Ben 30 yaşındayım. Yüksek öğrenim hayatım hukuk fakültesi hayalleri kurarken myo ile başladı. myo bittikten sonra dgs ile lisans tamamladım, fakültemi derece ile bitirdim. Sahip olduğum mesleği seviyor olmama rağmen içimdeki hukuk aşkı hiç bitmedi,sönmedi. Bu kadar zaman sonra hukuk fakültesi için lys öğrencilerine kafa tutamam ama pekala deneyebileceğim daha kolay ve kendimce kestirme bir yol daha vardı: O da aöf'ten adalet okuyup DGS ile hukuk fakültesini zorlamak... Şimdi ilk aşamayı atlattım. adalet önlisans mezunuyum. Araya evliliğimi aldığım için DGSye hazırlanamadım fakat seneye yoğun bir dgs çalışma hayalim var. Yüksek okuldan sonra bir kez başardım ben bu sınavı, şimdi ikinci kez başarmamam için hiiiççç bir sebep yok. Yaş aldı başını gidiyor evet, ama henüz dimağım "yeter, yaşlandım" sinyali vermediğine göre vazgeçmem için de bir sebep yok.
Ben 30 yaşında hala bu kadar uçuk hayaller kurup, ulaşmaya çalışıyorsam hiç bir şey için geç değildir.
hayatımda hiçbir şeyi o avukatlık cübbesi kadar istediğimi hatırlamıyorum.İsteklerimden vazgeçtiğimi de...