- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
Kendinize yapacağınız en güzel iyilik olurKızzz oda simdi aklıma geldiiii hiç aklimda yoktu. haftalik iznimde koşuyorum güzellik salonunaaaa :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinize yapacağınız en güzel iyilik olurKızzz oda simdi aklıma geldiiii hiç aklimda yoktu. haftalik iznimde koşuyorum güzellik salonunaaaa :)
hayır.daha da yayılır o sivilceler.siz herkes ne derse yaparsınız 5 yıl daha kurtulamazsınız o sivilcelerden.ben de sivilce yok.cilt bakımımı burada uzman olan arkadaşlar yardımıyla aldığım ürünlerle yapıyorum.uzman olmayanlardan öneri almam.bir dr a gidin ne güzellik merkezine gitmesi.Kızzz oda simdi aklıma geldiiii hiç aklimda yoktu. haftalik iznimde koşuyorum güzellik salonunaaaa :)
aynen yok sihirli iksir yok altin tozu kim bilir neler surecekler guzellik merkezindekiler dermatolog degilhayır.daha da yayılır o sivilceler.siz herkes ne derse yaparsınız 5 yıl daha kurtulamazsınız o sivilcelerden.ben de sivilce yok.cilt bakımımı burada uzman olan arkadaşlar yardımıyla aldığım ürünlerle yapıyorum.uzman olmayanlardan öneri almam.bir dr a gidin ne güzellik merkezine gitmesi.
buhar verecek maske yapacak aletiyle de içlerini temizleyecek sivilcelerin.böyle tedavi mi olur?cilt irrite olacak 1 hafta sonra daha fazlası çıkacakaynen yok sihirli iksir yok altin tozu kim bilir neler surecekler guzellik merkezindekiler dermatolog degil
yüzünüze asla asla böyle şeyler sürmeyin. diş macunu nedir yahuDiş macunu yumurta aki yaş maya ne varsa denedim bana mısın demiyor.
Hormonlarınıza baktırdınız mı hap krem şeklinde ilaçlar da var mesela onlarda mı yan etki yapıyor sizdeArkadaşlar merhaba :)
29 yaşındayim. Yüzüm ve boyunlarımda sivilceler var. Diş macunu yumurta aki yaş maya ne varsa denedim bana mısın demiyor. Evliyken sivilce 1 ya da 2 tane cikardi. Boşanali 5 yil oldu. 5 yildir azdı bu sivilceler.
Cildiye diyeceksiniz biliyorum :) perikardit(kalp rahatsizligi) gecirdiğim için, ilaç felan kullanmak istemiyorum. Çünkü majezik bile kullansam carpinti basliyor. Psikolojikde olabilir bilmiyorum
Şimdi 2 sorum var size, bu yaşta bu sivilcelerden bitkisel bisekilde nasıl kurtulabilirim? Bir de kışın dermapen yaptirmayi dusunuyorum, hem sivilceler hemde izleri geçirir diye
Konu hakkinda bilgisi olan, ya da uzman arkadaslarimiz varsa bana bi yardimci olabilirmisiniz? Sizin sivilceleriniz nasıl geçti?
Bir de bu benim için gercekten dert, lütfen konumu taşımayin ;(
Yani doktorlar,cildiyeciler,alanında uzman kişiler zaten önerilmiştir.Arkadaşlar merhaba :)
29 yaşındayim. Yüzüm ve boyunlarımda sivilceler var. Diş macunu yumurta aki yaş maya ne varsa denedim bana mısın demiyor. Evliyken sivilce 1 ya da 2 tane cikardi. Boşanali 5 yil oldu. 5 yildir azdı bu sivilceler.
Yediklerinize dikkat ederseniz geçerler.Arkadaşlar merhaba :)
Cildiye diyeceksiniz biliyorum :) perikardit(kalp rahatsizligi) gecirdiğim için, ilaç felan kullanmak istemiyorum. Çünkü majezik bile kullansam carpinti basliyor. Psikolojikde olabilir bilmiyorum
Şimdi 2 sorum var size, bu yaşta bu sivilcelerden bitkisel bisekilde nasıl kurtulabilirim? Bir de kışın dermapen yaptirmayi dusunuyorum, hem sivilceler hemde izleri geçirir diye
Konu hakkinda bilgisi olan, ya da uzman arkadaslarimiz varsa bana bi yardimci olabilirmisiniz? Sizin sivilceleriniz nasıl geçti?
Yüzünüze söylenen bir sözden veya bir davranıştan aşırı derece kırıldığınız oldu mu, ve bu sivilceler tam ne zaman çıktı..Arkadaşlar merhaba :)
Bosandiktan sonraYüzünüze söylenen bir sözden veya bir davranıştan aşırı derece kırıldığınız oldu mu, ve bu sivilceler tam ne zaman çıktı..
Travma çalışması yapmanız lazım, eğer iligilenirseniz özelden yazın bilgi vereyimBosandiktan sonrabenim için yıkım olmustu. İlk zamanlar ciktiginda geçer stresden uzuntuden cikiyor dedim ama geçmedi. Ya 29 yasindayim. Yanaklar da ve boyunda var. Yuzum çenem hatta elmacik kemigi felan prüzsüz diyebilirim. Ama yanaklarda ve boyunda olan gercekten rahatsizlik edici. Yuzumle ilgili kimse bisi demiyor ki, oyle br kirilma noktasi felan da olmadi. Ben dert ediyorim cunku 18 yasimda değilim ki bu yasta bu sivilceler gercekten sinir bozucu