Yaş 35 oldu ama hala hayatımda birisi yok... yalnızım.

ben şuna inanıyorum
evliliğin yaşı yok insan her yaşta evlilik yapabilir
önemli olan tabiri caizse evrene olumlu enerji yaymanız yani ben evlilik istiyorum imajı vermeniz
çünkü insanlar da seçici diye düşünüp geri duruyor olabilir

• Beğen
Reactions: 000
Öncelikle halinize şükredin. Dualarınizi da detaylandirarak evlilikten beklentilerinizi sıralayarak dua edin. Rabbim tez zamanda gönlünüze göre mutlu olacağınız bir evlilik nasip etsin INSAALLAH
Amin tüm bekarlara inşallah
evlilere de ağız tadı nasip etsin

Atama isteyemez misiniz başka büyük bir ile? Yeni iş arkadaşlarınız olur çevreniz değişir?

Sizi çok iyi anlıyorum. İnsan hayatında birisi olsun istiyor, fakat internetten tanışma falan olursa dikkatli olmanızda fayda var . Çünkü arkadaşım internetten tanışmıştı biriyle , çok efendi diyordu, çocuk evine çağırmış hemen ilk buluşmada.
Allah korusun niyetleri sizin gibi iyi olmayan birçok insan da var maalesef.

• Beğen
Benim böyle bir arkadasım var. Yalnızlıktan yakınıyor. Ama o da her şeyin fazlasnı istiyor. Hem aşık olacak, hem mantığına uyacak, hem gözüne hitap edecek, egitimi ondan iyi olacak.... Liste böyle uzuyor. Karşısına cıkan şansları degerlendirmiyor.

Evlilik ( hayatında birinin olması) bence bir ihtiyaç. Hem manevi, hem hormonlarımız, hemde bir çık açıdan ben bir ihtiyaç olarak görüyorum. Bunun yerini aile, eş dostla dolduramazsın. O yüzden de evli olup da " evlenip de ne yapıcan" diyenleri çok haksız buluyorum.
Acaba biraz fazla mı secici davrandınız bugune kadar?

Daha önce de bununla ilgili bir konu açmıştım. Yine dertlendim. Derdimi anlatacağım kimse yok ondan buraya yazıyorum. Bana kızmayın lütfen.
1. Yaş 35 oldu, bekarım. Evlenmemiş olmam beni çok üzüyor. Kardeşlerim güzel evlilikler yaptı, onların çocuklarına baktıkça içim cız ediyor.
2. Bekar arkadaşım hiç yok. Kiminle buluşsam evlilik çocuk muhabbeti dönüyor. Hem hiç sarmıyor muhabbet, hem de kıskanıyorum işin gerçeği. Ondan çoğu zaman kimseyle bir yere gitmiyorum.
3. Mesleğim gereği küçük şehirlere görevlendirmelerim oluyor. Dolayısıyla kafa dengi birini bulmakta zorlanıyorum. Mesela şu an kimse yok tanışabileceğim etrafımda.
4. Tur, hobi, sosyal aktivite filan demeyin. Çünkü çok küçük bir yerde yaşıyorum. Bunların hiçbiri yok gerçekten. Evden işe, işten eve.
Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar. Çok üzülüyorum, sürekli ağlıyorum. Akraba filan kimse yok hayatımda. Ailemle de iş gereği farklı şehirlerde yaşıyorum. Televizyon izlemekten bir hal oldum. Bir akıl verin bana.
Benimde şöyle başımı alıp sessiz sakin bir yere gidesim var ev müsayitse gelem bacı arkadaşlık ederiz :KK60:

yalnızlar telegram grubu kurup birbirimizi teselli edelim bence hahahahah. benim yaşıtlarımdan 2.yi evleniyor. kısmet. hemen de buluyorlar. bize de sap muamelesi yapıyorlar.

yalnızlar telegram grubu kurup birbirimizi teselli edelim bence hahahahah. benim yaşıtlarımdan 2.yi evleniyor. kısmet. hemen de buluyorlar. bize de sap muamelesi yapıyorlar.

iki kere göndermişim pardon.

3 yol var:
Arkadaşlara/akrabalara haber salmak...hepsi cevresini bir gözden gecirsin...
Sizde kendinizi her ortama dahil edin ( ben mesela daha 2 ay önce yakin bir arkadaşımı diğer arkadaşımın kayninla tanıştirdim, şimdilik iyiler)

Gercekdende şartları zorlayip turlara vs. katılmak ( ben leylek gibi gezmeme rağmen daha hic turda bir erkekle tanışmadım nedense ama olurya şans size denk gelir.) veya erkeklerin daha yoğun ilgi duyduğu bir spor dalina yeltenmek (spor salonuda olur)

İnternet üzeri tanışmak (hic tecrübem yok)

Bi kere evlenmediği için dert yanıp tavsiye isteyene “evlenipte napıcan” diyen olmasa... Kadın evlensem mi evlenmesem mi demiyor, napabilirim diyor. Çok meraklısınız şu cümleye

Bu cümle genelde karşıdakini "kirmadan uyarma" amacli kuruluyor. Genellemek doğru değil ama bazi kadınlar "nefes alsa yeter" diye kapiya bekci olamayacak tiplerle evleniyorlar- peşine hemen çocuk (yaş geçiyor kafasi) sonra al sana trajedi...

Hergün okuyoruz burda...

• Muhteşem
hemen tura katılın diyorlar ama çoğu tura insanlar zaten aile veya sevgilileriyle katılıyor.yalnız gelenler nadir oluyor.yurtiçi turunu bilmiyorum ama yurtdışında gözlemlediğim bu.kursa giderseniz veya spor salonuna belki daha çok şansınız olur.çevrenize haber salın evlenmek istiyorum diye onlardan birşey çıkar belki çıkmazsa internete yönelirsiniz.yeni insanlarla tanışacak ortam yoksa biraz zor olur gerçek hayatta bulmanız.bu işler gerçekten kısmet çokta kendinizi yıpratmayın.

Back
X