Rokali kuru domatesli salata
200 gr yikanmis roka, 1 avuc kuru domates (onceden islanmis ve yumusamis) 2 tane iri dogranmis taze biber karistirip uzerine limon suyu ve zeytin yagi ekliyoruz. En son servis yapmadan uzerine 1 avuc kabak cekirdegi ekliyoruz.
saglikli ve guzel gorunumlu bir salata. Afiyet olsun
Afiyet olsn simdidençok güzel olur bence. deneyeceğim inşallah.
Antakya dil peyniri bulmak zor tabii.merhaba arkadaşlarbugün yaptığım omletin tarifini yazacağım. çok güzel oldu ama foto çekmeyi unuttum bir daha ki sefere artık
zeytinyağda orta boy yarım kuru soğanı piyazlık şekilde soteledim. 1 küçük yeşil biberi de doğradım çevirdim. isot attım içine üstüne de 1 yumurta ve antakya dil peyniri karabiber karışımını döktüm. alt üst ettim yedim. nefis oldu. içine tuz atmadım. peynirin çok az tuzu vardı. yetti. tavsiye ederim arkadaşlar
Antakya dil peyniri bulmak zor tabii.
Ne kadar koydunuz dil peynirini tahminen?
Teşekkür ederim detaylı cevabınız için. Mutlaka deneyeceğim. Severim gibi bir his oluştu içimde.
yumurta 1 adet olduğundan 1,5 kk kadar peynir koydum.
peynir sorun değil. başka eriyen peynir de olur. rende mozzarella, eski ve yeni kaşar peyniri, dil peyniri, mıhlama peyniri, kolot peyniri vs. hatta hellim ve köy peyniri ile bile yapılabilir.
denemenizi tavsiye ederim. ben yumurtayı omlet formunda ve içinde çeşnili severim. bu haliyle gerçekten çok lezzetli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?