- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi siyah_zeytin11
Tura katılman için illa gelişmiş bi yerde yaşaman gerekmiyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeyinciler gelir şimdi. Akşamda kocişlerine çocuklarına sarılıp uyurlar![]()
Amin tüm bekarlara inşallahÖncelikle halinize şükredin. Dualarınizi da detaylandirarak evlilikten beklentilerinizi sıralayarak dua edin. Rabbim tez zamanda gönlünüze göre mutlu olacağınız bir evlilik nasip etsin INSAALLAH
Benimde şöyle başımı alıp sessiz sakin bir yere gidesim var ev müsayitse gelem bacı arkadaşlık ederizDaha önce de bununla ilgili bir konu açmıştım. Yine dertlendim. Derdimi anlatacağım kimse yok ondan buraya yazıyorum. Bana kızmayın lütfen.
1. Yaş 35 oldu, bekarım. Evlenmemiş olmam beni çok üzüyor. Kardeşlerim güzel evlilikler yaptı, onların çocuklarına baktıkça içim cız ediyor.
2. Bekar arkadaşım hiç yok. Kiminle buluşsam evlilik çocuk muhabbeti dönüyor. Hem hiç sarmıyor muhabbet, hem de kıskanıyorum işin gerçeği. Ondan çoğu zaman kimseyle bir yere gitmiyorum.
3. Mesleğim gereği küçük şehirlere görevlendirmelerim oluyor. Dolayısıyla kafa dengi birini bulmakta zorlanıyorum. Mesela şu an kimse yok tanışabileceğim etrafımda.
4. Tur, hobi, sosyal aktivite filan demeyin. Çünkü çok küçük bir yerde yaşıyorum. Bunların hiçbiri yok gerçekten. Evden işe, işten eve.
Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar. Çok üzülüyorum, sürekli ağlıyorum. Akraba filan kimse yok hayatımda. Ailemle de iş gereği farklı şehirlerde yaşıyorum. Televizyon izlemekten bir hal oldum. Bir akıl verin bana.
Bi kere evlenmediği için dert yanıp tavsiye isteyene “evlenipte napıcan” diyen olmasa... Kadın evlensem mi evlenmesem mi demiyor, napabilirim diyor. Çok meraklısınız şu cümleye