Yaş farkı:(.. Biraz uzun

zeynep789

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
15
0
16
İzmir
Kızlar, bi süre önce bi ortama girdim(çalışma ortamı). Girdiğim yerde herkez aile gibi. İlk başta herkeze abi, abla gözüyle baktım. Hatta çook sevdiğim bi abim oldu burda. Bana karşı çok hoşgörülü ve çok iyi biri. Uzun bi süre abi olarak baktım ona. Ama son zamanlarda o insan bende çok değişti. Hoşlanmaya başladım ondan. Ona karşı bakışlarım manalaştı. Hayran hayran bakmaya başladım. Ve etrafımdaki herkez bakışlarımdan ondan hoşlandığımı anladı. Ona karşı davranışlarımda istemsiz olarak çok değişti. Ve onun takıldığı birçok kız var. Onu kızlarla görünce ve konusu geçince çok kıskanıyorum. Bakışlarımdan ve davranışlarımdan, ondan hoşlandığımı anlamış. Anladığıda zaten belli. Çünkü bazen konusurken üstüne basa basa laf arasında kardeşimsin diyodu. Kesin olarak anladıktan sonra benden çok uzaklaştı. Aramızda abi kardeş ilişkisi bile yok artık. Günaydın bile demiyoruz. Sanki hiç tanımıyomus gibi. Beni kardeşi olarak görüyomus, yaşım küçükmüş. Bu arada aramızda 9 yaş var. Aslında ben ondan bişey beklemedim. Şuandada tek istediğim ondan çok hoşlanmama rağmen eskisi gibi benimle kardeşi olarak konusması. Şuanda hiç konusmamasından iyidir. Ama ne ve nasıl yapıcağımı hiç bilmiyorum. Onu görünce heyecanlanıyorum ve canımda acıyo. Çok kıskanıyorum zaten herkesten. Bişeyim değil biliyorum ama kıskanıyorum, canımı acıtıyo. Ben ondan uzaklaşayım diye konusutuğumuz zamanlardada sert davranmaya başladı. Bişey söyleyin ya. Yardım edin.

yaşınız kaç acaba? yani bene 9 yaş öyle aman aman bir yaş farkı değil, gayet de güzel anlaşılır. ideal bile olabilir hatta. tabi bu noktada yaşlarınızı bilmediğim için yorum yapamıyorum. eğer yaşınız 17-18 falansa evet hoşlandığınız kişi dediğinde haklıdır. ama 20 yaşından büyükseniz fazla değil aradaki 9 yaş. bence size karşı bir şey hissetmedi, yaş farkını bahane olarak kullandı. bu arada şunu söylemek isterim, sizinki aşktan ziyade hayranlık da olabilir. öğrencinin hocaya olan hayranlığını aşk sanması gibi. çünkü o sizin için öğretici konumdaymış. bence uzak durmanız daha sağlıklı şu anda. üstüne üstüne giderseniz kalbinizi kırabilir

canım 9 yaş çok fazla bi yaş farkı değil ama 9 sene bi insanın olgunlaşması için uzun bi süre. o seni, senin istediğin gibi görmüyordur. sorun yaş farkıda olmayabilir. bence üstüne gitme. olmuyorsada zorlama. merak etme zamanla geçecektir.

Bence senin uzak durman hayirli

Yasini bilmiyorum ama hayranlik duygusunu ask sanmis olmayasin cnm. Ne yazikki istemedigini acik bir dille gostermis dua et ki hislerini kullanip seninle kacamak yapip sende daha agir yaralar acmamis.

Bence aklini dagitacak seyler bul ve ona karsi tavirlarini degistir

Ne yapmalıyım? nasıl değiştirmeliyim? Zaten bende onun gibi ona soğuk davranmaya başladım ama canım çok acıyor.(

Seni istemediğini çok açıkça belirtmiş sende zorlama daha çok üzülürsün. Zamana bırak başka birini bul seni sevecek birini. Seni sevmeyen birini severek kendine haksızlık yaparsın. Ne kadar seversen de sev seni senin sevdiğin kadar sevmeyecektir kardeş olarakta yaklaşmayı sakına sakın deneme acizlik bu. Sen aciz değilsin bırak onun peşini.

Benim abimle yengemin arasinda da 9 yas var. Evlendiklerinde yengem 20,abim 29 yasindaydi ve severek evlendiler. Bende nedense erkegin yasi buyuk olursa daha iyi olacakmis gibi bi algı vardir. Sanki yas farki ne kadar fazlaysa erkek o kadar fazla deger kiymet bilir diye dusunurum. Hic bi erkek de bi bayan kadar yas farkini dert etmez. Yani eger o kisi sana karsi biseyler hissetseydi yas farkini hic sorun etmezdi emin ol canım. En iyisi uzak durman uzerine gitmemen. Sende oyle yapiyormussun zaten. Cunku baska yapacak bisey yok canim uzme kendini. Hakkinda hayirlisi olsun.

işten çıkmakla en iyisini yapmışsın hem görmemiş olrsn hem unutman daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…