Yaş 25

sadece hamile kalmadan değil senede 2 defa yapılmalı galiba.
ben yaptırdım korkacak bişey yok gerçekten.
zaten prezervatif geçirilmiş bi çubuk gibi bişeyle örnek alıyorlar.
rahatsız hissettiren bi durum birazcık ama korkacak bişey yok.. :KK66:
Ben hala ilişki esnasında bile tedirgin olamıyorum ha deyince olmuyor.dr oraya bişey sokacak :KK57:çok korktuğum bişey.bu yüzden seenelerdir yumurtalıklarıma falan hep baktırırım ama alttan muayene olmadım hiç.bekarken ısrar etmezdi dr.lar.şimdi çok ısrar ediyorlar ama cesaret edemiyorum napim :KK43:

Eşimle 5 senedir birlikteyiz.birbirimizi çok seviyoruz.ama gezmek,eğlenmek,tatil... bunları o kadar çok yaptık ki doydum bile diyebilirim. bebek istiyorum onda sorun yok da beklemeli miyim onu bilmiyorum.evliliğin otursun diyen arkadaşlar evliliğin oturmasının zamanla çok da doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.5 yıllık evli olup ilişkisi çalkantılı,sorunlu olan da var.benim evliliğimle ilgili hiç soru işaretim yok çok şükür.eşimle tek problemimiz çoraplarını etrafta bırakması:KK70:
Ah sizin yaşınızda olsam da bende karar veremesem :) Biz evleneli henüz 1 sene oldu ama yaş 31 olunca mecbur düşünmek zorunda kalıyoruz. Bende bu aydan sonra bırakıyorum çünkü ocak gibi hamile kalırsak doğum ekim e geliyor ve 1. Dönemi doğum izni ile kapatabiliyoruz :) Aslında hedefim evlenince 3 sene çocuk yapmamakti ama yaş nedeniyle daha fazla beklemek istemiyorum. Zaten bence ideal olanda 3 sene çocuk yapmamak. Eğer çok istiyorsanız yapın bence ama ben sizin yasinizda olsam biraz daha beklerdim açıkçası :) Çocuk insanın hayatında milat bence. Evlilik o kadar degistirmiyor ama çocuk hayatı bambaşka biçimde yasamaniza neden oluyor. Sorumlulugu zor yani. Genç anne olmak bazı kadınlar için çok güzel olabilir ama benim için ne kadar geç o kadar iyi :) Çocuğun ve annenin sağlığını riske atmayacak yaşlara kadar tabiki :) Hadi bakalım bizi haberdar edin hatta benim bir konum var buyrun gelin bizimle aynı dönem hamile kalmak isteyenlerle bilgi paylaşımında bulunuyoruz ;)

Ah sizin yaşınızda olsam da bende karar veremesem :) Biz evleneli henüz 1 sene oldu ama yaş 31 olunca mecbur düşünmek zorunda kalıyoruz. Bende bu aydan sonra bırakıyorum çünkü ocak gibi hamile kalırsak doğum ekim e geliyor ve 1. Dönemi doğum izni ile kapatabiliyoruz :) Aslında hedefim evlenince 3 sene çocuk yapmamakti ama yaş nedeniyle daha fazla beklemek istemiyorum. Zaten bence ideal olanda 3 sene çocuk yapmamak. Eğer çok istiyorsanız yapın bence ama ben sizin yasinizda olsam biraz daha beklerdim açıkçası :) Çocuk insanın hayatında milat bence. Evlilik o kadar degistirmiyor ama çocuk hayatı bambaşka biçimde yasamaniza neden oluyor. Sorumlulugu zor yani. Genç anne olmak bazı kadınlar için çok güzel olabilir ama benim için ne kadar geç o kadar iyi :) Çocuğun ve annenin sağlığını riske atmayacak yaşlara kadar tabiki :) Hadi bakalım bizi haberdar edin hatta benim bir konum var buyrun gelin bizimle aynı dönem hamile kalmak isteyenlerle bilgi paylaşımında bulunuyoruz :KK66:
Ya birinci dönemi yine de kapatamıyoruz bi ay kalıyor :63: ben bebek diye ölen biriyim rüyalarımda görüyorum hep:KK68:olsun artık inş hayırlı bi zamanda.hemen geliyorum grubuna :KK55: :KK9:

Ya birinci dönemi yine de kapatamıyoruz bi ay kalıyor :63: ben bebek diye ölen biriyim rüyalarımda görüyorum hep:KK68:olsun artık inş hayırlı bi zamanda.hemen geliyorum grubuna :KK55: :KK9:
Eger doğum ekim sonu olursa ve 37. Haftaya kadar calisirsak doğum öncesi 1 ay dogum sonrasina ekleniyor ve dönem kapanıyor :) istiyorsan hiç düşünme derim arkadaşım ;) Genç yaşta anne olursun yaş geçtikçe sabır azalıyor.

hımm o zaman bi iki hafta sonra çalışmalara başlamak lazım :KK37::KK70:

Yas 25 demissiniz kendimi kotu hissettim konuya bakinca :))

Yas 24...haziranda 25 olacak.. ne is var ne ask var ne evlilik hiçbiri yok.. 

Korkmayın bence... evliliginizden eminseniz ve zamani diyorsa icinizdeki ses beklemek için zorlamayin kendinizi 

Yok maalesef öyle değil :KK43: ben çok pimpirikli biriyimdir.çok ciddiye alırım bu işleri.6 ayda bi kontrole giderim.bi sıkıntı yok diyor dr ama sorun görünmese de korunan kadınların yumurtalıkları tembelleşebiliyormuşo_O

Ben de 26 yaşındayım, ocakta 27. Evliliğimde 2 seneyi doldurdum. Eşimle hamd olsun sorunsuz bir evliliğimiz var. Bu durum bebek kararı almamı olumsuz etkiledi. Mutluluğumuz bozulur mu, ben yorgun uykusuz mutsuz bir kadın olur muyum, bir de çocuksu karakterimden dolayı bebeği kendime konduramamam, bebekten dolayı birbirimizi artık görmekte bile zorlanır mıyız, vs vs... Sonra adet düzensizliğinden doktora gittim, doktor alttan muayene yaptı ve yumurtalarımın az olduğunu, artık korunmamamı söyledi. Ben de o korkuyla bıraktım ve bıraktığım ay gebe kaldım. Gebe kalınca yavaş yavaş alışıyorsunuz bu fikre zaten. Uyum yeteneğimiz var çok şükür bin şükür. Bir anda düşük yapmaktan korkar, dua ederken buluyorsunuz. Tabi herkes için geçerli olmasa da çoğu kişi için geçerli diye düşünüyorum bu durumun.

Ben de 26 yaşındayım, ocakta 27. Evliliğimde 2 seneyi doldurdum. Eşimle hamd olsun sorunsuz bir evliliğimiz var. Bu durum bebek kararı almamı olumsuz etkiledi. Mutluluğumuz bozulur mu, ben yorgun uykusuz mutsuz bir kadın olur muyum, bir de çocuksu karakterimden dolayı bebeği kendime konduramamam, bebekten dolayı birbirimizi artık görmekte bile zorlanır mıyız, vs vs... Sonra adet düzensizliğinden doktora gittim, doktor alttan muayene yaptı ve yumurtalarımın az olduğunu, artık korunmamamı söyledi. Ben de o korkuyla bıraktım ve bıraktığım ay gebe kaldım. Gebe kalınca yavaş yavaş alışıyorsunuz bu fikre zaten. Uyum yeteneğimiz var çok şükür bin şükür. Bir anda düşük yapmaktan korkar, dua ederken buluyorsunuz. Tabi herkes için geçerli olmasa da çoğu kişi için geçerli diye düşünüyorum bu durumun.
inş sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.zaten onu taşıdığınızda bütün sıkıntılar geçer,sadece sağlıkla dünyaya gelmesi için dua edersiniz.inş Rabbim isteyen herkese versin :KK46::KK36:

İyi akşamlar arkadaşlar.yaşım 25, bi yıllık evli ve 3 yıllık öğretmenim.dert değil çok şükür ama fikirlerinize ihtiyacım var.haziranda kredimin son taksidini ödeyeceğim.maddi olarak da rahatlayacağım.çocuk için beklemeli miyim bilmiyorum. aslında çok istiyorum ama bilmiyorum o_O beklesem neyi bekleyeceğim onu da bilmiyorum :) neden böyle düşünüyorum ben ki bebek diye ölen biriyim:KK57: sorumluluk mu beni korkutuyor acep :eek:
25 ARALIK 2014:Konuyu açalı 2 ay olmuş.ben hala korunuyorum.korunmamın sebebi de hemen olursa doğum iznim yaz tatiline geliyor diyeydi.aslında böyle planlamak çok saçmaydı.çünkü ne zaman olacağını Allah bilir.ama sanırım regl bitince korunmayacağım
sorumluluk çok büyük herşeyden ferargah etmeniz gerek ,
uyku mesela hiç uyutmuyor kimi bebek ( benimki 6 aylık olana kadar ooo uyku haramdı) :eek:
gezemiyorsun rahat hiç yerinde durmuyorlar annenize bıraksanız aklınıza geliyor napıyo diye:KK68:
kısacası çoğu şeyden vazgeçiyorsunuz ama anne olmak çok güzel :KK46:

sorumluluk çok büyük herşeyden ferargah etmeniz gerek ,
uyku mesela hiç uyutmuyor kimi bebek ( benimki 6 aylık olana kadar ooo uyku haramdı) :eek:
gezemiyorsun rahat hiç yerinde durmuyorlar annenize bıraksanız aklınıza geliyor napıyo diye:KK68:
kısacası çoğu şeyden vazgeçiyorsunuz ama anne olmak çok güzel :KK46:

Onu bi kere öpüp koklayınca yorgunluk uykusuzluk kalır mı ki :KK54:

Back
X