Sivilceli Ciltler Yaş 30'u geçsede hala akne sorunu var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sabırsızlıkla bekleyeceğim. İnsanın cildi iyi oldumu psikolojiside iyi oluyor :) Yosun tozunu ilkkez duydum, yeni bir şey daha öğrenmiş oldum sayenizde.Teşekkürler :)

sabırsızlıkla bekleyeceğim. İnsanın cildi iyi oldumu psikolojiside iyi oluyor :) Yosun tozunu ilkkez duydum, yeni bir şey daha öğrenmiş oldum sayenizde.Teşekkürler :)

acayip güzel yorumlar var ya..çokta pahalı bişey kilosu 300 tl..gr olarak aldim:) ilk seferde işe yaradi sanki kurudu sivilceler,etrafimdakilerde yuzumun toparlandigini soyledi..ztn cok aman aman bisey yoktu

herkesin cilt yapısı değişkenlik gösterir. bende ciddi aknelere sahiptim resmen pskolojim bozuk dolanıyordum. Annem eczane teknisyeni kullanmadığım jel krem hap kalmadı hiçbir türlü geçmedi. son olarak azari bir doktora gittim arkadşmn tavsiyesi ile bana o ağır haplardan verdi. benimkinin markası zoratatenindi. şuan suratm bebek gibi ve sağlığıma hiçbirşey olmadı. doktor kontrolüyle kullandım tabikide :)

Benim cildim çok yağlı ve ben garnier yeşil olan paket jeli kullanıyorum çok kurutuyor bu benim hoşuma gidiyor çünkü cildim çok parlıyor benim

Bu sivilcelerim cozumu yok sanirim bende yarin sabahtan itibaren balik yagina basliyorum yani omega 3

Yorumlardan okuduğum ve anladığım kadarıyla Sorun ortak gibi görünsede cilt yapısı herkesin farklı.Kullandıktan sonra bana sonuçlarınızı yazarmısınız. Yoksa yüzüm yap boz tahtasına dönecek :) Omega 3 ne gibi bir fayda sağlar ki? Merak ettim.Yaplı cildin parlaması sıkıntı fotoğraf çekilirken hemen alnınız beliriveriyor. Zor bir yüz malesef. Ama ümitliyim çözüm bulacağım diye düşünüyorum .Konuştukça paylaştıkça

İyi bir cilt doktoruna düzenli olarak gidip onun önerilerini dinlemek bence en mantıklı çözüm. Sabırsız olmamak lazım. Sivilce tedavileri 1 seneyi bulabiliyor, bazen şiddetine göre süre uzayabiliyor da. Ama sürekli azalan şiddette olacağı için 5-6 ayda ciddi ilerlemeler kaydedersiniz.
Kulaktan dolma bilgilerle, aktardan alınan ürünlerle vakit kaybetmeyin. Azdırabilirsiniz sivilceyi.
Cildi temiz tutmak (günde 2 kez mutlaka temizlemek, imex sabun iyidir bu konuda), havasız bırakmamak, makyaj malzemeleri konusunda çok dikkatli olmak, özellikle yağ oluşumuna neden olanlardan kaçınmak ve doktorun önerdiği şekilde jel ya da kremleri hiç aksatmadan yerine getirmek sizi bu sorundan kurtarır.

Kadın doğum a gidin ve yumurtalıklarınıza baktırın bence de. Çünkü bu sivilce sorunu ve yağlı cilt polikistik over nedeni ile olabilir. :)

zeynepcim bende aynı dertten muzdaripim 28 yaşıma giricem ama sivilce sorunum bitmedi gitti bütün ilaçları kullandım roaccutane da dahil ama kesin çözüm yok en son bi aktardan killi sabun ve arap kızı kremi aldım aktarın tavsiyesiyle 2 haftadır kullanıyorum ama pek bişey farketmedi sanki bişeyler öğrenirsen lütfen banada söyle

yumurtalıklarımda hiç sorun yok,ama oluyor işte,çözüm yok,kurtulamıyorum.Yolu yarıladım ama hala bu yaşta sivilce problemi çekiyorum.Offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…