Yaş 29, sanki yeni ergenim :(

Kızzz oda simdi aklıma geldiiii hiç aklimda yoktu. haftalik iznimde koşuyorum güzellik salonunaaaa :)
hayır.daha da yayılır o sivilceler.siz herkes ne derse yaparsınız 5 yıl daha kurtulamazsınız o sivilcelerden.ben de sivilce yok.cilt bakımımı burada uzman olan arkadaşlar yardımıyla aldığım ürünlerle yapıyorum.uzman olmayanlardan öneri almam.bir dr a gidin ne güzellik merkezine gitmesi.

hayır.daha da yayılır o sivilceler.siz herkes ne derse yaparsınız 5 yıl daha kurtulamazsınız o sivilcelerden.ben de sivilce yok.cilt bakımımı burada uzman olan arkadaşlar yardımıyla aldığım ürünlerle yapıyorum.uzman olmayanlardan öneri almam.bir dr a gidin ne güzellik merkezine gitmesi.
aynen yok sihirli iksir yok altin tozu kim bilir neler surecekler guzellik merkezindekiler dermatolog degil

Sorunun ne olduğunu bilip çözmeden cildinize uyguladığınız her mutfak malzemesi cildinizi ileride daha beter hale getirebilir. Maya nedir ablacım, keza sirke içmek, sürmek, limon ile hemhal olmak?
Güzellik merkezleri dahiliye konusunda ihtisas sahibi değil üstelik, belki tedaviye ihtiyacınız olan bir konu vardır.

Eşim dermatolog ve çok ekstrem durumlar yada hastalar ısrar etmemiş ise ilaç tedavisi başlamıyor. (Roaccutane mucize ilacmiscasina gelenler icin).

En yakın zamanda doktora gidin ve yüzünüze uygun temizleyici yüz kremi güneş kremi kullanımına başlayın. Düzelince soyma ve leke tedavisi başlanır. Nolur yüzünüze poğaça muamelesi yapmayın.

Belki karaciğer yağlanması vardır veya altında yatan başka bir sebep vardır en iyisi cildiyeye görünün size ağızdan hap yerine merhem tarzı bir şey verir o zaten çarpıntı durumunuzu etkilemez sadece sivilce çıkınca sürülüp sabaha söndüren ilaçlar var onlardan alırsınız

Arkadaşlar merhaba :)
29 yaşındayim. Yüzüm ve boyunlarımda sivilceler var. Diş macunu yumurta aki yaş maya ne varsa denedim bana mısın demiyor. Evliyken sivilce 1 ya da 2 tane cikardi. Boşanali 5 yil oldu. 5 yildir azdı bu sivilceler.
Cildiye diyeceksiniz biliyorum :) perikardit(kalp rahatsizligi) gecirdiğim için, ilaç felan kullanmak istemiyorum. Çünkü majezik bile kullansam carpinti basliyor. Psikolojikde olabilir bilmiyorum :KK43:
Şimdi 2 sorum var size, bu yaşta bu sivilcelerden bitkisel bisekilde nasıl kurtulabilirim? Bir de kışın dermapen yaptirmayi dusunuyorum, hem sivilceler hemde izleri geçirir diye :KK43:
Konu hakkinda bilgisi olan, ya da uzman arkadaslarimiz varsa bana bi yardimci olabilirmisiniz? Sizin sivilceleriniz nasıl geçti?
Bir de bu benim için gercekten dert, lütfen konumu taşımayin ;(
Hormonlarınıza baktırdınız mı hap krem şeklinde ilaçlar da var mesela onlarda mı yan etki yapıyor sizde
Bende geçici bir süre olmuştu Hamam sonrası sırt ve gögüs sivilce dolmuştu
Sudocrem bildiğin pişik kremi ben onunla çözdüm + doğal elma sirkesini de tonik olarak kullandım çok hızlı sönmeye başlamışlardı

29 yaşındayim. Yüzüm ve boyunlarımda sivilceler var. Diş macunu yumurta aki yaş maya ne varsa denedim bana mısın demiyor. Evliyken sivilce 1 ya da 2 tane cikardi. Boşanali 5 yil oldu. 5 yildir azdı bu sivilceler.
Yani doktorlar,cildiyeciler,alanında uzman kişiler zaten önerilmiştir.
Benim yaklaşımim biraz daha nükteli olacak.
Şimdi evlendikten sonra artmislar ya : Acaba yeni bir aşk,yeni bir heyecan olsa bu sivilceler biraz sakinleşmez mi 🤗
Sonuc olarak bu aşk meşk işleri iyi geliyor,mutlu hissettiriyor.

Cildiye diyeceksiniz biliyorum :) perikardit(kalp rahatsizligi) gecirdiğim için, ilaç felan kullanmak istemiyorum. Çünkü majezik bile kullansam carpinti basliyor. Psikolojikde olabilir bilmiyorum :KK43:
Şimdi 2 sorum var size, bu yaşta bu sivilcelerden bitkisel bisekilde nasıl kurtulabilirim? Bir de kışın dermapen yaptirmayi dusunuyorum, hem sivilceler hemde izleri geçirir diye :KK43:
Konu hakkinda bilgisi olan, ya da uzman arkadaslarimiz varsa bana bi yardimci olabilirmisiniz? Sizin sivilceleriniz nasıl geçti?
Yediklerinize dikkat ederseniz geçerler.

Doktora gidin,sivilcelerin birçok nedeni olabilir. Alternatif tıp sorununuzu daha çok tetikleyebilir

Yüzünüze söylenen bir sözden veya bir davranıştan aşırı derece kırıldığınız oldu mu, ve bu sivilceler tam ne zaman çıktı..

Yüzünüze söylenen bir sözden veya bir davranıştan aşırı derece kırıldığınız oldu mu, ve bu sivilceler tam ne zaman çıktı..
Bosandiktan sonra :( benim için yıkım olmustu. İlk zamanlar ciktiginda geçer stresden uzuntuden cikiyor dedim ama geçmedi. Ya 29 yasindayim. Yanaklar da ve boyunda var. Yuzum çenem hatta elmacik kemigi felan prüzsüz diyebilirim. Ama yanaklarda ve boyunda olan gercekten rahatsizlik edici. Yuzumle ilgili kimse bisi demiyor ki, oyle br kirilma noktasi felan da olmadi. Ben dert ediyorim cunku 18 yasimda değilim ki bu yasta bu sivilceler gercekten sinir bozucu

Bosandiktan sonra :KK43: benim için yıkım olmustu. İlk zamanlar ciktiginda geçer stresden uzuntuden cikiyor dedim ama geçmedi. Ya 29 yasindayim. Yanaklar da ve boyunda var. Yuzum çenem hatta elmacik kemigi felan prüzsüz diyebilirim. Ama yanaklarda ve boyunda olan gercekten rahatsizlik edici. Yuzumle ilgili kimse bisi demiyor ki, oyle br kirilma noktasi felan da olmadi. Ben dert ediyorim cunku 18 yasimda değilim ki bu yasta bu sivilceler gercekten sinir bozucu
Travma çalışması yapmanız lazım, eğer iligilenirseniz özelden yazın bilgi vereyim

Çok geçmiş olsun. Vitamin eksikliği var mı D vitamini özellikle baktırın... Bir de aktif sivilceleriniz varken dermapen yapılamaz, sivilceler geçtikten sonra iz tedavisi için yapılır

Dışa sürdüğünüz hiçbir şey geçirmez sivilceleri içteki problemi halletmedikçe.
1.ihtimal) Hormonal bozukluğunuz var. Gidip tahlil yaptırın hormon yükseklikleri çıban gibi sivilce yapar çok fenadır. Hayıt tohumu yutuyorum ben 21 gün boyunca 3 kür. Hormonlarımı aşırı düzenledi. Bitkisel çözüm bu olabilir.
2.ihtimal) Karaciğerinizde bir problem var. Bunun için detoks yapabilirsiniz Aidin Salih’in gerçek tıp kitabını alıp okumanızı öneririm.
3.ihtimal) Geç ergenlik dediğimiz şeyi yaşıyorsunuz. Buna yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum ve sanmıyorum. 🤷‍♀️

Öyle cilt yıkama jeliymiş tonikmiş bilmem neymiş kar etmez altta yatan sebebi bulamadıkça. Doktora gidin lütfen.

Back
X