Yarndan haber yok dn bitti..

Yavrucuğum,21 gün bu ya sadece 21 gün yapma sen seviyorsun bence eşini keşke evini terketmeseydin...neyse seni üzmeyim,gün doğmadan neler doğar....

Gerçekten çok fena oldum ya. Allah size sabır versin yanızda olsun. Ama bide iyi tarafından düşünmek gerekiyo belkide hayırlısı böyledir senin için. Evli kalsaydın ilerde çok daha fazlada üzülebilirdin. İyi tarafından düşün bence. Her şeye ragmen dimdik durun hayata karşı.

kizlar okadar abartmayin, bir kul icin uzulup kendini harab etmek varmi, varmi kucuk dusurmek..olan olmus zaten adaminda ne oldugu belli..
aglanacak okdara cok baska seyler varken, bu kiz adamdan kurtulmus uzulmemesi laziim..

canim bence sen allaha sukr etmelisin..
senin bu adami sevdigini dusunemiyorum, daha erken, evlenmeden once kurtulacaktin ama malesef buraya kadar luzumsuz uzamis.
az cok yazdigin yazilari okumaya calistim, zaten adamdan sana hayir yokmus..yani bence hiccc uzulme aksine ona yazacagin mektup ; ''ayrildim mutluyum'' basligi altinda olmaliydi;
uzme guzel canini canimmmm benim.
her guzellik seninle olsun

yaaa çok erken ama çok erken çok büyük bir neden olmalı 21 günlük evliliğin ardından neden yarabbim neden ya canım benim çok zor ama alışmaya çalışacaksın...

canım nasıl oluo 21 gun ya aklım almıo...acaba onunu okudum die hatırlıorum...ama
sebepler neleri nasıl biter..kimse kimseye katlanmıo heralde
..

21 günde neden bittiğiyle ilgili bi açıklama olsa yorum yapabilirdik ama şu an kimse bi şey diyemiyor gördüğüm kadarıyla... Allah sabır versin, iyilik versin

canım kendini çok üzme diyemiycem ama güçlü olmaya çalış
eminim ki kolay değildir btirmek en zorudur ama belkide en hayırlısı buydu
sen seviyosun belli ama gün doğmadan neler doğar
sakın kendini bırakma ailen için güçlü olmaya çalış
seni kaybettiği için o üzülsün
ALLAH SABIR VERSıN KOLAYLIK VERSıN :sinifsinif:

Back
X