• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarınn

İyi akşamlar eşimin yengesiype olanları paylaşmıştim. Bugün kv sürpriz olsun diye iki gün okul açılmadan kalmaya gittik.Kv de o yengeyi çağırmış aksam çayına.Bende misafir cagircagini bilseydim sonra gelirdim anne dedim
Şimdi git yarın gel dedi şimdi bu ne doğru bi cümle mi
Evet doğru bir cümle, öyle başa böyle tarak. Var mı başka soru?

Sürpriz haber vermeden yapılır diye biliyorum
o değil de hiç sevmem sürpriz
bide çat kapı gelip sürpriiiizzz ıyyyy :)
bir programımı vardır ve görünen kv nin de varmış düzen bozucu bir hareket

ama ben kv yerinde olsam bugün git yarın gel demezdim herhalde
bu arada kv size sürpriiiiz diye gelse hoşunuza gider mi?

o değil de hiç sevmem sürpriz
bide çat kapı gelip sürpriiiizzz ıyyyy :)
bir programımı vardır ve görünen kv nin de varmış düzen bozucu bir hareket

ama ben kv yerinde olsam bugün git yarın gel demezdim herhalde
bu arada kv size sürpriiiiz diye gelse hoşunuza gider mi?
Bu senede bi kere bile olan bi durum değil. O yüzden bozuldum.Kendide.gelebilir tabi

Habersiz zaten gitmem çocuğu özlemişlerdir okul oncesi kalsın dedim ama olmamaliymis
Anneanne, babaanne diye insanların hayatı, düzeni yok mu? Torun sözkonusu olunca sınırları, işleri güçleri olamaz mı? Güleryüzlü davranıyor, mutlu oluyor, mutlu görünüyorlar ama düzenleri değişip yoruluyorlar da. Niye habersiz, bir de yatılı gidiyorsunuz çoluk çocuk? Sürprizmiş.

Anneanne, babaanne diye insanların hayatı, düzeni yok mu? Torun sözkonusu olunca sınırları, işleri güçleri olamaz mı? Güleryüzlü davranıyor, mutlu oluyor, mutlu görünüyorlar ama düzenleri değişip yoruluyorlar da. Niye habersiz, bir de yatılı gidiyorsunuz çoluk çocuk? Sürprizmiş.
Oglum 6 yaşında bunu senede bi kere bile yapmamizimdir.Bi kere iki saatligine bile bırakıp gezmeye tozmaya gitmemisimdir. Hastane işlerinde bile başlarına atmamisimdir kırk.yilda bi kere gidince de böyle muamele görmeyi ummuyor insan

Oglum 6 yaşında bunu senede bi kere bile yapmamizimdir.Bi kere iki saatligine bile bırakıp gezmeye tozmaya gitmemisimdir. Hastane işlerinde bile başlarına atmamisimdir kırk.yilda bi kere gidince de böyle muamele görmeyi ummuyor insan
Olması gereken bu zaten, lütuf gibi sunmayın.
Habersiz giderseniz böyle şeyler olabilir, anlayın artık. Kötü bi muamele yapmamış ama siz prenses hissetmek istemişsiniz, bu sizinle alakalı bir durum.
Hâlâ neyin beklentisi, alınması, kırılması?

Back
X