol,taviz verme.eşin biliyor senin yalnız kalmayacağnı o yüzden ben giderim diyor.gidersen de şart koş ne olursa olsun yarıyıl tatilinde gideceğim de ve git.

arkadaşım bende aynı durumları yaşadım.bence taviz vermemek gerek.bana da ben gidecğim dedi bende sen git ben gitmiyorum dedim son ana kadar.blöf yaptığımı sandı ve her fırsatta" ya okadar yolu nasıl çekeceksn tek başına "diyerek psikolojik baskı yaptımve sonuç bensiz gidemedi.bende sinir oluyorum bu tatillerden.hep tartışmışızdır.onlarda daha çok kalınacak bizde az.
bence behappy sende kararlı ol,taviz verme.eşin biliyor senin yalnız kalmayacağnı o yüzden ben giderim diyor.gidersen de şart koş ne olursa olsun yarıyıl tatilinde gideceğim de ve git.

Yarıyıl tatılıne kesın gıtcez arkadasım.uçak biletlerimizi aldık onceden.saol yorumun için.

ya hemen ben yalnız kalamam bu öneri bana uygun değil deme
çek restini
yoksa çook devam eder bu devran böyleee
git ben kalıyorum.
ama beni evde yalnız bıaktığın için başıma bir şey gelirse tüm vebal senin üstüne...
beni anlamaya çalışmadığın için...
ben aileni görmeyelim onları sevmiyorum demiyorum
ama 3 bayramdır gdiyoruz
hiç düşündün mü kız evlat bile olsam benim de annem babam var bu size enteresan gelebilir ama beni de büyüten birileri var
senin annen baban bayramda seni görmek el öptürmekten nasıl mutlu olutyorlarsa benim annem babam da beni 3 bayramdır görememekten üzülüyorlar
illa kavga etmek terslemek zıtlaşmak mı alzım
anlatmaya çalıştığım durumu neden anlamıyorsun???

senin isteklerine tamam diyorum diye ailemi umursamıyorum mu sanmaya başladın yoksa???
herşeyden vazgeçtim madem sen bana isteklerime özlemlerime saygı duymuyorsun ozaman ya bu bayram benim aileme gideriz ya da ben ne bu ne de başka bayram gitmem ailenin yanına
evde korkudan öleceğimi bilsem gene gitmem

derim yerinde olsam
hemen tüm kapları kapatmam onun eline koz verme

aa ne bu beee
ağaç kovuğundan mı çıktık
nası bi fikir ediyorlarsa kız olunca sanki anamız babamız olmuyor
sterse orta yerinden çatlasınlar canım aaaa

valla cok guzel yazmışssın.ben bunları hepsını soyledım ama.cok teşekkürler yorumum için

Canim, inan bu problemi yasayan tek sen degilsin ! :bbo:
Bende esimle dun aksamdan esimin ailesinin yanina geldik. Ikimizde ayni sirkette calisiyoruz, onun bugun ve yarin olmak uzere iki gunluk kursu var. Baska bir sehire gitti kurs icin ama ben suan ailesinin yanindayim. Bilgisayarimida, yapacagim islerimide yanimda getirdim hepsini evden halledecegim bugun ve yarin (isyeriyle anlastim).
Esimin ailesinin yasadigi sehire gelmeden once ( farkli sehirlerde yasiyoruz ailesiyle biz) onunla anlastim, bayramin 1. gunu ( yurtdisinda yasadigimiz icin bayramin 1. gunu tatilimiz yok Turkiye gibi ama biz yillik izinimizden kullanacagiz) kahvaltimizi yapip bayramlasip geri donelim diye. Hep geliyoruz zaten, gecen haftada burdaydik, bende esimde butun hafta full calisiyoruz, Alisverisim, camasirim, utum haftasonuna kaliyor full calisinca. Birbirimize girdik resmen ailesi yuzunden herzamanki gibi.. Kendi diyorki cuma gunude kalalim ben zaten diken ustunde oturuyorum ailesinin yaninda, nezaman ne icin laf yiyecegim diye :1no2: Neler yasadim yinede de susuyorum saygida kusur etmiyorum ama her kaldigim bir gun daha bana batiyor. Demiyorki bak ne guzel benim icin katlaniyor bukadar, bayramda da yanlarinda olacaz zaten diye, onun icin hersey tadinda kalsin demiyor bana gicik gicik konusmalar, bagirsaklarim ve midem stresten felaket agriyor yaa...
Aaayy afedersin senin yazdigina yorum yapacagima kendi derdimi dokuyorum sana..Okadar doluyumki sende esimin ailesine gitmek icin problem falan deyince dayanamadim vallaha :bbo:
Bence esinle otur konus, caktirma da soyledigime ben bile inanamiyorum, sanki ben esime konussamda beni cok dinliyor :bbo:
Neyse belki seninki daha anlayisli cikar da halden anlar diye soyluyorum konus diye. Bu erkekler varya evlendikleri zaman iyice bencillesiyorlar yaa :oklava: Sanki bizlerin ailesi yok sadece kendilerinin var :kızgın:

Esine soyle bakalim, kendini hic senin yerine koyuyormu? Birde senin ailenin tarafindan baksin duruma, o sen olsa ailesinin yanina gidemese bayramda hep senin ailenin yanina gitse ne yaparmis?

canım Allah hepimize yardım etsin ve sabır versin ne diyelim

Back
X