• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı :(

cansu keskin

psikoloğubozukkız
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
52
58
18
Kizlar kimselere anlatamiyorum. Daha kendime de kabul ettirmis durumda degilim. Ama sesini duymam aptallasmama yetiyo. 25 yasindayim ve aramizda 4 yas fark var. O 21 yasinda. O ne hissediyo tam bilmiyorum ama tavirlarindan anladigim kadariyla hicte boş degil. Iste daha yolun cok basindayken kendime kabul ettirememisken sokup atmali miyim kalbimden? Cok uzuluyorum. Dis gorunus olarak dert etmiyorum zaten minyonum bende. 20 21 gosterdgmi soylerler hep. Ama gel gelelim kendi kurallarima.

Erkeklerin geç olgunlaşmalarını hesaba katarsak size çocuk gibi gelebilir. Yaş farkı bu açıdan sorun yaşatabilir yoksa 4 yaş atla deve değil

Erkeklerin geç olgunlaşmalarını hesaba katarsak size çocuk gibi gelebilir. Yaş farkı bu açıdan sorun yaşatabilir yoksa 4 yaş atla deve değil
Olgun mu degil mi daha tam olarak tanimiyorum bile. Disardan gordugum kadariyla davranislariyla olsun kisa mubabbetlerimizle olsun olgun iyi ama icerden bakmadan bisey diyemicem buna da. Eski ben olsaydim 1 yasa bile hayir derdim. Cok buyuk konusmusum galiba ki 4 yas kucuk birinden etkileniyorum :KK43:

Erkekler genelde geç olgunlaşır ama istisnaları var tabi genelleme yapmak doğru değil. Önemli olan insanın kaç yaşında hissettiği ve kafa yapısının uyuşması, yaş farkı önemli değil bence. Benim erkek arkadaşım benden 8 yaş büyük, ilk zamanlar ben de zor kabulleniyordum ama yaşı uyup anlaşamayan çok insan gördüm. Yaş bir şey değil anlaşın yeter. O yüzden takma içinden geldiği gibi yaşa gitsin bunu yaşamadım demezsin

Aynen icimde hicbisey kalmasin istiyorum. Sonradan acaba mi dememek icin. Ay insallah hayirlisi neyse o olur. Ben kolay etkilenmem. Etkilendigim insanlarda hep olmayacak kisiler oluyo. Sansima şaşıyorum ..

Kizlar kimselere anlatamiyorum. Daha kendime de kabul ettirmis durumda degilim. Ama sesini duymam aptallasmama yetiyo. 25 yasindayim ve aramizda 4 yas fark var. O 21 yasinda. O ne hissediyo tam bilmiyorum ama tavirlarindan anladigim kadariyla hicte boş degil. Iste daha yolun cok basindayken kendime kabul ettirememisken sokup atmali miyim kalbimden? Cok uzuluyorum. Dis gorunus olarak dert etmiyorum zaten minyonum bende. 20 21 gosterdgmi soylerler hep. Ama gel gelelim kendi kurallarima.
sök at bence.

Back
X