• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı engeli

Kesinlikle öyle düşünüyorum inanın. ben senin turkcellci bıdı bıdı konuşan arkadaşınım dedim hatta bana açıldığında dün. üzüldü ama beklicem sabredicem dedi. ki ben seneye eskişehirde üniversite düşünüyorum bunuda dedim cok uzak değil gelirim dedi.

Hımm. Biraz düşük hızda gidin. Hemen olanın kıymeti de olmaz hem.
Bir de tanımadığınız insanların arabasına binmemeye dikkat edin. Neler görüyoruz, başınıza bir şey gelebilirdi.:ssz:

Selam hatunlar, bir kaç gündür konuştuğum daha 6 gündür tanıdığım biri var. Mağazaya müşteri olarak gelmişti bayağı bir konuştuk. Ertesi gün hattı ile ilgili aramak durumunda kaldım geldi numaramı almış bi şekilde konuştuk görüştük çok eğlenceli bi akşamdı. lakinn aramızda 12 yaş var yaşını göstermiyor ve genç yapıda düşüncede. beraber winnie the pooh introsunu söyleyecek kadar :9: arabayla evime bıraktı ben metroya bırakıcak diye beklerken. biraz daha yanında olmalıymışım da :16: açıkcası etkilenmedim değil ama yaşadığım onca kötü tecrübeden sonra tereddütteyim biri ona ait olmamı ister, 1 yıla yakın ilişkim olan adam aldatır, diğeri tehdit eder, derken erkek cinsinden sadece eğlence amaçlı konuşurken böyle birinin çıkması kafamı karıştırdı. Ama konumuz aşk sorunsalım değilde 12 yaş olmasına rağmen ve sevgilim olmanı istiyorum demesine rağmen konuşsammı yoksa ' ehehe oldu mademmm '' deyip ufaktan kaçsam mı ?:32:

Şekerim doğru yoldasın her daim mutluluğun yolu olgun erkekten geçiyor, istisnalar illaki olacaktır ama adama bak winnie the pooh introsuu <3 süper yaaa hayatının en güzel ilişkisini yaşayacaksın emin ol :)

Hımm. Biraz düşük hızda gidin. Hemen olanın kıymeti de olmaz hem.
Bir de tanımadığınız insanların arabasına binmemeye dikkat edin. Neler görüyoruz, başınıza bir şey gelebilirdi.:ssz:

bende senin gibi düşünüyorum ama çok güven verdi bunu bildiğim için rahattım bi de aynı semtteyiz buna güvenerek bindim biraz da

İşte içimdeki ses de aynen böyle diyor ne güzel söyledin:50: bugune kadar konuştuğum kişiler 30 a kadardı yani zaten küçük kimse ile konuşmadım ama bu defa beni aşar gibi. ama anlaşıyorum da işin şey yanı o :15:
6 günde,6 ayda anlaşamayacak birşey yok.Senin yaşlarında hepimiz olgun erkeklerden hoşlandık.Yaşıtlarımız çocuksu geldi.Ama yıllar geçince öyle olmuyor.30 yaşında olsan,olabilir derim.Çünkü 30 yaşında insanın fikirleri oturmaya başlamıştır.Ama değil,geçen yıl,geçen ay ki düşüncelerini beğenmeyeceğin yaştasın.Neler çıkar karşına.Okulunu oku.Üniversite hayatı daha güzeldir.Ne kadar çok çevre edinirsin.Burda bir ilişkiyle üniversiteye gitsen sıkıntı.Adamın yaşından dolayı kıskançlıklar sahiplenmeler başlar.Ve 32 yaşında bir adam evlenip çoluk çocuğa karışmak ister.Ya da sana gelene kadar çok limanda durmuştur.Seni de bir liman olarak görüp,geçer gider.İyi düşün.

henüz aşk yok bir şey yok. bir haftalık bile değil. böyle bir durumda yani baştan lades demek gibi bir şey. emek vermemişken, aşık olmamışken baştan kopmalısın bence. bugün bile acaba sorusunu akla getirebilecek bir şey iken uzun süre sonra acaba dememe ihtimalin yok gibi. ha takılırım sadece, çok beklentiye girmem gelecek bakımından diyorsan o başka.

bende senin gibi düşünüyorum ama çok güven verdi bunu bildiğim için rahattım bi de aynı semtteyiz buna güvenerek bindim biraz da

Canım gençlik filmi değil hayat. Birçok tehlike masum görünür insanın gözüne zaten. Senden sadece 2 yaş büyüğüm o yüzden pek ablan sayılmam ama dikkat et gözünü seveyim.
2 kere dükkana gelip, hemen nasıl sevgilisi olmana karar verebilmiş acaba? Tanımadan etmeden bu kadar çabuk.
Çok çok hızlı, yani sadece fiziksel olarak beğenmiştir seni. O yüzden şimdi sana hayatının aşkı falan gibi gelmesin. Yani anlatmak istediğim o yaşta adam için duygu durumları biraz daha farklı olabilir.
Eğer biraz etkilendim diyorsan, tanımaya çalış ama dediğim gibi acele etme.
Yap veya yapma diyemem ama dikkatli ol.
Ne bileyim benim kız kardeşim olsa temkinli yaklaşırdım. O yüzden bunları söylüyorum.

6 günde,6 ayda anlaşamayacak birşey yok.Senin yaşlarında hepimiz olgun erkeklerden hoşlandık.Yaşıtlarımız çocuksu geldi.Ama yıllar geçince öyle olmuyor.30 yaşında olsan,olabilir derim.Çünkü 30 yaşında insanın fikirleri oturmaya başlamıştır.Ama değil,geçen yıl,geçen ay ki düşüncelerini beğenmeyeceğin yaştasın.Neler çıkar karşına.Okulunu oku.Üniversite hayatı daha güzeldir.Ne kadar çok çevre edinirsin.Burda bir ilişkiyle üniversiteye gitsen sıkıntı.Adamın yaşından dolayı kıskançlıklar sahiplenmeler başlar.Ve 32 yaşında bir adam evlenip çoluk çocuğa karışmak ister.Ya da sana gelene kadar çok limanda durmuştur.Seni de bir liman olarak görüp,geçer gider.İyi düşün.

Benim amacımda o aramız kötü olmasın ben onunlayken sıkılmıyorum ama sevgilide olup bi bağlantımızda olmasın arkadaşım olarak kalsın istiyorum. Ama o her geçen gün bana daha çok bağlanıyo ne yapsam hoşuna gidiyo yanında geğirdim çok doğalsın dedi :9: ya da ı ıh çok kullanırım konuşur gibi yazıyosun çok hoşuma gidiyo diyor :27: ben donup kalıyorum bişey de söyleyemiyorum ki

Canım gençlik filmi değil hayat. Birçok tehlike masum görünür insanın gözüne zaten. Senden sadece 2 yaş büyüğüm o yüzden pek ablan sayılmam ama dikkat et gözünü seveyim.
2 kere dükkana gelip, hemen nasıl sevgilisi olmana karar verebilmiş acaba? Tanımadan etmeden bu kadar çabuk.
Çok çok hızlı, yani sadece fiziksel olarak beğenmiştir seni. O yüzden şimdi sana hayatının aşkı falan gibi gelmesin. Yani anlatmak istediğim o yaşta adam için duygu durumları biraz daha farklı olabilir.
Eğer biraz etkilendim diyorsan, tanımaya çalış ama dediğim gibi acele etme.
Yap veya yapma diyemem ama dikkatli ol.
Ne bileyim benim kız kardeşim olsa temkinli yaklaşırdım. O yüzden bunları söylüyorum.

Muhakkak öyle canım seni anlıyorum inan ben 1 sene önce bu durumun aynısını yaşayan kız arkadaşıma demiştim senin dediklerini. Benim gözümü korkutan da o ama bi yandan da aradığım şey de o toy olsun istemiyorum hayata karşı ben nasıl deli doluysam oda hafif olsun ama beni kollasın ki hata yapmıyım istiyorum tabi direk hatanın kendiside çıkabilir oda ayrı

Muhakkak öyle canım seni anlıyorum inan ben 1 sene önce bu durumun aynısını yaşayan kız arkadaşıma demiştim senin dediklerini. Benim gözümü korkutan da o ama bi yandan da aradığım şey de o toy olsun istemiyorum hayata karşı ben nasıl deli doluysam oda hafif olsun ama beni kollasın ki hata yapmıyım istiyorum tabi direk hatanın kendiside çıkabilir oda ayrı

Ben de bir iki defa öyle düşündüm. Ağır olsun, yaşıtlarımdan ne gördüm ki falan dedim. Ama yaşı büyük olan da heyecan arayabiliyor canım bazen. Niyet meselesi bu tabi, herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama.
İşte güven, istikrar ararken tam tersini bulma diye söylüyorum. Her yaşı büyük olan sığınacak güvenli liman olmayabiliyor. :ssz:
Hadi diyelim her şey iyi gitti şansına. Ama ailen ne diyecek bu duruma, iş ciddiye binerse? Aileyi de bırak sen biraz büyüdükten sonra ya yaşıtların daha genç daha çekici gelmeye başlarsa? Onu yaşlı bulursan? Bunlar sonraki meseleler ama gördüğüm kadarı ile sen devam edeceksin gibi bu adamla o yüzden herşeyi hesaplamaya başla. :40:

Cnm iyi dusun yaş sorunu dersen benim eşimle 20 yaş var.bir buçuk yıllık evliyiz.bir buçuk yılda sevgililkk dönemimiz oldu eşim çok olgun anlayisli biri.çok iyi anlaşıyoruz en önemlisi sevgi.sevgi varsa huzur vardır

aklıma bu adamın winnie the pooh şarkısını nerden bildiği takıldı.. 32 yaşında bir adam normalde çizgi film seyretmez.. sadece çocuğu varsa o kadar ezberleyecek ölçüde seyretmiş olur... kötü niyetli olabilirim..:/ ama sen bu kişinin bekar olduğundan emin misin?

Ben de bir iki defa öyle düşündüm. Ağır olsun, yaşıtlarımdan ne gördüm ki falan dedim. Ama yaşı büyük olan da heyecan arayabiliyor canım bazen. Niyet meselesi bu tabi, herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama.
İşte güven, istikrar ararken tam tersini bulma diye söylüyorum. Her yaşı büyük olan sığınacak güvenli liman olmayabiliyor. :ssz:
Hadi diyelim her şey iyi gitti şansına. Ama ailen ne diyecek bu duruma, iş ciddiye binerse? Aileyi de bırak sen biraz büyüdükten sonra ya yaşıtların daha genç daha çekici gelmeye başlarsa? Onu yaşlı bulursan? Bunlar sonraki meseleler ama gördüğüm kadarı ile sen devam edeceksin gibi bu adamla o yüzden herşeyi hesaplamaya başla. :40:

Ne kadar anlaşsamda yapmıcam inan yapamam çünkü gerçekten beni aşar sadece konuşmak istiyorum cünkü kiminle arkadaş gibi konuşsam hormonlarının etkisi ile beni yatağa atma planı yapmalarından sıkıldım. '' bence o film baya bi abdürtdü hala izliyomusun?'' - '' Hee izliyorum da sen bosver filmi simdi. keşke yanında olsaydım nefes nefese uyusaydık sarılsaydım sana ama korkma yaramazlık yapmam ehehehe:29: geneli böyle oldugundan onun bana yaklasımı hosuma gitti sadece

Ben sevginin, aşkın; yaşı,mekanı, süresi olduğunu düşünmüyorum. İlişkileri kalıplara sokamazsınız. Birinde iyi gitmemesi, sizinde öyle olacağı anlamına gelmez. Ben eşimle facebook'ta tanıştım. İyi ki o zamanlar kk'yı bilmiyordum, yoksa burada ki bayanlar "internette tanışılan insandan hayır mı gelir" diyerek evliliğime mani olabilirdi :1: Evet ben eşimle facebook'ta okey oynarken tanıştım, köpeğimin resimlerini görünce parkta buluşalım köpeği seveyim dedi. BUluştuk tabi, sonra bir daha, sonra bir daha. Hemen her gün görüşmeye başladık, 3 ay sonra evlilik hayali kuruyorduk. hayatınıza ve ilişkilerinize setler kurmayın, belki o sizin hayatınızın erkeğidir, ya da değildir. Bunu ancak yaşayarak öğrenebilirsiniz. Kendiniz olun, ne yapmak istiyorsanız onu yapın, yok yakınlaşmıyım diye uzakta durmak için de kasmayın kendinizi. Neyseniz o olun. Tanıyın, zamanı paylaşın, konuşun , anlaşıp anlaşamayacağınızı, yaş farkının sorun olup olmayacağını sizden başkası bilemez. Hayata, kendinize ve de o inana bence bir şans verin.

aklıma bu adamın winnie the pooh şarkısını nerden bildiği takıldı.. 32 yaşında bir adam normalde çizgi film seyretmez.. sadece çocuğu varsa o kadar ezberleyecek ölçüde seyretmiş olur... kötü niyetli olabilirim..:/ ama sen bu kişinin bekar olduğundan emin misin?

evet kimliğinide gördüm canım değil nerden biliyo yiğenleri var :))

Ne kadar anlaşsamda yapmıcam inan yapamam çünkü gerçekten beni aşar sadece konuşmak istiyorum cünkü kiminle arkadaş gibi konuşsam hormonlarının etkisi ile beni yatağa atma planı yapmalarından sıkıldım. '' bence o film baya bi abdürtdü hala izliyomusun?'' - '' Hee izliyorum da sen bosver filmi simdi. keşke yanında olsaydım nefes nefese uyusaydık sarılsaydım sana ama korkma yaramazlık yapmam ehehehe:29: geneli böyle oldugundan onun bana yaklasımı hosuma gitti sadece

Anladım, sen sapıklardan bıkmışsın:27: Ben artık bu sebeple karşı cinsle etkileşime girmiyorum. Yani bir süredir yalnız takılıyorum.
Onla takılmak hoşuna gidiyor anladım ama yine de dikkat et

Back
X