Yaş farkı var,karar veremiyorum. Lütfen fikir verin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morpapatyam1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak ettigim kararin sadece yas farkina mi takıldı? diger konular ok mi??

diğer konular için ok demek için çok erken .daha 1 aydır tanışıyoruz.ama elektrik aldım.yani kestrip atamadım.şuana kadar gördüğüm kadarıyla hoş biri.ama daha çok az tanıyorum.,

ben daha öncedende değiğim gibi çok zor bağlanan birisiyim ve bu kişiye bağlanmaya başladım.asıl sorun şuki eğer bu yaş farkının bariz riskleri varsa daha işin başında bilmek istedim bazı şeyleri.

tabiki tecrübelerdende faydalanmak istdeim.çünkü yakın çevremde bi örneği yok bu yaş farkının

dedem b.annemden 11 yas buyuktu ve kesinlikle b.annemden daha dinc duruyordu daha haraketliydi, kimse de bunlarin yas farki var diye bakmadi anlasilmiyordu, bir fark ta yaratmiyordu. 3 cocuklari olmus ve dedem cok sportif oldugu icin de hastaligi falan az oldu...yani bu kisiye gore degisir, bence kimseye sorma direkt karsindaki insana bak ve ona gore karar ver, baskalarinin yasadiklari farkli farklidir, kafani karistirma

sizde çok küçük değilsiniz ki...
28 yaşındasınız yirmi olsaydınız hadi neysede...
sende 30 a gelmek üzeresin...
anlaşmak ve fikir yapıları önemli gerisi boş...

zaten ELEKTRİK ALmak cok zor , degerlendir bence

sizde çok küçük değilsiniz ki...
28 yaşındasınız yirmi olsaydınız hadi neysede...
sende 30 a gelmek üzeresin...
anlaşmak ve fikir yapıları önemli gerisi boş...

turk milletinde evlenmeden 30 a yaklasmak sanırım kabus gibi bisey
herkeste bir 30 telasi
30 dan sonra is bitmistir evlenmediysen vah haline gibi soylemler
30 a gelmeden kapagi bi erkege at yeter ki mantik bu!

sana soylemiyorum gulsum yanlis anlamagenel konustum

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki on yaş çok normal.

Bunu sorun yaptığınıza göre kendinizi

çok küçük zannediyor olmalısınız.

Bende yaş farkı deyince 50 yaşında sandım damat adayını. Bence duyguların önemli. Çok kolay bir soru ? evlenmek istiyormusun istemiyormusun ? içinden bir ses sana cevap verecek tek sıkıntın yaş farkı ise bu iş olur :))

bence sorrun yok sen olursun 17 oda olur 27 bunu anlarım ama sizin yaşlarınız olmuş artık olmuşşşş :) yani karakterler oluşmuş olurlar olmazlar oluşmuş hayata bir yön verilmiş eksik olan evlilik yönü içinde bence hiçbir mahsuru yokkkkkkkkkkk allah hakkınızda hayırlısını versin

annemle bababım arasında 10 yaş var ve maaşşaaallah 32 senedir hala aynı aşk var e tabi herkesde olacak diye bir kaidede yok ama örnekleride var bu konunun yaşanmış :)))

bence hiç sorun diil..ben bekarken 12 yaş büyük biriyle sözlendim anlaşammıştık ayrıldık..yaş sorun diil bence

buarada kendimi genç hissetmiyordum zaten.ama burda yazılan bazı yorumlarda sonra iice çöktüm.arzuca9432 ben zaten çıtırım demiyorum.sanırım ben sorunu net anlatamadım.sorun onun 38 yaşında olması.

ya 28 yaşına ileri yaş demişsin:) bende 28 sayılırım,81 doğumluyum.Hiç öyle ileri bir yaşta olduğumu düşünmüyorum,eskidenmiş o küçük yaşta evlenmeler.Onun 38 yaşında olması sorun değil bence.Sen 28 o 38 bence dert edicelek birşey değil.Yanında senden çok mu büyük duruyor,yakıştıramıyor musun,sorun nedir

buarada kendimi genç hissetmiyordum zaten.ama burda yazılan bazı yorumlarda sonra iice çöktüm.arzuca9432 ben zaten çıtırım demiyorum.sanırım ben sorunu net anlatamadım.sorun onun 38 yaşında olması.

cokecek hicbisey yok
bence sanslisin cunku insan her onune cikandan elektrik alamiyor
elektrik alabildigin arti seviyene uygun biri cikmis karsina

neden sadece olumsuz yorumlara takiliyorsun? olumlu seyler yazanlar da var oyle degil mi
hoslandigin birinden sirf millet yas farki problem oluyor dedi diye vazgecmek mantikli olur mu
herkesin hayati farkli sonucta

aslında çok haklsısnız

genelde bu konu dışındaki diğer konularda oldukça kararlı ve kendime güvenliyim
ama bu ikili ilişkilerde yaşadığım hüsranlar ve evlenme konudsundaki çevre baskısı beni iyice paranoyak yaptı.dedeiğiniz gibi çok büyütülecek bi yaş farkı yok aslında.ama 38 yaşında olması sanırım biraz beni tedirgin etti.

kafana tek takilan kismi yas farki olmasi mi?
yani 28 38 cok aman aman fark degil bence..
ama simdi 5 sene icinde cocuk olsa
oldun 33
senin herif oldu 43
cocuk buyuse 20sine gelse
senin herif oldu 63..
sence nasil?
bi problem gormuyorsan problem yoktur zaten
ama hoslanmadiysan bu fikirden.. yine sen bilirsin..

:enbuyukkk:çok fazla yaş farkı değil ya takma kafana kafa yapınız uyuyorsa sorun değil bencehihoyyyt

Canım bende 29 yaşındyım we bekarım benide geçen sene 10 yaş büyük biri istemişti ama ben kabul etmedim yaşdan dolayı değildi bu başka şeyler wardı bence çok aşırı bir fark yok ikinizde olgunsunuz daha iyi anlaşırsınız görüntü bakımından da anladığım kadarıyla sana uygun yani senin yanında ona ısınmışsında bence daha iyi tanı allah hayırlısını cıkarsın karşına canım belkide cıkardı sıkma canını görüş konuş onunla daha iyi tanı kararın daha sağlam olur rabbim tüm bekarlara hayırlı eş nasip etsin mutluluklar diliyoruma.s.

anladım canım olsunn.nolcak yaaa.kadınlar herzaman daha önce çökerr.benim arkadaşım 24 yaşındaydı 50 yaşında biriyle evlendi o da abarttı ama..adam karizma genç duruyıo kadın çökmüş..bence bu hiç sorun diil

Anlaşıp anlaşamamak, aynı frekansta olmaktır esas olan...Eğer tek sorun yaş farkıysa hiç takılma derim... Kafanda başka soru işaretleri oluşursa o zaman düşünmek gerek...

bencede 10 yaş çok fazla değil..çokda ideal olduğunu düşünüyorumm..yaşıt olmaktan çok daha avantajlıdır bencee..sonuçta erkekler geç olgunlaşıo derler:p hayırlısı olsun hakkındaa..ama böle bi kısmette tepilmez herhald:) şaka baptımmm...hakkında hayırlsı neyse o olsun..en kısa zamanda güsel haberlerini beklioruz;)

Back
X