yaş farkı problem midir yorumlarınızı merak ediyorum

Aşkta yaş önemli değildir gibi klasik cümleler kurmak isterdim ama ne yazık ki öyle yapmayacağım...
Erkek 38 yaşında... İlerde illa ki sorun olur her yönden.

Şimdi sorun olmayabilir adam kuşak olarak çok eski değil… ama sen kuşak olarak çok yenisin. Ama bundan 10 sene sonra asıl o zaman yüzleşmeye başlarsın sorunlarla sanki..
Yaş uyumu bence önemli.

Benim arkadaşımla eşi arasında 11 yas var. Evlendikleri gun arkadaslar hep beraber bi yere eğlenmeye gidelim dedim. Arkadasimin eşi aynen soyle dedi; bosver gencler gitsin eğlensin :) gelmediler gercekten . Ve 5 yıl oldu evleneli hic bir zaman bu uyumu yakalayamadilar

Bu durum kişilere göre değişebilir. Bence erkeğin büyük olması herzaman iyidir çünkü erkekler geç olgunlaşırlar. Benimde eşimle aramda 11 yaş fark var sevgiliyken çok takmıştık bizde ama çok şükür bir sorun yaşamadık. Sadece ben gezmeyi daha çok severim eşim ise hem işlerinin çok fazla yoğun olması hemde karakteri nedeniyle sakinliği dinlenmeyi sever tek sıkıntımız bu oluyor ara sıra..

Hemen hemen benim yaşımda gibi kız ben şu an 24 yaşımı tamamlamak üzereyim düşünüyorum 38 yaşında bir adamla ne paylaşabilirim diye ama inan bulamadım. Erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük bir çok ortak paylaşımımız var mesela bir çok şeyi birlikte öğreniyoruz birlikte keşfediyoruz kısacası birimiz bir yolu giderken diğerimiz geri dönmüyor yan yana gidiyoruz.

forumda ki bu tarz konulara hep aynı cevabı vermişimidir..

evet aralarındaki yaş çok fazla....çok sorun yaşarlar...

............................................

dün eşimle evlendiğimiz zamanlardan konuşuyorduk,konu nasıl bu hale geldi hatırlamıyorum ama eşim ben şu an 20 yaşındaki bir kızla evlenirim dedi..(bende eşimde 33 yaşındayız bu arada)

başımdan resmen kaynar sular döküldü...sadece pis sübyancı sapık diyebildim..çünkü ben 33 yaşındaki eşimin,fiziksel,ruhsal tüm yaşantısının içindeyim ve 20 yaşındaki bir kızla ne kadar farklı hayatlarının olabileceği bilincindeyim..

direkt gözüm bu yoruma takıldı doğru aslında

kız yaşı var ya evlenip boşandıysa etraf ne der diye yüz vermiyorda çocuk her face de gördüğünde slm yazar 1 haftada sadece 1 kere face de karşılaşmışlar 1 kere de tel de çocuk sizli bizli olmayalım ya hiç mi hatrımız yok çok resmi olmaya ne gerek var demiş...
kız ama pek yüz vermediği için pek de uzamadı ama ... ama ...işte ... çocuğun birçok şey hakkında bilgisi olması yorum yapabilmesi, rahat tavırları kıza keşke yaş farkı olmasaydı diyor... ama bilmiyorum ben yorum yapamadım

fazla.
7 8 yaş neysede,
13 çok fazla.
şimdi ikinizde gençsiniz,şimdi ne senin ne onun gözüne batar bu yaş farkı.
fakat bir müddet sonra eşin duraklama evresine geçecek sosyal açıdan,
sense tam tersi olacaksın..
yani bu uçurum seneler geçtikçe daha da artar.
benim babam annemden 11 yaş büyük.
anlaşıyorlar anlaşmasınada annem çok erken yaşlandı ruhen.
yaşıtları hala sosyal,gezip tozarken annem 50 60 yaşında insalar gibi yaşıyor.
bunu mecburen yapıyor babama uyum sağlamak için.
ben hayatımı yaşarım diyemiyorsunuz.
ortada hayat arkadaşınız ve paylaştığınız bir ömür var...
haliyle çok zor.
bir kez daha düşünün.
38 yaş çok büyük.

Son düzenleme:
walla cnm kosullara gore degısır...
sımdı eger bayan cok ve cok olgunsa...
erkegın bazı seylerı gormus gecırmıslıgı oldugu ıcın..
bazı konularda kızın dusuncelerı ona cocuksu gelebılır..
kı bır erkek kadının o kdrda cocuksu olmasını degıl..
daha cazıbelı ve dusuncelı olgun olmasını yeğler...

bnm esımle aramda 8 yas var..
ve bız cok ıyı anlasıyoruz cunku ben cok olgunum esım ıse bıraz daha cocuk
o yuzden ortada bulusuyoruz dıyelım..
ben 22 esım 30 yasında...
bana gore hersey asktan ıbaret esıme gore ask sadece benım..!!
aradakı farkı anlamıssındır emınım..
sevgılıyken hep kavgalarımız ya kıskanclıktı yada benım devamlı ılgı ıstemem..
esım cok kıskanc bır yapıya sahıp ..
evlendık hala aynı..
ılgı ıstemem meselesı evlenınce bıraz daha degısıyor ztn ıstesende ıstemesende aynı evdesın
ve senden baska ılgılenecegı bırsey yok :)

ama on uc yas baya bı kafa karıstırıcı..
bazen esımle bız dusunuyoruz dalga gecıyoruz..
ben yenı dogdugumda esım 3. sınıftaymıs :)
ben 5 sınıftayken esım unıversıte 1 deymıs :):)
bızı bı yanyana dusunsene o zaman ımkansız ama bu zamanda mutluluk verdı bızze..

kendını olcup tartmalısın bu yastakı bır adamın agırlıgını tasıyabılırmısın..??
bunu bız degıl sen karar verebılırsın..

esimle aramda 12 yas fark var.evlendigimiz gün arkadaslarim kac ay evli kalabiliriz diye iddiaya girdiler gözümüzün önünde :)) 12 yildir evliyiz cevremizde parmakla gösteriliyoruz.esim üzerimize titrer.tüm dünyasi ben ve cocuklarim.bu arada gece cocuklara bakici bulabildigimizde disarida cikiyoruz hala esim su an 43 yasinda , sabaha kadar beni gezdirdigi oldu. kisiden kisiye degisiyor bu canim.önemli olan bir uyumun olup olmamasi.gereken uyum yakalandiysa eger.inan bana hic sorun olmaz.

git adamın kartına otur gönül tahtına demişler ama cogu zaman yanlıs bır cumle oldugunu dusunuyorum , kadından cok daha yaşı buyukse o erkegın ne aşk yasayacak duygusu kalıyor ne bir şey o daha cok mantıklı davranıyor ama genç kızın beklentılerı daha farklı oluyor genç kız aşk istıyr canım cicim ıstıyor hep ılgı beklıyor ama adam yorgun :)))
tabıı kı kişiden kişiye gore değişir 38 yasında bır adam aşık olamaz mı olur elbet ve o gencecık kıza en buyuk mutlulukları tattırabılır , bu kişilıkle alakalı ... hayattan beklentı ve çiftler arasındakı duygularla alakalı ...
ama ılerleyen yıllarda kadın kadınlıgını keşfettıgı 30 yaştan sonra, adam 50 sine yaklasmış oluyor cınsel konuda problem olur mu bılemıyorum...olmaz herhalde..

Bana göre 7-8 yaş farktan sonrası artık kendini hem fiziksel olarak hem de düşünce yapısı ve hayata bakış açısı olarak hissettirmeye başlıyor. Her ne kadar erkek çok dinç , çok genç görünüp davransa da kadın da çok çok olgun olsa da hayatta bazı şeyleri yaşamdan tecrübe etmeden bazı durumların olayların içinde vakit geçirmeden o olgunluk pek olgunluk olmuyor aslında sadece ağırbaşlılık filan gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…