- 29 Mayıs 2011
- 247
- 20
- 118
- Konu Sahibi biyologizem
-
yazıyorum canım özeldenCanım kullandığın markayı burdan veya özelden atabilir misin ? bende boyayacağım ama korkuyorum :/
Fotoğraf koyabilirmisin hayatım? bende ona göre sana kür söyleyeyim
tatlım ne verdi ne hangi alana gittin ?Arkadaşlar doktora gittim köklerine bakti çokfena yipranmis ama kökler sağlam yeniden cikacak dedi bikarisim ssampuan ve sprey verdi iyi olacak inş inanıyorum bir daha da saclarimi asla boyamyi düşünmüyorum yazik ettim kivircik saclarima çok tsekurler hepinize
Canim hairforte sprey, placenta şampuan birde menekseyagi bademyagi bepanten ampul ve redoxon ampulden oluşan bir karisim verdi dermatologa gittmtatlım ne verdi ne hangi alana gittin ?
Ihtiyacin tam olarak nedir?Ben öğrenebilir miyim acaba o kürü çok ihtiyacım var :)
Ihtiyacin tam olarak nedir?
Krepe balyaj yaptırdım ve kuaför krepeleri açmaya çalışırken saçlarımı bariz biçimde yoldu, saçlarım çok çok azaldı ve boyalardan dolayı da dökülmem vardı.. Şimdi boyayı kestim, ısı işlemlerini azalttım doğal şampuan kulllanmaya başladım küçük küçük saçlarım var ama hep perçemimin olduğu ön tarafta ben arkaları, üstü de çoğalsın gürleşsin istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Tatlım ilk işin gidip aktardan ama guvendigin bir aktar olsun Defne yağı alıyorsun. Sana 1 ayda kesin sonuç alacağın şeyi söyleyeyim. Ama 1 ay sonra müjdemi isterim ona göre :) haftada 7 gün var dimi. Biz pazartesinden baslayalim. Pazartesi 2 saat kalmak şartıyla saç diplerine sür. Ardından saçını Streç filimle sar. Üzerine de havlu sar bekle. Ardından yıka, kremle. Kremi çok durlama. Islak ken Tarakla fırçala. Uzaktan olarak fonle tam kurut.
Salı yıkama , hatta tarama mumkunse ellerinle sık sık oyna sacinla ( saçın yağ dengesi ni düzenler, saçın ucuna yağ ulaşır. En güzel yağ kendi saç yagimizdir aslında.
Çarşamba mecburen tatlım 5 dış sarimsagi iyice döv. Icine evde yapabilirsen sen yap daha yararlidir mayonez koy Ve varsa Bademyagi. Saç
Diplerine sur .sonra parmaklarinla msj yap. Strechfilim aynı şekilde sar. Bu sefer 1 saat.kremleme aynı unutma.
Perşembe günü boş geçiyor.
Cuma Defne yağını yine yapıyoruz. Kremlemeyide.
cumartesi başımızı one egiyoruz evicap ampul, al eczaneden cnm 8 lira bi kaba 3 tane yeter. Onu saçlarına yedir.sarmaya gerek yok durabilir istediğin kadar o kadar yararlı. Ve saç uçlarına doğru masaj yaparak yedir.
Pazar serbest:)...
Geriye kaldı 3 hafta. Aynen aksatmadan devam et. Sonuç seni mutlu edecek. Saç kremini nude dan alabilirsin, bambu özlü. Yada daha hesaplı dersen panten nem serisini öneririm. Güven bana harika olacak.
acaba hangi boya bu..ad verirmisin?Arkadaşlar saçlarımı sürekli evde boyuyordum geçen gün tekrar boya yaparken herzaman yarım saat saçımda beklettiğim boyayı 45 dk beklettim kutusunda daha iyi sonuç için 40-50 dk arasında bekletin yazıyordu çünkü ve sonuç saçlarımın resmen yarısı koparak elime geldi okadar azaldıki anlatamam kaç gündür üzüntüden mahvoldum ne yapacağımı bilemiyorum dökülen bu saçlarım yeniden çıkar mı lütfen bilgi sahibi olan arkadaşlarım bana önerilerde bulunabilirmisiniz
kesinlikle uyguladım ve sonuç aldım. gerektikçede hep uygularım. sarımsak öyle koku bırakmıyor ki hayatımÇok çok teşekkür ederiim hemen ilk işim defne yağı almak olacak ama aklıma takılan şeyler var, okula gidiyorum aynı zamanda staja gidiyorum stajyer öğretmenim, sarımsak asla çıkmaz kafamdan ve bu çok büyük sorun olur okulda, sarımsağı yapmazsam onun yerine yine defne uygulasam kötü mü ederim ? bide siz uygulayıp sonuç aldınız değil mi bu uygulamadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?