• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı ve Medeni durum

Sakin ama sakin evlenmesin kuzenin
Evli iken kuzenine asik olan adamdan ve sirf bu yuzden esini yuvasini yikan adamdan ne beklenir..
Bugun esini birakan yarinda kuzenini baskasi icin birakir.. Kuzenini dusunup seviyorsan onun bu adamla evlenmesine izin verme
Bu tarz adamlarin derdi sevgi degil elde edip cekip gitmektir.

Son iki seneleri iyi gecmesede evliymis, belkide kurtulacak durum varken adamin gözü disarda oldugu icin bitmis, yani kuzeninizle diyelim evlendi zor bi zaman geciyorken yine disariya kayar bu adamin gözü sonra al bastan hikayeyi.... Baska annelerinde yakisikli ogullari oldugunu söyleyin kuzeninize....:ssz:

Arkadaşlar merhaba,
Kuzenimin üyeliği olmadığı için onun adına ben akıl danışacağım.
Yeni bir ilişkiye başlamayı düşündüğü biri var ama korktuğu iki durum var tedirgin bu yüzden 1.cisi adam ondan 10 yaş büyük. 2.si ise kendisi hiç evlenmemiş genç kız adam ise yeni boşanmış dul bir erkek ki bu adamı evliykende tanıyordu aynı yerde çalışıyorlar.Adam buna hep aşıktı ama kız evli diye istemiyordu.Adam boşanınca tabi tekrar kızın kapısına dayandı.Siz olsaydınız napardınız kendisi çok hoşlanıyor ama mantığını susturamıyor.Fikirlerinizi merak ediyoruz.
Saygılar...

Yaslari kac?

evli iken elin bekar kızlarına sulanan bir adamdan zarar gelir, hemen uzaklaşsın hatta gerekirse başka biriş bulsun

benim esim benden 16 yas buyuk.on secme hakkim olsaydi yine esimi secerdim bikere oturup kalkmasini sana deger vermesini biliyo hic bakmasin bence derim

Kuzenindi arkadaşın oldu ayrica hic 2. Agiz anlatimina benzemiyor niye boyle gereksiz ben degilim kuzen olayindasinizz

Kızı tanımadan öncede hep boşanmaya kalkışmış evlılıklerın son 2 yılı sıkıntılı geçmiş araştırmış arkadasım saglam kaynaklardan yani kagıt üzerinde evlı gıbılermıs

adamın kendisi ve karısından başka kimse bilemez evliliklerinin derecesini. boşanmaya kalkması eşini sevmediği anlamına da gelmez, eşini deli gibi sevip yine de birbirini yiyen bir sürü çift biliyorum. evliyken başkasından hoşlandıysa bile bunu o kişiye söylemesi karaktersizliktir.

boşanmış olması neyi değiştirir belli ki evliyken ilanı aşk etmiş, hatta arkadaşım evli olduğu için istemiyordu dediğine göre ilişki de teklif etmiş... çapsız

2 sene boyunca boşanmalarını engelleyen neymiş ki onu anlamadım ben yazdınız mı ben mi görmedim ? Arlarında birşey yokmuş falan filan ama boşancakları için zaten çocuk da yapmamışlar ama 2 sene öyle beklemişler peki ya amaç neymiş ?
Aileler istememiş boşanmalarını Kadında cok gönüllü değilmiş zaten adam daha cok bosanmak istemiş vs vs

Sakin ama sakin evlenmesin kuzenin
Evli iken kuzenine asik olan adamdan ve sirf bu yuzden esini yuvasini yikan adamdan ne beklenir..
Bugun esini birakan yarinda kuzenini baskasi icin birakir.. Kuzenini dusunup seviyorsan onun bu adamla evlenmesine izin verme
Bu tarz adamlarin derdi sevgi degil elde edip cekip gitmektir.
Kız için boşanmadı başka nedenlerden dolayı boşanmışlar
Son iki seneleri iyi gecmesede evliymis, belkide kurtulacak durum varken adamin gözü disarda oldugu icin bitmis, yani kuzeninizle diyelim evlendi zor bi zaman geciyorken yine disariya kayar bu adamin gözü sonra al bastan hikayeyi.... Baska annelerinde yakisikli ogullari oldugunu söyleyin kuzeninize....:KK14:
Boşanmayı adam istemiş hep kadın pek gönüllü değilmil hep aileler araya girmiş birarada tutmaya çalışmişlar.

23-33 :)

Kuzenindi arkadaşın oldu ayrica hic 2. Agiz anlatimina benzemiyor niye boyle gereksiz ben degilim kuzen olayindasinizz
Niya yalan söyliyeyim ben 22 yasındayım kuzenım 23 arkadaşız en başta ne farkediyo. Hemen fesatlık aramayın rica ederim

10 yas fark sorun değil evliliğinden cocugu olmamasıda artı...ama adamın söyledikleri gerçek mi yok eşimle sevmiyoduk faln filan onlar hep hikaye evliykende arkadasına teklif etmiş asıl bunlar sorun ve bence kuzenin hiç düşünmesin daha yaşı genç karsısına kimler çıkar kimler

bi de yanlis anlasilmasin, genelleme pek uygun degil ama ben bosanmalarda genelde erkegin sebep oldugunu, skntili oldugunu dusunuyorum, cok istisnai durum yok ise tabi.. hic bi kadin kolay almiyor bosanma kararini, illa ki cok cekmis olup son noktaya geliyor, simarik kaprisliler haric.. hem yasadiklarimdan, hem duyup gorduklerimden, bosanmis erkeklere daha supheli bakiyorum, kadindan once..

Sorun ne boşanmış olması ne de yaş. Sorun adamın ( kağıt üzerinde de olsa) evliyken bir başkasıyla Görüşmeye çalışması. Yorum yazan arkadaşların tamamına yakını da böyle düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Bu kadar kadın aynı şeyi söylüyorsa dikkate almak gerekir bence.

gonul bu insan sevince evli olmasi felan engel olmuyo karsidaki kisiyi dusunmesine.kafada aldatarak ev icerisinde mutsuz olmaktansa bosanarak en iyisini yapmislar.ins evlenip cok mutlu olurlar

Yeni boşanmış erkeklerde bir çok sorun olabiliyor.
Kıyaslama, bağlanma problemleri, güven problemleri v.b.
Arkadaşınız bir ilişki yaşamayı düşünüyorsa biraz beklemeli biraz zaman istemeli diye düşünüyorum.

Back
X