Yaş 25

Sizi tebrik ederim. 25 yasindasiniz ve öğretmensiniz, yasiniz da uygun calisan az cok geliri olan bir insansiniz ve bebek için doğru zaman mi diye dusunuyorsunuz. İşte böyle bilinçli olmak lazim, 18 yasinda 20 yasinda issiz üstelikte kocasi işsiz kaynanayla yasiyo bir suru sorunu var bir de cocugum olmuyor diye geli buraya konu aciyor. Ya da asgari ucretle geciniyor ama 3 cocuk yapmis. Örnek alsinlar sizi

Eşimle 5 senedir birlikteyiz.birbirimizi çok seviyoruz.ama gezmek,eğlenmek,tatil... bunları o kadar çok yaptık ki doydum bile diyebilirim. bebek istiyorum onda sorun yok da beklemeli miyim onu bilmiyorum.evliliğin otursun diyen arkadaşlar evliliğin oturmasının zamanla çok da doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.5 yıllık evli olup ilişkisi çalkantılı,sorunlu olan da var.benim evliliğimle ilgili hiç soru işaretim yok çok şükür.eşimle tek problemimiz çoraplarını etrafta bırakması:KK70:
Ben yeni evliyken 10 yıllık evli gibi hissediyordum yani çok şükür o kadar dingin sakin bi evlilikti. 2,5 yıl oldu hala aynı elhamdülillah. Çok haklısın evliliğin oturması zamanla değil kişilerle alakalı. Çocuk hemen olsun istedik allah da nasip ettiçok şükür, evliliğimiz hala aynı modda hatta daha güzel herşey, 3 kişilik bi aile olduk yani. Bence hayatım eşinle herşey yolundaysa kimseye kulak asma içinden geleni yap. Mutlu bir evlilikte genç anne olmak gibisi var mı? Yıllar sonra sen hala genç kız gibiyken ve hayata dair heveslerin hala varken çocukların büyümüş sen yine kendine vakit ayırabilen bi anne olucaksın. Ben keşke daha önce doğurabilseydim bile diyorum.

Ben de 1 yıllık evliyim, 26 yaşındayım ve çocuk konusunu az çok ben de kafama taktım galiba. Pco olduğundan çocuk sahibi olma sürecim uzun olacak sanırım. Ancak kocam 1-2 yıl daha çocuk sahibi olmak istemediğini ilan edince kafamda bi soru işareti bırakmadı sağolsun.
İnşallah sandığınız gibi uzun bi süreç yaşamazsınız.ikinizin de istediği bi zamanda bi bebişiniz olur inşallah :KK46:

İnşallah sandığınız gibi uzun bi süreç yaşamazsınız.ikinizin de istediği bi zamanda bi bebişiniz olur inşallah :KK46:

İnşallah. Eşim büyüttüğümü, istediğimiz zaman hemencecik çocuğumuz olabileceğini iddia ediyor. Tabii erkekler bu işi çok kolay zannediyor bunun da etkisi var.

Hayırlısı bakalım:KK51:

Sizi tebrik ederim. 25 yasindasiniz ve öğretmensiniz, yasiniz da uygun calisan az cok geliri olan bir insansiniz ve bebek için doğru zaman mi diye dusunuyorsunuz. İşte böyle bilinçli olmak lazim, 18 yasinda 20 yasinda issiz üstelikte kocasi işsiz kaynanayla yasiyo bir suru sorunu var bir de cocugum olmuyor diye geli buraya konu aciyor. Ya da asgari ucretle geciniyor ama 3 cocuk yapmis. Örnek alsinlar sizi
Estağfurullah beni değil de biraz biliçli olmayı örnek alırlar inşallah.yoksa sonuç mutsuz,dertli,huzursuz bi ailede büyüyen çocuklar oluyor.ve öğretmenleri olarak biz onların psikolojisini düzeltemiyoruz ki eğitim verelim ne yazık ki :KK43:

Maşallah diyesim geldi ..ne güzel her şey yolunda gibi hayatınızda :)

Ben yeni evliyken 10 yıllık evli gibi hissediyordum yani çok şükür o kadar dingin sakin bi evlilikti. 2,5 yıl oldu hala aynı elhamdülillah. Çok haklısın evliliğin oturması zamanla değil kişilerle alakalı. Çocuk hemen olsun istedik allah da nasip ettiçok şükür, evliliğimiz hala aynı modda hatta daha güzel herşey, 3 kişilik bi aile olduk yani. Bence hayatım eşinle herşey yolundaysa kimseye kulak asma içinden geleni yap. Mutlu bir evlilikte genç anne olmak gibisi var mı? Yıllar sonra sen hala genç kız gibiyken ve hayata dair heveslerin hala varken çocukların büyümüş sen yine kendine vakit ayırabilen bi anne olucaksın. Ben keşke daha önce doğurabilseydim bile diyorum.
Hem belki kızım olur ve çok iyi arkadaş oluruz :nazar::KK76::KK71:

İstiıoosan yap tabii istemedimdi ben ama dünyanın tadııı tadıııı..

İnşallah. Eşim büyüttüğümü, istediğimiz zaman hemencecik çocuğumuz olabileceğini iddia ediyor. Tabii erkekler bu işi çok kolay zannediyor bunun da etkisi var.

Hayırlısı bakalım:KK51:
Yok maalesef öyle değil :KK43: ben çok pimpirikli biriyimdir.çok ciddiye alırım bu işleri.6 ayda bi kontrole giderim.bi sıkıntı yok diyor dr ama sorun görünmese de korunan kadınların yumurtalıkları tembelleşebiliyormuşo_O

Maşallah diyesim geldi ..ne güzel her şey yolunda gibi hayatınızda :)
Hayatımda değil de evliliğimde herşey yolunda diyelim çok şükür:nazar: yoksa annemle sorunlarım azalsa da devam ediyor gibi.çok sorun yaşamıştım okuyanlar hatırlar.sıkıntısız insan yok tabi :KK66:

Yok maalesef öyle değil :KK43: ben çok pimpirikli biriyimdir.çok ciddiye alırım bu işleri.6 ayda bi kontrole giderim.bi sıkıntı yok diyor dr ama sorun görünmese de korunan kadınların yumurtalıkları tembelleşebiliyormuşo_O

Zaten pco olduğum için ben de yılda 2-3 kere gidiyorum doktora. Eğer fizyolojik sorun yoksa kısmet işi gerisi. İnşallah sağlıklı çocukların olur. Bu kaygılar hep geride kalır.

Hem belki kızım olur ve çok iyi arkadaş oluruz :nazar::KK76::KK71:

:) inşallah canım allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin. Evliliklerde bebek rahmetidir allahın. Onun için genellikle bebekle birlikte ya ev araba alır ya da borçlarını öder veya küslükleri bitirir insanlar. Bebek bereketli geldi deriz ya, işte bu o bebekle birlikte allahın o aileye rahmetini yağdırması oluyor.

Canim benim oyle bebek hadi diyince olmuyor zaten. Eger erteleyecekseniz siz de esinizde muayene olup bir sorun olup olmadigina bakin derim. Sonra bekleyip istiyoruz diyince bir sorunla karsilasmak cok kotu oluyor.

Anlattıklarınıza göre zamanı gelmiş gibi.Rabbim hayırlısıyla verir inşallah.

Çocuk yapsam mı diye düşünüyosan hazırsın demektir...
Ben 8 aylık evliyim çocuk mu şuan uzak dursun modundayım:)

Canim benim oyle bebek hadi diyince olmuyor zaten. Eger erteleyecekseniz siz de esinizde muayene olup bir sorun olup olmadigina bakin derim. Sonra bekleyip istiyoruz diyince bir sorunla karsilasmak cok kotu oluyor.
Tabi artık 20li yaşlarda çocuğu olmayan çok var.dr da aynısını söyledi.bekleme diyo :KK64:

Benim oğlanda biraz daha büyünce ister mi ister 2 yaşında olmasına rağmen kendinden küçük bebekleri görünce çok seviyor bir yandan da çok kıskanıyor çocukların kardeş istemesi çok normal.
inşallah olur da kızınız yalnız büyümez kardeş sevgisini tadar.
Amin :) Teşekkürler

Eşimle 5 senedir birlikteyiz.birbirimizi çok seviyoruz.ama gezmek,eğlenmek,tatil... bunları o kadar çok yaptık ki doydum bile diyebilirim. bebek istiyorum onda sorun yok da beklemeli miyim onu bilmiyorum.evliliğin otursun diyen arkadaşlar evliliğin oturmasının zamanla çok da doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.5 yıllık evli olup ilişkisi çalkantılı,sorunlu olan da var.benim evliliğimle ilgili hiç soru işaretim yok çok şükür.eşimle tek problemimiz çoraplarını etrafta bırakması:KK70:
Evliliğin oturması, evet zamana bakıyor, zamanla oturmayan o 5 yıllık evlilikler oturmaması gereken evlilikler zaten. O yüzden oturamamış evlilikler zaten... Evlilik otursun derken insanlar sorununuz varsa onlar hallolsun demek istemiyor, tek açıdan bakmayın, her boyuttan bakın.... Tabi çok çocuk istiyorsanız, yaşadığınız kararsızlığı da ben anlayamadım. Okuduklarımdan siz o çocuğu yapacaksınız gibi geldi. Allah sağlıkla nasip etsin, büyütsün demekten başka bir şey düşmüyor bize...

Kızlar hamile kalmadan smear testi yaptırmam şart mı?yaptırmak istiyorum da korkuyorum:KK17:

Kızlar hamile kalmadan smear testi yaptırmam şart mı?yaptırmak istiyorum da korkuyorum:KK17:

sadece hamile kalmadan değil senede 2 defa yapılmalı galiba.
ben yaptırdım korkacak bişey yok gerçekten.
zaten prezervatif geçirilmiş bi çubuk gibi bişeyle örnek alıyorlar.
rahatsız hissettiren bi durum birazcık ama korkacak bişey yok.. ;)

Back
X